phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: ÎnchisSet: Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield + Taburet Wingback (expediere rapidă)
1493,53 RON
Culori: Tapițerie: gri sau bej; picioare: nuc deschis
Material: Venus Velvet sau Milton New
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Set de relaxare format dintr-un taburet și un fotoliu cu urechi și cu matlasare decorativă pe spătar, în stil Chesterfield. Acest set este ideal pentru utilizatorii care apreciază confortul, eleganța și calitatea.


Fotoliu-balansoar cu urechi Liberto 2
1276,98 RON
Culori: Bază: negru / natural; tapițerie: crem
Material: Bază: metal + lemn masiv; tapițerie: țesătură
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul-balansoar cu urechi Liberto 2 are un design modern combinat cu un grad ridicat de confort și comoditate.


Fotoliu cu urechi Wingback Reiat (expediere rapidă)
1227,19 RON
Culori: Spătar și șezut: gri și bej; picioare: nuc deschis
Material: Ontario
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Fotoliu elegant, cu o linie clasică de finisare. Va fi perfect pentru interioarele de living inspirate de stilurile minimalist, scandinav, dar și modern. Este disponibil cu expediere rapidă și în două variante de culoare.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback + Taburet Wingback (expediere rapidă)
1408,4 RON
Culori: Țesătură: gri sau bej; picioare: nuc deschis
Material: Venus Velvet sau Milton New
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Un fotoliu cu urechi și un taburet care oferă confort la cel mai înalt nivel! Setul Wingback permite o relaxare deplină.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback + Taburet Wingback
1238,12 - 1542,19 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 9 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un fotoliu cu urechi și un taburet care oferă confort la cel mai înalt nivel! Setul Wingback permite o relaxare deplină. Ambele produse sunt disponibile într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și ale lemnului.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield + Taburet Wingback
1323,26 - 1627,33 RON
Culori: 75 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 7 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Set de relaxare format dintr-un taburet și un fotoliu cu urechi și cu matlasare decorativă pe spătar, în stil Chesterfield. Este ideal pentru utilizatorii care apreciază confortul, eleganța și calitatea. Atât taburetul, cât și fotoliul sunt disponibile într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și ale lemnului.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback Reiat + Taburet Wingback Reiat (expediere rapidă)
1323,26 RON
Culori: Tapițerie: gri sau bej; picioare: nuc deschis
Material: Ontario
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Un fotoliu cu urechi și un taburet care oferă confort la cel mai înalt nivel! Setul Wingback permite o relaxare deplină.


Fotoliu cu urechi Wingback (expediere rapidă)
1288 RON
Culori: Tapițerie: gri sau bej; picioare: 6. Nuc deschis
Material: Venus Velvet 2930 sau Milton New 03
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Fotoliu de relaxare elegant, cu un finisaj clasic. Va fi perfect pentru interioarele de living inspirate de stilurile minimalist, scandinav, dar și modern. Este disponibil cu expediere rapidă și în două variante de culoare.


Fotoliu Chester
1332,72 RON
Culori: Tapițerie: bej sau cenușiu închis; picioare: alb sau nuc închis
Material: Țesătură Lira și lemn masiv de fag natural 
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul de tip wingback Chester de la Halmar îți va asigura confortul binemeritat. Acesta este tapițat cu țesătura Lira, iar picioarele sunt fabricate din lemn masiv de fag natural.


Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield (expediere rapidă)
1392,6 RON
Culori: Țesătură: gri sau bej; picioare: 6. Nuc deschis
Material: Venus Velvet 2930 sau Milton New 03
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Un fotoliu de relaxare cu formă clasică, cu matlasare decorativă pe partea interioară a spătarului. Este disponibil în două culori de tapițerie și cu picioare de culoare nuc deschis.


Fotoliu cu urechi Wingback
1167,59 - 1405,97 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 9 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un fotoliu cu o formă clasică, cu urechi. Confortul sporit este asigurat de spătarul înalt și de cotierele late. Modelul prezentat nu are matlasare pe spătar. Este disponibil într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și lemnului.


Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield
1272,18 - 1510,57 RON
Culori: 75 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 7 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Calitate înaltă, confort sporit, spumă inovatoare, producție și expediere rapidă! Versiunea Chesterfield, cu spătar decorativ.


Fotoliu recliner Augustin
1456,6 RON
Culori: Gri sau bej
Material: Material textil
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul extensibil Augustin de la Halmar este tapițat cu o țesătură plăcută la atingere, în culoarea gri sau bej. Funcția de desfășurare a șezutului, de la o adâncime de 92 cm la 160 cm, asigură confortul utilizatorului.


