NOU! MOBILIER DE GRĂDINĂ CU LIVRARE DIN STOC
Expiră în:
OFERTĂ LIMITATĂ - PROFITĂ DE DISCOUNT!
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Noua generație Ergohuman 2 - scaunul de birou cu o inovație tehnologică în industria office

Noua generație Ergohuman 2 - scaunul de birou cu o inovație tehnologică în industria office

Spațiile de birouri moderne sunt dotate din ce în ce mai mult cu echipamente high-tech care facilitează munca și o fac mai eficientă. Una dintre cele mai recente inovații din industria office este noua generație a scaunului bestseller Ergohuman, care poate schimba semnificativ modul în care lucrăm.

Ce este un scaun de birou inteligent?

Scaunul de birou smart Ergohuman 2 este o soluție inteligentă de ultimă generație care permite personalizarea maximă a șezutului. Datorită mecanismelor sale de înaltă tehnologie, scaunul oferă confort maxim și comoditate în timpul lucrului, precum și reducerea la minimum a durerii și a tensiunii musculare. Introducerea unui scaun de birou inteligent la locul de muncă poate îmbunătăți semnificativ eficiența și calitatea muncii, și poate contribui la sănătatea și la bunăstarea angajaților.

ce este un scaun de birou inteligent

Caracteristicile ergonomice ale scaunului Ergohuman 2 sunt extrem de avansate. Posibilitatea de a regla înălțimea șezutului este standard, dar acest scaun oferă mult mai multe. Cu ajutorul mecanismului sincron, scaunul ergonomic se adaptează la mișcările corpului, asigurând un confort maxim în timpul lucrului. În plus, funcția de blocare a mecanismului sincron permite blocarea poziției șezutului, permițând stabilitate și confort în timpul activităților complexe.

Design-ul modern al modelului Ergohuman 2 Elite combină forma elegantă cu funcționalitatea. Fabricat din materiale de cea mai bună calitate, scaunul de birou este durabil și rezistent la deteriorări. Aspectul său estetic îl face perfect atât pentru spațiile de birouri tradiționale, cât și pentru cele moderne.

Scaun de birou Ergohuman 2 - descoperă întreaga colecție

Ergohuman este unul dintre cele mai populare scaune de birou de pe piață. La noua generație, există trei niveluri de echipare: Basic, Elite și Luxury. Fiecare dintre aceste versiuni diferă nu numai prin aspect, ci și prin caracteristicile ergonomice și, bineînțeles, prin preț. În funcție de nevoile tale, poți alege scaunul care ți se potrivește cel mai bine.

Ergohuman 2 Basic

Versiunea Ergohuman 2 Basic este cea mai simplă, dar oferă totuși multe beneficii superioare. Are un design modern și un mecanism sincron care permite reglarea unghiului șezutului și al spătarului. Spătarul este, de asemenea, reglabil, asigurând un sprijin adecvat al spatelui atât pentru utilizatorii înalți, cât și pentru cei mai puțin înalți. Această versiune este ideală pentru cei care caută un scaun ergonomic high-end, dar la un preț accesibil.

scaun de birou ergohuman 2 basic bs blackErgohuman 2 Elite

Versiunea Ergohuman 2 Elite introduce caracteristici mai avansate care vor fi apreciate în primul rând de persoanele ce lucrează cea mai mare parte a zilei în fața unui computer. Scaunul are un unghi negativ al șezutului și al spătarului care permite corpului să își mențină postura corectă chiar și atunci când se apleacă spre tastatură. Versiunea Elite are, de asemenea, cotiere ergonomice 5D cu o funcție inovatoare de înclinarea în sus a părții frontale în 8 trepte. Aceasta garantează suport pentru antebrațe atunci când, spre exemplu, se folosește telefonul, se joacă pe consolă sau se citește o carte. În plus, versiunea Elite poate fi îmbunătățită cu un suport rabatabil pentru picioare sau cu un umeraș funcțional.

scaun de birou ergohuman 2 elite gs pink

Ergohuman 2 Luxury

Versiunea Ergohuman 2 Luxury ne introduce în lumea soluțiilor „smart”. Comenzi wireless ascunse estetic în cotieră permit reglarea înălțimii șezutului și blocarea mecanismului sincron Drift Tilt. Controlul wireless amplasat în cotieră reprezintă o adevărată revoluție în industria mobilei. Datorită acestei soluții, utilizatorul scaunului poate controla complet setările șezutului fără a întrerupe munca sau a pierde timp căutând butoanele. Toate funcțiile sunt controlate prin butoane estetice, amplasate convenabil, astfel încât utilizatorul să le poată găsi și acționa cu ușurință.

 

control wireless al scaunului de birou ergohuman 2 luxury

Este important de avut în vedere funcția de memorare a poziției maxime de înclinare a spătarului, care permite personalizarea scaunului în funcție de nevoile individuale, îmbunătățind și mai mult confortul. În plus, versiunea Luxury se distinge prin finisajul din aluminiu al bazei de susținere a cotierei, ceea ce face ca aspectul său să fie și mai impresionant.

scaun de birou ergohuman 2 luxury bs grey

Ergohuman 2 Luxury combină materialele de înaltă calitate cu un design modern și caracteristici care maximizează ajustarea setărilor pentru a se potrivi nevoilor individuale ale utilizatorului.

În concluzie, alegerea între versiunile Basic, Elite și Luxury depinde de nevoile și de preferințele utilizatorului. Toate cele trei versiuni ale scaunului Ergohuman 2 sunt ergonomice și oferă un suport adecvat pentru corp pentru perioade lungi de lucru în fața calculatorului. Cu toate acestea, versiunea Luxury introduce cele mai recente tehnologii și funcții, ceea ce o face ideală pentru cei care apreciază cel mai ridicat nivel de calitate și confort la locul de muncă.

Cu Ergohuman 2 Elite, vei aduce în biroul tău o inovație tehnologică care îți va îmbunătăți cu siguranță calitatea muncii și a vieții.

Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Black
3501,29 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh neagră. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Green
3501,29 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: verde
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh verde. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Basic BS Black
3109,48 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 2-3 săptămâni

Ergohuman 2 Basic BS Black de Grospol este o versiune îmbunătățită a generației anterioare de fotolii Ergohuman Basic. Fotoliul este un echivalent mai economic al modelelor avansate - Ergohuman 2 Elite și Ergohuman 2 Luxury.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite BS Black
3442,85 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 3-4 săptămâni

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman. Modelul oferit are un cadru negru și tapițerie cu plasă mesh neagră. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei poziții sănătoase a corpului.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite BS Grey
3442,85 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: gri
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru negru și tapițerie cu plasă mesh gri. Ergohuman 2 Elite constituie o garanție a confortului și a unei posturi corecte. 


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Grey
3501,29 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: gri
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 1-2 săptămâni

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh gri. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Pink
3501,29 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: roz
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh roz. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Basic GS Grey
3156,32 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: gri
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Ergohuman 2 Basic GS Grey de Grospol este o versiune îmbunătățită a generației anterioare de scaune Ergohuman Basic. Scaunul este un echivalent mai economic al modelelor avansate - Ergohuman 2 Elite și Ergohuman 2 Luxury. Acesta dispune de o gamă largă de caracteristici ergonomice la un preț accesibil.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top