OFERTĂ LA SCAUNE DE BIROU ERGONOMICE
Expiră în:
10% DISCOUNT LA MODELE SELECTATE
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Cui îi poate fi util un scaun de birou ergonomic? Un interviu cu fizioterapeutul Piotr Piaskowski

Cui îi poate fi util un scaun de birou ergonomic? Un interviu cu fizioterapeutul Piotr Piaskowski

Avem plăcerea să te invităm să citești cel mai recent interviu al nostru care este dedicat unui subiect extrem de important pentru oamenii activi profesional, și anume mobilierul de birou ergonomic. În lumea de astăzi, în care petrecem ore îndelungate în fața calculatorului, devine indispensabil pentru sănătatea și starea noastră de bine să ne asigurăm că avem parte de cele mai bune condiții de lucru.

Suntem convinși că mobilierul de birou proiectat corespunzător, cum ar fi un scaun ergonomic sau un birou reglabil electric, poate juca un rol esențial în menținerea unei posturi corecte și în minimizarea efectelor negative ale unui stil de viață sedentar. De aceea, am decis să realizăm acest interviu cu un fizioterapeut renumit în Polonia, ale cărui cunoștințe de specialitate în materie de ergonomie te vor ajuta să înțelegi mai bine aceste aspecte.

Fizioterapeutul Piotr Piaskowski

Ți-l prezentăm pe Piotr Piaskowski, un fizioterapeut de excepție care lucrează zilnic cu pacienți cu probleme ortopedice la una dintre cele mai renumite clinici de reabilitare din Polonia. Datorită pasiunii și angajamentului său față de fizioterapie, el se străduiește să le insufle pacienților săi obiceiuri sănătoase și să îi motiveze să aibă grijă de propriul corp în fiecare zi. De ani de zile, nu numai că își educă pacienții, ci și instruiește tineri fizioterapeuți în domeniul reabilitării ortopedice și al ergonomiei.

Fără alte întârzieri, te invităm să citești acest interviu fascinant cu distinsul nostru invitat care ne va ajuta să explorăm secretele ergonomiei mobilierului de birou.

Care sunt cei mai importanți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegem un scaun de birou, pentru a minimiza impactul negativ al șederii prelungite?

„Un scaun de birou ar trebui să se adapteze cât mai mult posibil la utilizator, astfel că, în mod ideal, ar trebui să aibă multe reglaje pentru a putea adapta toate setările la silueta utilizatorului. O persoană cu o înălțime de 1,6 m. va avea anumite setări, în timp ce o persoană înaltă și corpolentă care măsoară chiar și 1,9 sau 2,0 m. va avea setări diferite.”

Care sunt potențialele consecințe pe termen lung ale unei posturi incorecte și ale unui sprijin inadecvat al corpului în timpul lucrului la birou?

„Lipsa grijii pentru o ergonomie adecvată în lucrul sedentar pe termen lung poate duce în primul rând la apariția durerilor la nivelul coloanei vertebrale și al articulațiilor periferice. Mai mult, după ani de zile de adoptare a unor poziții nefavorabile pentru corp, poate crește riscul de modificări structurale permanente, cum ar fi discopatia sau modificările degenerative ale altor structuri ale coloanei vertebrale.

De asemenea, este de remarcat faptul că sedentarismul prelungit ne afectează nu numai sistemul musculo-scheletic, ci și sistemul circulator și alte aspecte ale funcționării întregului nostru organism.”

Care sunt cele mai importante elemente ergonomice pe care trebuie să le aibă un scaun de birou bun pentru a asigura menținerea unei posturi corecte?

„În primul rând, merită să acordăm atenție existenței unei funcții de reglare a înălțimii și a adâncimii suportului lombar, precum și a capacității de înclinare dinamică a spătarului (cel puțin pe spate) în timpul șederii. Ar trebui cu siguranță să aibă, de asemenea, o funcție de reglare a înălțimii șezutului în plan ascendent-descendent, precum și posibilitatea de a regla înălțimea cotierelor. O caracteristică foarte utilă a unui scaun de birou ergonomic este, de asemenea, posibilitatea de a regla adâncimea șezutului, astfel încât acesta să poată fi ajustat chiar și în cazul persoanelor foarte înalte. În cazul în care petrecem mult timp pe scaun, este utilă și o tetieră ergonomică cu opțiune de reglare, pentru a se potrivi utilizatorului.”