Taburet Wingback
363,66 - 400,15 RON
Culori: 79 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 8 tipuri la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un taburet elegant, cu o formă geometrică, un șezut confortabil și picioare din lemn. Este disponibil într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și lemnului. Taburetul poate fi achiziționat separat sau într-un set cu fotoliul Wingback sau Wingback Chesterfield.


Fotoliu-balansoar cu urechi Liberto 3
1109,75 RON
Culori: Bază: negru; tapițerie: crem
Material: Bază: metal cromat; tapițerie: țesătură bouclé
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul-balansoar cu urechi Liberto 3 este o piesă de mobilier în stil glamour, pe picioare negre, cu o țesătură bouclé modernă.


Fotoliu-balansoar cu urechi Liberto
1307,95 RON
Culori: Bază: auriu; tapițerie: crem
Material: Bază: metal cromat; tapițerie: țesătură bouclé
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul-balansoar cu urechi Liberto de la Halmar este o piesă de mobilier în stil glamour, pe picioare aurii, cu o țesătură bouclé modernă.


Fotoliu recliner Semir
1778,68 RON
Culori: 7 la alegere
Material: Țesătură catifelată
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliu de relaxare tapițat într-o țesătură plăcută la atingere, disponibil în numeroase culori la alegere. Funcția de înclinare a fotoliului oferă un grad ridicat confort. Conceput pentru relaxare.


Fotoliu cu urechi Wingback Reiat
1227,19 RON
Culori: Șezut și spătar: 14 la alegere; picioare: 15 la alegere
Material: Șezut și spătar: reiat (2 tipuri la alegere); Picioare: lemn
Livrare în: 4-5 săptămâni

Descoperă un stil și un nivel de confort unice cu fotoliul cu urechi Wingback tapițat în țesătură reiată (corduroy) modernă. Alegerea perfectă pentru cei pasionați de eleganță și confort, combinând designul atemporal cu funcționalitatea modernă. 


Pe Mobila24.ro vei găsi un scaun sau un fotoliu confortabil pentru hrănirea la sân sau cu biberonul, ce va face alăptarea și mai confortabilă pentru mamă și copil. Oferim scaune și fotolii potrivite pentru alăptare, inclusiv scaune wingback, balansoare și fotolii de relaxare, care sunt perfecte pentru camera copilului tău în timp ce îți hrănești bebelușul. Te invităm să descoperi gama noastră extinsă.

Scaun sau fotoliu de alăptare

Cauți cel mai bun scaun sau fotoliu care îți va oferi un maximum de confort în timp ce îți alăptezi bebelușul sau îl hrănești cu biberonul? Categoria noastră „Scaune și fotolii pentru alăptare” este locul perfect pentru tine. Aici vei găsi o varietate de modele, inclusiv scaune și fotolii de alăptare cu suport pentru picioare, special concepute pentru mamele care își hrănesc bebelușii. Un scaun de alăptare îți va oferi un sprijin confortabil în timpul hrănirii și îți va permite să te relaxezi în timpul acestui moment special alături de bebelușul tău.

Scaun de alăptare tip balansoar

Îți dorești o experiență relaxantă în timpul hrănirii copilului? Scaunul de alăptare tip balansoar pentru mame este soluția perfectă. Te răsfeți cu un moment de relaxare plutind ușor pe un scaun tip balansoar în timpul hrănirii. Scaunele noastre de alăptare tip balansoar nu sunt doar confortabile, ci se și potrivesc perfect în camera unui nou-născut. Disponibile într-o varietate de culori, cum ar fi albastru, verde, galben sau gri, acestea vor fi cu siguranță completarea perfectă a interiorului camerei celui mic. Consultă gama noastră și vei vedea cât de important este să te înconjori cu mobilier confortabil și funcțional atunci când îți îngrijești copilul.

Fotoliu wingback pentru alăptare

Fotoliul wingback pentru alăptare este o piesă de mobilier unică, care îți va oferi un confort sporit în timp ce îți hrănești copilul. Este alegerea perfectă pentru mamele care alăptează și care caută o piesă de mobilier care nu numai că va oferi un sprijin adecvat, dar va crea și un loc confortabil și călduros pentru a petrece timp împreună cu micuțul lor. Spătarul profilat și tetiera lată și moale garantează o poziție confortabilă în timpul hrănirii. Fotoliul wingback pentru alăptare îți va permite să te scufunzi într-o îmbrățișare moale în timp ce îți hrănești micuțul. Nu este doar o piesă de mobilier funcțională, ci și un accesoriu elegant pentru interiorul locuinței tale.

Te invităm să te familiarizezi cu întraga noastră gamă, unde vei putea găsi atât prețuri, cât și recenzii ale clienților. Găsește scaunul de alăptare perfect pentru tine și bucură-te de momentele speciale alături de micuțul tău!

citește mai mult...
Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top