OFERTĂ LA SCAUNE DE BIROU ERGONOMICE
Expiră în:
10% DISCOUNT LA MODELE SELECTATE
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Tendințe de design interior pentru 2024

Tendințe de design interior pentru 2024

Tendințele evoluează în mod constant în lumea design-ului interior, reflectând gusturile și nevoile în schimbare ale societății. Anul 2024 aduce noi posibilități de design care permit o îmbinare armonioasă între tradiție și modernitate, creând spații care nu numai că încântă privirea, dar reflectă și individualitatea locuitorilor lor. Iată o trecere în revistă a celor mai populare tendințe în materie de amenajări interioare pentru acest an.

Tendințe de design interior pentru 2024: Natură și echilibru

Popularitatea în creștere a aranjamentelor interioare inspirate de natură, care reflectă dorința de a reveni la o armonie primordială cu lumea din jurul nostru, devine din ce în ce mai vizibilă în amenajările interioare, iar grija pentru mediu nu mai reprezintă doar o tendință, ci o caracteristică permanentă în design. Se acordă o atenție deosebită materialelor naturale și ecologiei, în conformitate cu estetica japoneză. Stilul Japandi continuă să fie printre cele mai populare în lumea design-ului interior, cu lemn de culori deschise, tonuri pământii, culori discrete și materiale naturale care creează un spațiu armonios, propice liniștii și relaxării.

Depășirea granițelor stilului Japandi

Se poate observa o creștere în popularitate a pieselor clasice, cum ar fi împletitura vieneză sau scaunul Wishbone, care se bucură de o revitalizare în cadrul aranjamentelor moderne, adăugând o notă de eleganță și tradiționalism. În același timp, țesătura bouclé devine vedeta interioarelor contemporane, conferind nu doar confort, ci și o notă de lux sub forma unei culori și texturi delicate, și a unei estetici unice. Combinația dintre clasic și modern este cea care definește tendințele anului 2024, în care fiecare element are propria sa semnificație și adaugă o notă unică interioarelor.

Krzesło drewniane Viki Dark

Scaun din lemn Viki Dark

Tendințe de design interior pentru 2024: Forme rotunde

Tendința pentru mobilierul cu forme suple, rotunjite și ovale va continua și în 2024. Formele rotunde au o capacitate remarcabilă de a „îndulci” vizual design-ul interior, făcându-l mai confortabil și mai primitor.

O masă rotundă este un punct central pentru reuniuni cu prietenii sau familia

Mesele rotunde sunt ideale pentru spațiul de dining sau camera de zi. Lipsa marginilor ascuțite face ca atmosfera să fie mai prietenoasă și mai relaxată, încurajând discuțiile informale în familie sau conversațiile de seară cu prietenii. În plus, mesele rotunde măresc optic spațiul din casă, ceea ce are un efect benefic asupra spațiilor mici.

Stół okrągły Enzo

Masă rotundă Enzo

Fotoliul și canapeaua cu forme rotunjite sunt sinonime cu confortul și eleganța

Mobilierul de formă circulară, cum ar fi fotoliile și canapelele, devine din ce în ce mai popular. Liniile lor delicate le fac extrem de plăcute vizual, dar și la atingere. Fotoliile cu forme rotunjite sunt o invitație la relaxare, în timp ce canapelele cu forme rotunjite îi conferă o notă de lux și eleganță livingului.

Fotel do salonu Sydney

Fotoliu de living Sydney

Tendințe de design interior pentru 2024: Dopamine Decor

Dopamine Decor, cea mai recentă tendință în materie de design interior, este fără îndoială opusul minimalismului. Va fi cu siguranță pe placul celor care preferă culorile aprinse. Această tendință se concentrează pe emoțiile pozitive și pe sporirea stării de bine prin stilul de amenajare al spațiului. Dopamine Decor este sinonim cu tiparele avangardiste, o explozie de culori și accesorii derutant de neconcordante.

Să discutăm despre detalii mai specifice

Tendințele în materie de amenajări interioare sunt, de multe ori, surprinzătoare. Din acest motiv, materialele nonconformiste și accesoriile cu un design interesant joacă un rol foarte important. Mobilierul de accent este o necesitate pentru succesul unei amenajări în stil Dopamine Decor. Chiar și un singur element poate fi catalizatorul unei metamorfoze creative a interiorului, conferindu-i un caracter aparte. Un fotoliu sau un taburet într-o țesătură tridimensională cu o împletitură distinctă, un decor tridimensional sau o măsuță de cafea cu o formă originală pot transforma orice interior. Este important să se opteze pentru culori vibrante, texturi expresive și forme originale.

Schema de culori pentru amenajările interioare în 2024

În ceea ce privește design-ul interior, 2024 nu renunță complet la culorile neutre precum alb, bej sau gri, dar anul acesta dorim să lăsăm o impresie ceva mai puternică. Tendința va fi de a combina mai des culorile neutre cu cele mai îndrăznețe, saturate. Duo-urile de culori, cum ar fi o canapea de culoare măslinie combinată cu un covor portocaliu, sau o piesă de mobilier ori un accesoriu de un verde floral contrastând cu un perete galben-muștar, vor deveni din ce în ce mai populare. Schema cromatică originală va oferi o bază solidă pentru aranjamente interesante, caracterizând tendințele în materie de design interior din 2024.

