phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: ÎnchisFotoliu cu urechi Wingback Reiat (expediere rapidă)
1227,19 RON
Culori: Spătar și șezut: gri și bej; picioare: nuc deschis
Material: Ontario
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Fotoliu elegant, cu o linie clasică de finisare. Va fi perfect pentru interioarele de living inspirate de stilurile minimalist, scandinav, dar și modern. Este disponibil cu expediere rapidă și în două variante de culoare.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield + Taburet Wingback
1323,26 - 1627,33 RON
Culori: 75 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 7 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Set de relaxare format dintr-un taburet și un fotoliu cu urechi și cu matlasare decorativă pe spătar, în stil Chesterfield. Este ideal pentru utilizatorii care apreciază confortul, eleganța și calitatea. Atât taburetul, cât și fotoliul sunt disponibile într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și ale lemnului.


Fotoliu Chester
1332,72 RON
Culori: Tapițerie: bej sau cenușiu închis; picioare: alb sau nuc închis
Material: Țesătură Lira și lemn masiv de fag natural 
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul de tip wingback Chester de la Halmar îți va asigura confortul binemeritat. Acesta este tapițat cu țesătura Lira, iar picioarele sunt fabricate din lemn masiv de fag natural.


Fotoliu cu urechi Wingback (expediere rapidă)
1288 RON
Culori: Tapițerie: gri sau bej; picioare: 6. Nuc deschis
Material: Venus Velvet 2930 sau Milton New 03
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Fotoliu de relaxare elegant, cu un finisaj clasic. Va fi perfect pentru interioarele de living inspirate de stilurile minimalist, scandinav, dar și modern. Este disponibil cu expediere rapidă și în două variante de culoare.


Fotoliu cu urechi Wingback
1167,59 - 1405,97 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 9 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un fotoliu cu o formă clasică, cu urechi. Confortul sporit este asigurat de spătarul înalt și de cotierele late. Modelul prezentat nu are matlasare pe spătar. Este disponibil într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și lemnului.


Fotoliu recliner Augustin
1456,6 RON
Culori: Gri sau bej
Material: Material textil
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul extensibil Augustin de la Halmar este tapițat cu o țesătură plăcută la atingere, în culoarea gri sau bej. Funcția de desfășurare a șezutului, de la o adâncime de 92 cm la 160 cm, asigură confortul utilizatorului.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback + Taburet Wingback
1238,12 - 1542,19 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 9 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Un fotoliu cu urechi și un taburet care oferă confort la cel mai înalt nivel! Setul Wingback permite o relaxare deplină. Ambele produse sunt disponibile într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și ale lemnului.


Scaun tip fotoliu Cotto
998,26 RON
Culori: 5 la alegere
Material: Țesătură moale la atingere + lemn masiv de cauciuc
Livrare în: 2-3 săptămâni

Scaunul Cotto tip fotoliu „wingback” este disponibil în cinci culori moderne, dar discrete. Baza este formată din picioare din lemn. Această piesă de mobilier face legătura între tradiție și modernitate și este extrem de confortabilă. 


Set: Fotoliu cu urechi Wingback + Taburet Wingback (expediere rapidă)
1408,4 RON
Culori: Țesătură: gri sau bej; picioare: nuc deschis
Material: Venus Velvet sau Milton New
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Un fotoliu cu urechi și un taburet care oferă confort la cel mai înalt nivel! Setul Wingback permite o relaxare deplină.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback Reiat + Taburet Wingback Reiat (expediere rapidă)
1323,26 RON
Culori: Tapițerie: gri sau bej; picioare: nuc deschis
Material: Ontario
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Un fotoliu cu urechi și un taburet care oferă confort la cel mai înalt nivel! Setul Wingback permite o relaxare deplină.


Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield (expediere rapidă)
1392,6 RON
Culori: Țesătură: gri sau bej; picioare: 6. Nuc deschis
Material: Venus Velvet 2930 sau Milton New 03
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Un fotoliu de relaxare cu formă clasică, cu matlasare decorativă pe partea interioară a spătarului. Este disponibil în două culori de tapițerie și cu picioare de culoare nuc deschis.


Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield
1272,18 - 1510,57 RON
Culori: 75 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 7 la alegere
Livrare în: 4-5 săptămâni

Calitate înaltă, confort sporit, spumă inovatoare, producție și expediere rapidă! Versiunea Chesterfield, cu spătar decorativ.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield + Taburet Wingback (expediere rapidă)
1493,53 RON
Culori: Tapițerie: gri sau bej; picioare: nuc deschis
Material: Venus Velvet sau Milton New
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Set de relaxare format dintr-un taburet și un fotoliu cu urechi și cu matlasare decorativă pe spătar, în stil Chesterfield. Acest set este ideal pentru utilizatorii care apreciază confortul, eleganța și calitatea.


Fotoliu-balansoar cu urechi Liberto 2
1276,98 RON
Culori: Bază: negru / natural; tapițerie: crem
Material: Bază: metal + lemn masiv; tapițerie: țesătură
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul-balansoar cu urechi Liberto 2 are un design modern combinat cu un grad ridicat de confort și comoditate.


Fotoliu-balansoar cu urechi Liberto
1307,95 RON
Culori: Bază: auriu; tapițerie: crem
Material: Bază: metal cromat; tapițerie: țesătură bouclé
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul-balansoar cu urechi Liberto de la Halmar este o piesă de mobilier în stil glamour, pe picioare aurii, cu o țesătură bouclé modernă.


Fotoliu-balansoar cu urechi Liberto 3
1109,75 RON
Culori: Bază: negru; tapițerie: crem
Material: Bază: metal cromat; tapițerie: țesătură bouclé
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul-balansoar cu urechi Liberto 3 este o piesă de mobilier în stil glamour, pe picioare negre, cu o țesătură bouclé modernă.


Fotoliu recliner Semir
1778,68 RON
Culori: 7 la alegere
Material: Țesătură catifelată
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliu de relaxare tapițat într-o țesătură plăcută la atingere, disponibil în numeroase culori la alegere. Funcția de înclinare a fotoliului oferă un grad ridicat confort. Conceput pentru relaxare.


Fotoliu cu urechi Wingback Reiat
1227,19 RON
Culori: Șezut și spătar: 14 la alegere; picioare: 15 la alegere
Material: Șezut și spătar: reiat (2 tipuri la alegere); Picioare: lemn
Livrare în: 4-5 săptămâni

Descoperă un stil și un nivel de confort unice cu fotoliul cu urechi Wingback tapițat în țesătură reiată (corduroy) modernă. Alegerea perfectă pentru cei pasionați de eleganță și confort, combinând designul atemporal cu funcționalitatea modernă. 


Fotoliul cu urechi (cu spătar tip aripă) este un simbol al designului. Unul dintre acele modele care are un farmec atemporal. Poate că moda pentru aripile de pe spătar este în declin, dar nu dispare niciodată complet. Deși această piesă de mobilier a apărut probabil pentru prima dată în secolul al XVII-lea, este încă o piesă de interes pentru clienți și astăzi. Trebuie doar să te așezi în fotoliu pentru a-i aprecia caracterul confortabil. Spătarul înalt cu o tetieră mare, cotierele practice și ergonomice, șezutul moale și confortabil - acestea sunt caracteristicile care fac din fotoliul cu urechi unul pe care îl poți aprecia.

Magazinul nostru online a selectat cele mai bune fotolii cu urechi de pe piață. Oferim modele testate care vor asigura confortul utilizatorilor lor timp de mulți ani, inclusiv fotolii tapițate neted și matlasate, cu sau fără suport pentru picioare, într-o varietate de culori și realizate din diverse țesături. Aceste piese elegante și moderne de mobilier de lounge se vor potrivi perfect cu o varietate de stiluri.

Fotolii cu urechi pentru toată lumea

Fotoliul cu urechi este o alegere excelentă pentru zilele reci. Se spune că aceasta a fost funcția sa inițială, fiind conceput pentru a-i oferi utilizatorului o căldură suplimentară. Astăzi, această caracteristică nu mai este atât de importantă, dar este încă plăcut să stai într-un fotoliu cu tapițerie moale. Într-un fotoliu cu urechi, te poți relaxa la maximum.