Există caracteristici sau tehnologii speciale în scaunele de birou care pot îmbunătăți și mai mult confortul și sănătatea utilizatorului?

«Bineînțeles, modelele high-end de scaune ergonomice, în comparație cu cele similare, dar mai ieftine, includ multe caracteristici suplimentare datorită cărora utilizarea unui astfel de echipament va fi mai confortabilă și mai benefică pentru corpul nostru. O tehnologie care mi-a câștigat recent aprecierea de fizioterapeut este așa-numita „Smart-Move”, cu alte cuvinte capacitatea spătarului de a se adapta dinamic la mișcările utilizatorului în mai multe planuri.

Stând pe un echipament cu tehnologie „Smart-Move”, vei simți că spătarul îți urmărește mișcările nu numai atunci când te apleci și te lași pe spate, ci și, spre exemplu, când îți rotești coloana vertebrală. Spătarul se comportă ca și cum ar fi „lipit” de spatele tău, oferind un sprijin deosebit pentru coloana vertebrală în toate planurile de mișcare.» 

Poate un birou cu înălțime reglabilă să ajute la prevenirea durerilor de spate și de gât, care apar adesea în cazul unei șederi prelungite?

„Trebuie remarcat faptul că nu există cu adevărat o poziție de ședere care să nu aibă un impact negativ asupra corpului nostru pe termen lung. Prin urmare, unul dintre cele mai importante aspecte ergonomice ale lucrului de birou este schimbarea poziției cât mai des posibil, spre exemplu, de la poziția așezată la cea în picioare sau cea culcată. Pentru cei care lucrează în fața unui computer, un birou cu înălțime reglabilă poate fi o opțiune ideală pentru a preveni adoptarea unei poziții de ședere statică și prelungită. Cu certitudine merită să profiți de capacitățile sale pentru a reduce riscul apariției durerilor la nivelul coloanei vertebrale.” 

Cât de des trebuie schimbată înălțimea biroului în timpul unei utilizări prelungite? Există recomandări pentru timpul petrecut în diferite poziții?

„Literatura de specialitate nu descrie acest lucru în mod explicit, dar cei mai mulți dintre noi, fizioterapeuții, recomandăm o schimbare de poziție sau o pauză de la ședere la fiecare 30-40 de minute cel puțin. Personal, și eu cred că aceasta este o recomandare foarte rezonabilă. Corpul nostru este făcut pentru a se mișca, așadar cu cât timpul petrecut în pozițiile statice este mai scurt, cu atât mai bine.”

Care sunt recomandările pentru pauze regulate și exerciții fizice care pot ajuta la menținerea sănătății și a unei posturi corecte în situația în care lucrezi sau ești sedentar pentru o perioadă prelungită, chiar dacă stai pe un scaun de birou ergonomic?

„Bineînțeles, așa cum am menționat deja pentru persoanele care lucrează în principal într-o poziție sedentară, un element cheie în prevenirea durerilor de spate este schimbarea frecventă a poziției (cel puțin la fiecare 30-40 de minute), precum și introducerea unor exerciții de stimulare și fortificare a mușchilor posturali de cel puțin trei ori pe săptămână.

Cu toate acestea, sunt conștient de faptul că, spre exemplu, persoanele care lucrează în contact direct cu clienții (bănci, recepții din unitățile medicale etc.) nu au întotdeauna posibilitatea de a lucra în altă poziție decât cea așezată. În acest caz, o soluție excelentă o reprezintă, spre exemplu, scaunele de birou cu un mecanism sincron, care permite chiar și ușoare modificări unghiulare ale coloanei vertebrale în timpul șederii. De asemenea, merită să ai grijă să susții regiunea cervicală cu o tetieră care poate fi ajustată la lordoza cervicală.” 

Pe scurt, în opinia dvs., cum credeți că ar arăta o configurație de lucru ideală din punct de vedere ergonomic?

„În opinia mea, un aspect esențial al unui spațiu de lucru ergonomic este posibilitatea de a schimba poziția cât mai des cu putință. Corpul nostru este conceput pentru mișcare, așadar, cu cât stăm mai puțin în poziții statice pentru perioade lungi de timp, cu atât mai bine. 