Krzesło drewniane Vero Light

Scaun din lemn Vero Light

Culorile la modă ale anului 2024 care vor predomina în aranjamentele interioare:

  • Nuanțe de verde - măsliniu, mentă, verde de sticlă, fair maiden;
  • Pasteluri - lavandă, peach fuzz (roz cu nuanțe portocalii), albastru;
  • Nuanțe puternic inspirate din natură – bej (Venetian Wall, Chapel Wall, Travertin Path, Delicate Honeysweet), sepia, maro;
  • Nuanțe de albastru - cobalt, indigo, turcoaz și albastru marin (Ocean Storms).

Tendințe de design interior pentru 2024: Quiet Luxury

Quiet luxury este un stil inspirat de camerele de lux atemporale ale hotelurilor. Această tendință nu se rezumă doar la confort, ci și la calitate și originalitate. Interioarele de o simplitate rafinată sunt dominate de materiale naturale de înaltă calitate, precum lemnul, piatra, sticla sau oțelul inoxidabil. Accesoriile sunt minimaliste dar atent selectate, având adesea un caracter de colecție (spre exemplu, obiecte artizanale, antichități, mobilier vintage). Țesăturile joacă, de asemenea, un rol important, fiind adesea realizate din materiale de lux cum ar fi inul, mătasea sau lâna, iar corpurile de iluminat pot fi, deseori, considerate bijuterii în adevăratul sens al cuvântului.

Lampa z kryształkami Cameron GoldScaun Open Zakopane

Prin urmare, în 2024 amenajările interioare sunt caracterizate de un echilibru între funcționalitate și estetică, cu accent pe ecologie, natură și stil personal. Sursele de inspirație pentru un design interior cu un caracter individual sunt nesfârșite. De la călătorii exotice, natură, lux funcțional, slow life, până la arta stradală - totul poate fi un punct de plecare pentru crearea unui spațiu unic și personal.

Măsuță de cafea Giza
900,94 RON
Culori: Alb / cu pete
Material: Compozit
Livrare în: 6-8 săptămâni

Măsuța cu blat care imită piatra albă antică este completarea perfectă pentru o cameră de zi cu un stil modern. Elegantă și funcțională!


Fotoliu de living Sydney
835,7 RON
917,78 RON
Culori: Alb
Material: Spătar și șezut: țesătură Teddy; picioare: lemn
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Fotoliul de living Sydney este o piesă de mobilier confortabilă, cu o formă interesantă. Datorită acestuia, orice interior va deveni mai confortabil și mai cald.


Scaun de dining Willow
469,79 RON
Culori: Șezut și spătar: crem; picioare: negru
Material: Șezut și spătar: bouclé; picioare: metal
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Combinația dintre țesătura bouclé de culoare crem, plăcută la atingere, și cadrul negru îi conferă un aer rafinat și elegant.


Scaun de dining Meg
445,63 RON
Culori: Șezut și spătar: crem; picioare: auriu
Material: Șezut și spătar: bouclé; picioare: metal
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Combinația dintre țesătura bouclé de culoare crem, plăcută la atingere, și cadrul auriu îi conferă un aer rafinat și elegant.


Măsuță Brooklyn
777,19 RON
Culori: Blat: stejar natural; cadru: negru
Material: Blat: MDF; cadru: oțel vopsit în negru
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Măsuța de cafea cu blat rotund cu diametrul de 80 cm este o soluție ideală pentru o cameră de zi sau o sală de așteptare. Produsul marca Halmar este garanția unei înalte calități, a unui design la modă și a funcționalității.


Taburet Mona
340,09 - 413,23 RON
Culori: 4 la alegere
Material: Două tipuri la alegere
Livrare în: 4-8 zile lucrătoare

Taburetul Mona cu mâner decorativ este o piesă de design funcțională și decorativă în același timp. Poate fi asortat cu orice interior datorită gamei largi de culori în care este disponibil.


Scaun din lemn Viki Dark
530,16 RON
Culori: Negru/naturală
Material: Lemn de fag și ratan
Livrare în: Temporar indisponibil

Datorită construcției sale realizate cu grijă și a materialelor de înaltă calitate, scaunul este durabil și îi conferă o notă de frumusețe naturală și eleganță oricărui interior.


Scaun de bar din lemn Viki Light
602,63 RON
Culori: Naturală
Material: Lemn de fag și ratan
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Datorită construcției sale realizate cu grijă și a materialelor de înaltă calitate, scaunul de bar este durabil și conferă o notă de frumusețe naturală și eleganță oricărui interior.


Masă rotundă Verona
1810,3 RON
Culori: Naturală
Material: Lemn de cauciuc
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Masa rotundă va fi o piesă de decor pentru interiorul locuinței tale și, în același timp, un mobilier practic pentru întâlnirile de familie.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top