Pernuțele laterale de sprijin fac ca orice cameră să se simtă instantaneu mai confortabilă, acestea fiind asociate cu căldura și confortul. Trebuie remarcat faptul că forma acestora este extrem de elegantă și plăcută din punct de vedere estetic.

În camera de zi, pe lângă utilitatea sa, fotoliul cu urechi poate juca și un rol decorativ. În dormitor, acesta va oferi un loc suplimentar pentru odihnă sau pentru a trage un pui de somn. În spațiul de lucru, fotoliul va sublinia prestigiul și rafinamentul biroului de acasă și va garanta utilizatorului un nivel ridicat de confort în timpul lucrului. Poate fi, de asemenea, o completare excelentă a mobilierului de birou de acasă.

Fotoliul cu urechi poate fi folosit și în camera copiilor. Aceștia îl vor aprecia cu siguranță și îl vor folosi din plin. Un fotoliul cu urechi mic pentru copii este, de asemenea, o achiziție bună. Această piesă de mobilier este, de asemenea, recomandată adesea ca fiind un fotoliu ideal pentru alăptare. Așadar, nu doar un scaun tip balansoar, ci și un fotoliu cu urechi poate fi o alegere bună pentru perioada de alăptare, mai ales dacă mama dorește să se relaxeze puțin în același timp.

Așadar, fotoliul cu urechi se potrivește într-o varietate de contexte. S-ar putea părea că stilurile glamour, vintage sau clasic sunt cele mai potrivite pentru acest tip de mobilier. În practică, însă, stilul scandinav poate fi la fel de bun.

Fotoliu cu urechi cu suport pentru picioare, cu picioare înalte, cu aripi pliabile și altele

Există mai multe varietăți de fotolii cu urechi. Cele mai clasice modele au picioare joase și spătar și cotiere înalte, bogat tapițate. Această piesă de mobilier este adesea achiziționată cu un taburet sau scăunel de picioare inclus. Această soluție necesită un spațiu suficient de mare în cameră, dar este de departe cea mai confortabilă pentru utilizator. Rolul suportului pentru picioare este de obicei jucat de un taburet moale, finisat în același mod precum fotoliul. Dacă te interesează să comanzi separat un taburet pentru fotoliul cu urechi sau un taburet pentru camera de zi, te încurajăm să consulți produsele pe care le oferim.

Există, de asemenea, fotolii cu urechi cu picioare înalte. Modelele tradiționale arată destul de impozante. Însă fotoliul cu picioare înalte are un design mai suplu. Nu pierde nimic din eleganța sa, dar se potrivește mai bine în camerele mici. Un fotoliu cu urechi pliabile poate fi, de asemenea, o alegere bună. Printre fotoliile cu urechi, există și cele pe tălpici și cu spătar reglabil.

Comandă un fotoliu cu urechi de la Mobila24.ro

Fotoliul cu urechi este un adevărat bestseller în materie de mobilier. În ciuda trecerii anilor, popularitatea sa nu scade. Mulți producători au acest tip de mobilier în oferta lor. Noi, pe de altă parte, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că produsele pe care le oferim sunt cele mai bune din punct de vedere calitativ și estetic.

Alegem modele care sunt fabricate din țesături de tapițerie de înaltă calitate, durabile și rezistente la abraziune. Oferim modele cu o varietate de culori. Alb, galben, turcoaz, gri, roz, verde-mentă, mov, bej, bleumarin, albastru - un fotoliu cu urechi arată bine în aproape orice culoare sau model.

Magazinul online Mobila24.ro este locul de unde poți achiziționa un fotoliu cu urechi accesibil și cu o garanție a livrării rapide. Există, de asemenea, promoții limitate la anumite piese de mobilier, precum și lichidări de stoc. Te încurajăm să urmărești oferta noastră pe site sau pe rețelele de socializare.

citește mai mult...
Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top