În cele mai multe profesii care presupun o muncă sedentară, posibilitatea de a introduce mișcare în timpul zilei de lucru este foarte limitată. În astfel de cazuri, un scaun de birou de înaltă calitate, cu posibilitatea de a-l adapta individual la utilizator, și un birou cu înălțime reglabilă, reprezintă o alternativă foarte bună. Toate acestea, bineînțeles, cu includerea unor exerciții fizice după muncă în mod regulat, pentru a ne menține sănătatea.”

Mobila24.ro: Vă mulțumim pentru o conversație fascinantă! Îi încurajăm pe toți cititorii noștri se familiarizeze cu aceste produse și să ia o decizie în cunoștință de cauză atunci când aleg mobilierul de birou care le va îmbunătăți confortul și eficiența la locul de muncă.

Rezumatul interviului cu fizioterapeutul - sugestii pentru scaune de birou și birouri ergonomice.

În timpul interviului nostru cu un fizioterapeut cu experiență, am aflat despre aspectele cheie ale birourilor și ale scaunelor de birou ergonomice, ce sunt importante pentru menținerea confortului și a unei posturi sănătoase atunci când se lucrează ore îndelungate în fața calculatorului. Sperăm că sfaturile invitatului nostru te-au ajutat să înțelegi mai bine importanța investirii într-un mobilier de birou potrivit.

Pe parcursul conversației, au fost evidențiate caracteristicile unora dintre produsele din gama noastră care pot fi considerate, în momentul de față, modele de top în materie de ergonomie.

Scaunul de birou Ergohuman 2

Primul dintre acestea este scaunul ergonomic Ergohuman 2, care oferă o varietate de setări, permițând adaptarea perfectă la cerințele individuale ale utilizatorului. Avantajele și flexibilitatea sa vor atrage cu siguranță atenția celor care caută cel mai bun confort în timpul lucrului.

Poți găsi o descriere detaliată a scaunelor Ergohuman 2 pe blogul nostru.

Marti - un scaun ergonomic inovator cu plasă mesh

Un alt produs excelent, demn de luat în considerare, este scaunul Marti care dispune de tehnologia inovatoare Smart Move. Datorită funcționării dinamice a spătarului, acest scaun se adaptează la mișcările utilizatorului, oferind suport și confort optime pe tot parcursul zilei de lucru.

Alto - birouri ergonomice cu reglare electrică a înălțimii

Nu putem omite nici birourile reglabile electric Alto. Această serie de birouri avansate din punct de vedere tehnologic permite reglarea înălțimii în mod lin, permițându-le utilizatorilor să lucreze atât în poziție așezată, cât și în picioare. Funcționalitatea și adaptabilitatea lor la preferințele individuale sunt de neprețuit pentru utilizatorii preocupați de sănătate și de o bună postură în timpul lucrului.

Datorită cunoștințelor și experienței invitatului nostru, suntem încrezători că alegerea acestor echipamente ergonomice, cum ar fi scaunele Ergohuman 2, scaunele Marti și birourile Alto, va aduce beneficii reale utilizatorilor, ajutându-i să își mențină o postură corectă și sănătoasă în timpul unui lucru prelungit.

Vizitează magazinul nostru online, unde vei găsi aceste piese de mobilier și multe alte produse care te vor ajuta să creezi un mediu de lucru sănătos și prietenos.


Rămâi cu ochii pe noi - înscrie-te la newsletter-ul nostru și beneficiezi de 3% reducere la prima comandă!

Nu rata ocazia de a profita de cele mai recente promoții și noutăți!

Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Black
3549,37 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh neagră. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Birou de gaming Alto 101
2469,75 - 2626,18 RON
Culori: Cadru: negru; Blat: negru
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Biroul de gaming Alto 101 de la Grospol este soluția perfectă pentru pasionații de jocuri care apreciază ergonomia și funcționalitatea ca parte a set-up-ului lor de gaming. Biroul are o funcție de reglare a înălțimii, un blat negru și picioare telescopice. 


