INSPIRAȚII DE TOAMNĂ - 8% REDUCERE
Au mai rămas:
FOLOSEȘTE CODUL AUTUMN
0 0Scăunel YTS
155 RON
Culori: Mesteacăn
Material: Placaj de mesteacăn
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Stilul simplu și modern al scăunelului YTS îl face ideal pentru locuințe, baruri sau spații de birouri. Forma atemporală se potrivește perfect cu orice temă decorativă.


Scăunel Chico
108 - 125 RON
Culori: 51 la alegere, 2 tipuri de picioare la alegere
Material: 2 tipuri la alegere
Livrare în: 5-6 săptămâni

Model bestseller, de ani de zile pe piață, cu un raport calitate-preț excelent, stivuibil, disponibil în multe culori ale țesăturii la alegere.


Taburet Louis Chesterfield 50x50
392 - 459 RON
Culori: 27 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 3 tipuri la alegere
Livrare în: 8-13 zile lucrătoare

Taburet cu picioare de tip Louis și matlasare Chesterfield elegantă. Șezut confortabil. Garanție de 2 ani, țesături excelente.


Taburet Louis 50x50 cm
324 - 381 RON
Culori: 27 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 3 tipuri la alegere
Livrare în: 8-13 zile lucrătoare

Taburet cu picioare în stil Louis, cu o dimensiune a șezutului de 50x50 cm. Ideal pentru o cameră de zi elegantă. Disponibil într-o gamă largă de culori.


Taburet Simple 45x45
279 - 324 RON
Culori: 29 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 4 tipuri la alegere
Livrare în: 3-7 zile lucrătoare

Taburetul Simple 45x45 este piesa complementară perfectă pentru camera de zi și nu numai! Gamă largă de țesături și culori. Calitate ridicată, garanție de 2 ani.


Banchetă Simple 40x90
342 - 393 RON
Culori: 29 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 4 tipuri la alegere
Livrare în: 3-7 zile lucrătoare

Bancheta Simple 40x90 de la Snap este piesa complementară ideală. Lemn natural de fag polonez, execuție de înaltă calitate. Livrare gratuită, garanție de 2 ani.


În multe bucătării și camere de zi, scaunele nu reprezintă soluția optimă. Există un grup mare de clienți care, din motive practice (spre exemplu, bucătărie mică) sau estetice, aleg taburete de bucătărie sau chiar taburete rotative. Pentru cei care sunt convinși că un taburet rotund, mic, ușor și funcțional este exact ceea ce au nevoie, magazinul nostru a pregătit o categorie care grupează întreaga noastră ofertă de astfel de produse într-un singur loc. Aici vei găsi toate tipurile de taburete pentru bucătărie - de la cele mai simple până la modele mai moderne și de design.

Un taburet de bucătărie poate fi o piesă de mobilier cu adevărat impresionantă din punct de vedere vizual. Utilizatorii lor pot conta pe o bună stabilitate (asigurată la modelele oferite de noi de un cadru metalic), precum și pe un confort deosebit, indiferent dacă este vorba de un taburet din lemn sau tapițat, înalt sau jos, un taburet rotativ sau unul simplu pe picioare. În oferta noastră vei găsi în primul rând taburete accesibile, clasice, din lemn și tapițate (de asemenea, stivuibile), dar oferim și taburete cu spătar, care sunt perfecte nu numai pentru bucătării, ci și pentru cafenele sau restaurante. Acestea pot fi o completare excelentă pentru alte scaune dintr-o anumită gamă de produse. Oferim o gamă variată de taburete într-o gamă largă de culori ale țesăturilor, lemnului și cadrului. Te invităm să explorezi oferta noastră. Fiecare produs are o listă de prețuri individuală, în funcție de țesătura utilizată.

citește mai mult...
Copyright © 2003-2023 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne 0745.599.121
Go Top