phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Fotoliul de alăptare ideal. Care este cea mai potrivită alegere?

Fotoliul de alăptare ideal. Care este cea mai potrivită alegere?

Atunci când decorează camera unui nou-născut, viitorii părinți se concentrează adesea asupra alegerii mobilierului de bază, cum ar fi un pătuț, o comodă sau o masă de înfășat, și uită adesea de fotoliul pentru alăptare. Această piesă de mobilier este adesea tratată ca un accesoriu inutil, deoarece bebelușul poate fi hrănit, practic, oriunde. În realitate, un scaun de alăptare confortabil este, alături de pătuț, una dintre cele mai importante piese de mobilier din camera bebelușului. Dacă este ales corect, acesta va garanta comditate, liniște și confort în timpul numeroaselor ore petrecute zilnic în aceeași poziție.

Fotolii confortabile pentru alăptare

Asigurarea unui grad ridicat de confort pentru mămică în timp ce își hrănește bebelușul este cea mai importantă caracteristică pe care trebuie să o aibă scaunul sau fotoliul ideal. Având în vedere că bebelușii se dezvoltă repede și cresc în greutate pe zi ce trece, pentru mamă trebuie să fie eficient și confortabil să stea sau să se ridice în picioare cu copilul în brațe. Un fotoliu confortabil pentru alăptare trebuie să ofere un sprijin adecvat pentru coloană și cap, dar trebuie să aibă și cotiere. Îți recomandăm fotoliile wingback, moderne și foarte confortabile.

Fotoliul Wingback pentru mame

Este un fotoliu care îndeplinește perfect cerințele mamelor. Șezutul adânc, cotierele înalte și spătarul îți vor conferi un grad ridicat de confort în timp ce îți alăptezi micuțul. Fotoliul wingback este disponibil cu un suport pentru picioare asortat ca accesoriu suplimentar, astfel încât să ai grijă și de circulația de la nivelul picioarelor.

Set fotoliu Wingback Chesterfield + taburet

Fotoliul tip balansoar pentru alăptare

Se știe de multă vreme că legănatul este una dintre cele mai bune modalități de a calma și de a liniști un copil agitat sau care plânge. În această privință, vin în ajutor fotoliile tip balansoar pentru alăptare. Singura diferență între acestea și un fotoliu clasic este reprezentată de picioarele tip balansoar folosite, în loc de picioarele tipice de mobilier, care pun scaunul într-o mișcare ușoară de legănare. Funcția de legănare va oferi momentul perfect de relaxare și pentru o mamă obosită, nu doar pentru copilul său.

Fotoliu-balansoar tip wingback Liberto

Fotoliul extensibil pentru alăptare

Acest tip de fotoliu tinde să fie mai voluminos decât cel wingback, astfel că, dacă ai mai mult spațiu disponibil în casă, fotoliul extensibil se va dovedi a fi o alegere excelentă. Această piesă de mobilier îți va permite să extinzi spătarul și suportul pentru picioare și să potrivești spătarul în mai multe poziții: așezat, semiînclinat și culcat. Aceasta este o opțiune excelentă dacă apare nevoia de a petrece câteva ore în plus lângă pătuțul copilului.

Fotoliu extensibil Augustin

Fotoliul balansoar pentru alăptare

Această piesă de mobilier se achiziționează în set cu un suport pentru picioare tip taburet. Fotoliul combină atât legănarea și balansarea sa în mai multe planuri, cât și a suportului pentru picioare. În SUA, este un must-have în rândul tinerelor mămici, un obiect care nu trebuie să lipsească din camera copilului. Fotoliulul-balansoar pentru alăptare face ca timpul petrecut cu hrănirea bebelușului să fie mai interesant și mai relaxant.

Care sunt cei mai importanți factori de care ar trebui ținut cont atunci când achiziționezi un fotoliu de alăptare?

Mai mulți factori determină dacă un fotoliu va fi practic și confortabil:

  • Construcția - spătarul înalt îi va oferi confort spatelui și va asigura o poziție stabilă. Cotierele vor reduce tensiunea de la nivelul brațelor, iar șezutul adânc și spațios îți va oferi posibilitatea de a te așeza în mai multe poziții.
  • Materialul / tapițeria fotoliilor - poți alege o tapițerie catifelată fără să îți faci griji că se va murdări. Progresele rapide ale tehnologiei oferă acum posibilitatea de a alege materiale hidrofobe ușor de curățat.
  • Design-ul - în timp, rolul unui scaun sau fotoliu pentru alăptare se va schimba, acesta devenind ulterior o piesă de mobilier obișnuită care poate fi folosită în camera de zi sau în camera copiilor. Merită să optezi pentru un model și o culoare care să se potrivească cu diferite amenajări interioare.
  • Caracteristicile suplimentare - suportul pentru picioare, precum și legănarea sau înclinarea, nu fac decât să sporească confortul mamei în timpul alăptării, astfel că aceasta ar trebui să aleagă ceea ce este cel mai confortabil pentru ea.

Scaunul sau fotoliul pentru alăptare este, cu siguranță, o piesă de mobilier practică ce va sprijini procesul de hrănire a copilului și va oferi un grad ridicat de confort pentru mamă. Este, fără îndoială, un accesoriu elegant, care poate fi folosit și în alte amenajări pe viitor.

Fotoliu-balansoar cu urechi Liberto 2
1276,98 RON
Culori: Bază: negru / natural; tapițerie: crem
Material: Bază: metal + lemn masiv; tapițerie: țesătură
Livrare în: 2-3 săptămâni

Fotoliul-balansoar cu urechi Liberto 2 are un design modern combinat cu un grad ridicat de confort și comoditate.


Fotoliu recliner Augustin
1456,6 RON
Culori: Gri sau bej
Material: Material textil
Livrare în: 4-6 zile lucrătoare

Fotoliul extensibil Augustin de la Halmar este tapițat cu o țesătură plăcută la atingere, în culoarea gri sau bej. Funcția de desfășurare a șezutului, de la o adâncime de 92 cm la 160 cm, asigură confortul utilizatorului.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback Chesterfield + Taburet Wingback
1323,26 - 1627,33 RON
Culori: 75 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 7 la alegere
Livrare în: 5-6 săptămâni

Set de relaxare format dintr-un taburet și un fotoliu cu urechi și cu matlasare decorativă pe spătar, în stil Chesterfield. Este ideal pentru utilizatorii care apreciază confortul, eleganța și calitatea. Atât taburetul, cât și fotoliul sunt disponibile într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și ale lemnului.


Set: Fotoliu cu urechi Wingback + Taburet Wingback
1238,12 - 1542,19 RON
Culori: 85 de țesături la alegere, 15 nuanțe de lemn la alegere
Material: 9 la alegere
Livrare în: 5-6 săptămâni

Un fotoliu cu urechi și un taburet care oferă confort la cel mai înalt nivel! Setul Wingback permite o relaxare deplină. Ambele produse sunt disponibile într-o gamă largă de culori ale tapițeriei și ale lemnului.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top