Birou reglabil Alto 102 White 140 cm.
2683,05 - 2789,71 RON
Culori: Cadru: alb; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Biroul reglabil Alto 102 White 140 cm. permite ajustarea înălțimii blatului în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Culoare a blatului la alegere.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Green
3549,37 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: verde
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh verde. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Birou reglabil Alto 101 Black 120 cm.
2469,75 - 2576,39 RON
Culori: Cadru: negru; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Alto 101 Black 120 cm. este un birou cu înălțime reglabilă. Biroul are un cadru stabil, telescopic, de culoare neagră, și 3 culori de blat la alegere.


Birou reglabil Alto 101 White 120 cm.
2469,75 - 2576,39 RON
Culori: Cadru: alb; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Alto 101 White 120 cm. este un birou cu înălțime reglabilă. Biroul are un cadru stabil, telescopic, de culoare albă, și 3 culori de blat la alegere.


Birou reglabil Alto 101 Black 140 cm.
2440 - 2601,28 RON
Culori: Cadru: negru; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Alto 101 Black 140 cm. este un birou cu înălțime reglabilă. Biroul are un cadru stabil, telescopic, de culoare neagră, și 3 culori de blat la alegere.


Birou reglabil Alto 101 White 140 cm.
2494,62 - 2601,28 RON
Culori: Cadru: alb; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Alto 101 White 140 cm. este un birou cu înălțime reglabilă. Biroul are un cadru stabil, telescopic, de culoare albă, și 3 culori de blat la alegere.


Birou reglabil Alto 101 White 160 cm.
2519,5 - 2626,18 RON
Culori: Cadru: alb; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Alto 101 White 160 cm. este un birou cu înălțime reglabilă. Biroul are un cadru stabil, telescopic, de culoare albă, și 3 culori de blat la alegere.


Birou reglabil Alto 101 Black 160 cm.
2519,5 - 2626,18 RON
Culori: Cadru: negru; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Alto 101 Black 160 cm. este un birou cu înălțime reglabilă. Biroul are un cadru stabil, telescopic, de culoare neagră, și 3 culori de blat la alegere.


Birou reglabil Alto 102 Black 120 cm.
2658,17 - 2764,83 RON
Culori: Cadru: negru; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Biroul reglabil Alto 102 Black 120 cm. permite ajustarea înălțimii blatului în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Culoare a blatului la alegere. 


Set: Birou reglabil Alto 101 Black + suport pentru monitor + organizator pentru cabluri
2878,6 - 2929,57 RON
Culori: Cadru: negru; blat: 5 la alegere
Material: Cadru: metal; blat: placaj din melamină
Livrare în: 4-8 zile lucrătoare

Set complet: Birou reglabil Alto 101 Black + suport pentru monitor + organizator pentru cabluri


Scaun de birou MaxPro WS HD
1689,95 - 1998,07 RON
Culori: 99 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Versiune WS HD - cadru alb, spătar cu plasă mesh și tetieră tapițată. Funcționare inovatoare a spătarului - sprijin pentru spate în orice poziție, mecanism excelent, o serie de reglaje.


Set: Birou reglabil Alto 101 White + suport pentru monitor + organizator pentru cabluri
2878,6 - 2929,57 RON
Culori: Cadru: alb; blat: 5 la alegere
Material: Cadru: metal; blat: placaj din melamină
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Set complet: Birou reglabil Alto 101 White + suport pentru monitor + organizator pentru cabluri


Set: Birou reglabil Alto 102 Black + suport pentru monitor + organizator pentru cabluri
3067,01 - 3117,98 RON
Culori: Cadru: negru; blat: 5 la alegere
Material: Cadru: metal; blat: placaj din melamină
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Set complet: Birou reglabil Alto 102 Black + suport pentru monitor + organizator pentru cabluri


Set: Birou reglabil Alto 102 White + suport pentru monitor + organizator pentru cabluri
3067,01 - 3117,98 RON
Culori: Cadru: negru; blat: 5 la alegere
Material: Cadru: metal; blat: placaj din melamină
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Set complet: Birou reglabil Alto 102 White + suport pentru monitor + organizator pentru cabluri


Scaun de birou Smart W
2084,58 - 2665,28 RON
Culori: 83 de culori din care poți alege
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun rotativ cu spătar care utilizează tehnologia Smart Move. Dedicat persoanelor înalte, chiar și celor de peste 200 cm. Disponibil într-o gamă largă de culori. Echipat cu cotiere albe ajustabile.


