phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
From Poland with Love: scaune lucrate cu măiestrie la Mobila24.ro

From Poland with Love: scaune lucrate cu măiestrie la Mobila24.ro

De 18 ani, producem cu iscusință piese de mobilier cu șezut confortabil și design care încântă ochii. Descoperă procesul de producție pas cu pas!

Înainte de a-l aduce în fața clientului, fiecare produs de-ale noastre trece printr-un amplu proces de fabricație. Acesta necesită o echipă, viziune, experiență, precum și dexteritatea tapițerilor, vopsitorilor și a croitorilor. Bineînțeles, există mult mai multe persoane care lucrează la crearea unui scaun făcut la comandă. Îți vom povesti pe scurt desfășurarea acestei activități, sau mai degrabă cele câteva etape care alcătuiesc întregul proces. Pe parcursul acestui articol, vom fi însoțiți de scaunul Sisi 3, fără îndoială un bestseller al magazinului Mobila24.ro.

Pentru început, pornim de la „idee”. O idee concepută de designer.

Scheletele scaunelor la fabrica noastră din Polonia

Pentru a putea produce un scaun, întâi de toate, trebuie creat conceptul. Prin urmare, viziunea este extrem de importantă. De aici începe întreaga noastră călătorie în procesul de producție. Sarcina principală îi este atribuită designerului, aceasta constând în vizualizarea conceptului. Nu este suficient doar să folosim materiale pentru a produce o piesă de mobilier, este necesar și să știm ce dorim să creăm.

În acest stadiu, sunt create primele schițe ale aspectului produsului. Ideile designerului sunt transpuse pe hârtie, acesta luând în considerare, pe lângă aspectul estetic, și funcționalitatea modelului. La urma urmei, un scaun trebuie să asigure confortul utilizatorului.

De la schiță la prototip

Odată ce s-a creat o schiță a conceptului de realizare a scaunului Sisi 3, mai departe intervin proiectanții și inginerii tehnologi. Ei sunt cei care traduc ideea designerului în parametrii potriviți.

Numere și cifre, ore întregi petrecute printre calcule, toate acestea pentru a ne asigura că produsul îndeplinește toate standardele: ergonomie, durabilitate și calitate superioară. Astfel, proiectanții creează primul scaun, prototipul, la care se aduc îmbunătățiri funcționale. Deja poți observa cum conceptul prinde încet-încet contur.

Producția în plină desfășurare

În continuare, putem urmări pașii din procesul de producție. „Coloana vertebrală" a scaunului este cadrul. La fabrica noastră din Polonia, echipa din hala de producție are atribuția de a asambla meticulos fiecare cadru. Scaunul trebuie să fie confortabil, iar pentru a i se îndeplini această caracteristică, sunt asamblate arcurile SP BH și spuma de tapițerie este tăiată la dimensiunea potrivită. Pentru scaunul Sisi 3 se folosesc două densități de spumă de tapițerie: 25 kg/m3 (spătarul și părțile laterale ale scaunului) și 35 kg/m3 (șezutul). Ambele sunt atestate de Certificaul de mediu OEKO-TEX.

Asamblarea unui scaun

Între timp, în atelierul de cusut se desfășoară alte procese. Producția este manuală, ținând cont de specificațiile clientului (tipul de material și culoarea alese). Părțile textile se lucrează la mașini de cusut întrucât fiecare cusătură este importantă. În acest caz, experiența croitorului este extrem de valoroasă. Fiecare tip de țesătură de tapițerie necesită un fir și o grosime a acului, precum și o culoare potrivite. Țesătura este folosită pentru a crea „haina" deosebită a scaunului.

Procesul de coasere a materialului textil

Ne putem îndrepta atenția spre un alt loc - atelierul de vopsitorie. Producția are loc atât în etape, cât și simultan. Pentru ca lemnul de fag folosit la fabricarea cadrului să fie acoperit cu vopseaua aleasă de client, este important ca temperatura, umiditatea aerului și sistemul de ventilație să fie adecvate în încăpere.

În primul rând, cadrele sunt vopsite cu un spray într-o cabină de ultimă generație, apoi sunt puse într-un uscător.

Camera de lăcuit este următoarea etapă în călătoria lor. Aici, sunt lăcuite de două ori cu un lac transparent și ecologic pe bază de apă. Lăcuirea se realizează cu ajutorul unui pistol cu presiune redusă și a unei pompe cu piston.

Punctul culminant al întregului proces este șlefuirea manuală a lemnului proaspăt vopsit și lăcuit.

