phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Pentru arhitecți

Ești arhitect de interior, designer de interior sau decorator și cauți un mobilier deosebit pentru clienții tăi?

În gama noastră vei găsi numeroase piese de mobilier potrivite pentru locuințe, spații de birouri, spații comerciale sau industriale, într-o mare varietate: scaune fixe și de birou, fotolii, mese și birouri, măsuțe de cafea, corpuri de depozitare și nu numai. Dispunem de o ofertă extinsă de produse de mobilier față de ce este publicat momentan în magazinul online, iar gama noastră se extinde continuu. Pentru produsele promovate sub mărcile Snap și Grospol, avem posibilitatea să pregătim configurații individuale ale dimensiunilor, materialelor sau dotărilor. Transmite-ne ce tipuri de mobilier te-ar interesa și îți vom propune modele corespunzătoare!


Scrie-ne la info@mobila24.ro și îți vom pregăti o ofertă avantajoasă pentru o colaborare pe termen lung, așa cum am procedat cu numeroși profesioniști de interior cărora le-am câștigat deja încrederea.


Multe dintre produsele pe care le comercializăm sunt oferite exclusiv de către magazinul nostru și pot fi expediate rapid (24-48h de la comandă), cu livrare oriunde în România în termen de 3 zile lucrătoare. Fiecare dintre produsele comercializate de Mobila24.ro se caracterizează prin calitatea ridicată și prin atenția acordată detaliilor. În cazul unor comenzi mari de ordinul zecilor sau sutelor de produse, putem livra pe paleți oriunde în România într-un termen de aprox. 5 zile lucrătoare din momentul în care comanda este gata de expediere.


Special pentru arhitecți și designeri, am creat o bază de date cu modele 3D ale mobilierului comercializat pe Mobila24.ro. Extindem constant această bază de date, astfel că te invităm să colaborezi cu noi.


                

Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top