Birou reglabil Alto 102 Black 140 cm.
2683,05 - 2789,71 RON
Culori: Cadru: negru; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Biroul reglabil Alto 102 Black 140 cm. permite ajustarea înălțimii blatului în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Culoare a blatului la alegere.


Birou reglabil Alto 102 Black 160 cm.
2707,94 - 2814,6 RON
Culori: Cadru: negru; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Biroul reglabil Alto 102 Black 160 cm. permite ajustarea înălțimii blatului în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Culoare a blatului la alegere.


Birou reglabil Alto 102 White 120 cm.
2658,17 - 2764,83 RON
Culori: Cadru: alb; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Biroul reglabil Alto 102 White 120 cm. permite ajustarea înălțimii blatului în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Culoare a blatului la alegere.


Birou reglabil Alto 102 White 160 cm.
2707,94 - 2814,6 RON
Culori: Cadru: alb; Blat: 4 la alegere
Material: Cadru: metal; Blat: placaj din melamină
Livrare în: 1-2 săptămâni

Biroul reglabil Alto 102 Black 160 cm. permite ajustarea înălțimii blatului în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Culoare a blatului la alegere.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite BS Black
3490,12 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 3-4 săptămâni

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman. Modelul oferit are un cadru negru și tapițerie cu plasă mesh neagră. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei poziții sănătoase a corpului.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite BS Grey
3490,12 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: gri
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru negru și tapițerie cu plasă mesh gri. Ergohuman 2 Elite constituie o garanție a confortului și a unei posturi corecte. 


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Grey
3549,37 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: gri
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 1-2 săptămâni

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh gri. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Pink
3549,37 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: roz
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh roz. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Valio WS HD
2001,63 - 2337,01 RON
Culori: 100 cu livrare rapidă
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic cu un set avansat de reglaje. Disponibil într-o gamă largă de culori, cu spătar cu plasă mesh și șezut tapițat cu un material textil durabil. Echipat cu cotiere R9 reglabile în 4 planuri. Model ideal pentru birou și pentru spațiul de lucru de acasă.


Scaun de birou Smart B
2013,48 - 2582,32 RON
Culori: 83 de culori din care poți alege
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun rotativ cu spătar care utilizează tehnologia Smart Move. Dedicat persoanelor înalte, chiar și celor de peste 200 cm. Disponibil într-o gamă largă de culori. Echipat cu cotiere negre ajustabile.


Scaun de birou Marti BS
1522,84 - 1871,28 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 tipuri la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun Marti BS dotat cu tehnologia inovatoare Smart Move care se adaptează dinamic la mișcările utilizatorului. Are opțiunea de a regla cotierele, înălțimea și adâncimea șezutului.


Scaun de birou Valio BS HD
1890,23 - 2250,5 RON
Culori: 100 cu livrare rapidă
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic cu un set avansat de reglaje. Disponibil într-o gamă largă de culori, cu spătar cu plasă mesh și șezut tapițat cu un material textil durabil. Echipat cu cotiere R9 reglabile în 4 planuri. Model ideal pentru birou și pentru spațiul de lucru de acasă.


Scaun de birou Smart AL1
2369 - 2843,05 RON
Culori: 92 de culori din care poți alege
Material: 9 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun rotativ cu spătar care utilizează tehnologia Smart Move. Dedicat persoanelor înalte, chiar și celor de peste 200 cm. Disponibil într-o gamă largă de culori. Echipat cu o bază lustruită și cotiere fixe.


Scaun de birou Marti BS HD
1657,96 - 2008,73 RON
Culori: 105 din care să alegi
Material: 10 din care să alegi
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun Marti BS HD dotat cu tehnologia inovatoare Smart Move care se adaptează dinamic la mișcările utilizatorului. Are opțiunea de a regla tetiera, cotierele și înălțimea și adâncimea șezutului.


Scaun de birou MaxPro BS HD
1554,84 - 1872,45 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Versiune BS HD - cadru negru, spătar cu plasă mesh și tetieră tapițată. Funcționare inovatoare a spătarului - sprijin pentru spate în orice poziție, mecanism excelent, o serie de reglaje.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top