Vopsirea unui scaun

În atelierul de tapițerie, echipa de tapițeri este cea care dă forma finală produsului, motiv pentru care munca lor este extraordinar de importantă. Fără îndoială, ei trebuie să aibă un ochi experimentat și multă răbdare. Atunci când tapițează, colegii noștri folosesc adeziv, ață și multe alte instrumente.

Scaunul Sisi 3 este un model cu elemente decorative suplimentare - un ciocănitor și piuneze, ce necesită un alt proces de montaj, realizat cu ajutorul unui ciocan special.

Ornarea unui scaun cu piuneze

Ultimele retușuri au fost realizate, iar Sisi 3 este acum gata. Tot ce trebuie să facem acum este să îl ambalăm cu grijă și să ți-l livrăm în siguranță.

Ai descoperit pas cu pas care este procesul nostru de producție, perfecționat după ani de experiență. După cum poți observa, este nevoie de o întreagă echipă pentru a produce un singur scaun. De aceea, suntem bucuroși că avem în echipă adevărați profesioniști! Producem manual piesele de mobilier, în mod artizanal, pentru a asigura confortul fiecărui client.

Scaunul Sisi 3 de la Snap poate fi găsit, bineînțeles, în magazinul nostru, alături de o gamă largă de alte modele produse de noi.

Scaun de bar Sisi, înălțime configurabilă
710,29 - 823,4 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un scaun de bar elegant destinat sălilor de mese, restaurantelor sau cafenelelor. „Personalizabil pe înălțime" înseamnă că îți poți configura scaunul la înălțimea preferată în intervalul 57-87 cm. Un astfel de scaun elegant este perfect pentru un interior elegant.


Scaun Sisi 3 cu piuneze și ciocănitor
872,04 - 1003,4 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere, 3 opțiuni de piuneze și ciocănitori
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Scaun pentru camera de zi tapițat, în varianta cu piuneze și ciocănitor. Scaunul este foarte elegant, astfel că se va potrivi perfect în interioarele amenajate în stil glamour. Șezutul confortabil încurajează odihna și relaxarea. Atât tapițeria, cât și picioarele din lemn sunt disponibile într-o gamă largă de culori.Scaun Alexis
703 - 838 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 8 tipuri la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Fără nasturi, confort, design prietenos, țesături practice, preț rezonabil.


Scaun Cristal cu cristale
749 - 883 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 8 tipuri la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Spătar matlasat, cu cristale încorporate. Scaun elegant și confortabil în stil glamour. Execuție de înaltă calitate.


Scaun Sisi
726,09 - 859,88 RON
Culori: 85 la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 8 tipuri la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un scaun cu o formă atemporală, cu o matlasare elegantă de tip Chesterfield pe spătar. Atât tapițeria, cât și picioarele din lemn sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Dacă ești în căutarea unei piese de mobilier unică pentru camera ta de zi, scaunul Sisi este alegerea perfectă.


Scaun Astoria
485,28 - 576,51 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 8 tipuri la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un scaun clasic, ideal pentru sufragerie, foarte confortabil, cu spătar înalt. Execuție de înaltă calitate.


Scaun Sisi Louis
747,99 - 882,98 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Scaun cu picioare din lemn tip Louis și matlasare decorativă Chesterfield pe spătar. Ideal pentru o sufragerie elegantă. Este disponibil într-o gamă largă de culori ale tapițeriei. Dacă îți dorești o piesă de mobilier elegantă și atemporală, optează pentru Sisi!


Scaun Sisi 2 Louis cu piuneze
796,63 - 931,64 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere, 3 opțiuni de piuneze
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un scaun de sufragerie elegant, cu matlasare Chesterfield, piuneze decorative pe spătar, și picioare curbate în stil Louis. Atât tapițeria, cât și picioarele din lemn sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Sisi 2 Louis captivează prin funcționalitatea sa, aspectul său plăcut și calitatea execuției.


Scaun Sisi 3 Louis cu piuneze și ciocănitor
893,93 - 1028,93 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere, 3 opțiuni de piuneze și ciocănitori
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Scaun elegant de sufragerie cu piuneze, ciocănitor și picioare de tip Louis. Disponibil într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și ale lemnului folosit pentru cadru. Elegant, confortabil și unic!


Scaun Sisi 2 cu piuneze
774,75 - 908,54 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere, 3 opțiuni de piuneze
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un scaun cu un aspect plăcut și elegant, cu puineze decorative (mari sau mici) și cu o matlasare de tip Chesterfield. De asemenea funcționalitatea se îmbină perfect cu aspectul, șezutul și spătarul oferind un grad ridicat de confort. Atât tapițeria, cât și picioarele din lemn sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Ideal pentru camera de zi.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top