NOU! MOBILIER DE GRĂDINĂ CU LIVRARE DIN STOC
Expiră în:
OFERTĂ LIMITATĂ - PROFITĂ DE DISCOUNT!
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Cum îmi curăț scaunul de birou?

Cum îmi curăț scaunul de birou?

Un scaun de birou confortabil și cu design atractiv influențează în mare măsură bunăstarea și calitatea muncii noastre. De aceea, merită amintite câteva reguli practice care țin de aspectul și de buna funcționare a acestei piese de mobilier indispensabile.

Adesea, locul pe care lucrezi la serviciu este folosit și ca loc pentru a mânca și a te hidrata, ceea ce expune scaunul de birou la diverse tipuri de murdărie. Așadar, cum ar trebui să ai grijă de el? Ce ar trebui făcut dacă îl murdărești accidental?

Scaune Level

De la stânga la dreapta: Scaun Level Cross BS, Level V WS, Level Cross WS de la Grospol

 

Curățarea scaunelor de birou - pas cu pas

Pentru ca tapițeria unui scaun de birou să arate ca nouă chiar și după o perioadă îndelungată, este important să te asiguri că murdăria, praful sau alți contaminanți nu rămân prea mult timp pe suprafața țesăturii. Se recomandă aspirarea regulată a tapițeriei și o curățare delicată, dar evită frecarea excesivă pentru a nu deteriora fibrele țesăturii.

În cazul unei murdăriri sau vărsări accidentale de lichide, nu uita că timpul de reacție este cel mai important. În primul rând, acordă atenție materialului din care este confecționat scaunul de birou, deoarece fiecare tapițerie se curăță într-un mod ușor diferit, iar îndepărtarea incorectă a murdăriei poate schimba permanent aspectul scaunului tău.

  • Lichidele, cum ar fi cafeaua, ceaiul sau sucul, trebuie uscate prin absorbție cu ajutorul unei cârpe sau al unui prosop de hârtie, fără a exercita presiune.
  • Pata rămasă trebuie frecată cu o cârpă de bumbac săpunită, având grijă să nu accentuezi urma. Săpunul de pe suprafață trebuie apoi clătit cu apă, iar zona rămasă umedă trebuie uscată prin absorbție cu o cârpă uscată sau cu un prosop de hârtie.
  • Mizeria uscată, cum ar fi nisipul sau firimiturile, trebuie aspirată înainte ca aceasta să pătrundă în țesătură. Dacă țesătura încă mai prezintă urme de mizerie, curăț-o prin mișcări circulare cu o cârpă de bumbac săpunită.
  • Pentru alte pete, înmoaie o cârpă de bumbac în săpun hipoalergenic, apoi șterge pata apăsând ușor. Mișcările trebuie să fie delicate și circulare.
  • După curățare, șterge zona din jurul petei cu o cârpă umedă. Pentru uscare, folosește un uscător de păr setat la cea mai joasă temperatură (nu se aplică în cazul tapițeriei din piele naturală sau ecologică!).
  • Pe lângă aspirare, scaunele de birou cu plasă mesh pot fi curățate cu obișnuita rolă de scame pentru haine.
  • Nu se recomandă utilizarea de substanțe puternice cum ar fi detergentul de vase, săpunul lichid, solventul sau înălbitorul.

    REȚINE!

    Efectul oricărui produs de curățare trebuie testat pe o zonă mai puțin vizibilă. Pentru petele complicate care au pătruns în structura țesăturii, îți recomandăm să contactezi un expert.

Curățarea scaunelor de birou din piele

Elementul de bază pentru menținerea aspectului unui scaun de birou din piele este aspirarea. În cazul unei murdăriri ușoare, curățarea se face cu o cârpă ușor umedă. În cazul în care murdăria este mai serioasă, se recomandă utilizarea unui săpun hipoalergenic. Este important să usuci bine tapițeria după procesul de curățare. În cazul scaunelor de birou din piele, se recomandă întreținerea acestora cu produse de curățare și îngrijire profesionale, dar nu uita să le testezi în prealabil pe o zonă mai puțin vizibilă.

Scaun de birou Ergohuman Plus Elite LE01În imagine: Scaun de birou Ergohuman Plus Elite LE01 de la Grospol

 

Țesături funcționale - ușor de curățat, hidrofobe și potrivite pentru animalele de companie

Țesături ușor de curățat – în oferta de țesături de tapițerie Grospol vei găsi țesături ușor de curățat de la producătorii polonezi Fargotex și Toptextil, datorită cărora toate petele sunt curățate rapid și eficient (Strong, Magic Velvet, Osaka).

Țesături hidrofobe – materiale cu o tehnologie care face dificilă pătrunderea în țesătură a lichidelor vărsate accidental (Magic Velvet).

Țesături potrivite pentru animalele de companie – țesături ușor de curățat, cu o structură care facilitează îndepărtarea părului de pe suprafața piesei de mobilier (Magic Velvet, Strong).

Curățarea cadrului și a rolelor unui scaun de birou

Elementele din plastic ale scaunelor de birou cum ar fi cadrul, cotierele, tetiera și rolele, necesită o curățare periodică. Cel mai bine este să folosești o lavetă umedă din bumbac moale, ce nu va zgâria suprafețele din plastic, metal sau crom. Murdăria persistentă poate fi ștearsă cu o soluție de curățare mai slabă, fără acționare agresivă, pe care ai testat-o în prealabil pe o zonă puțin vizibilă.

O parte importantă a întreținerii scaunelor de birou este, de asemenea, curățarea regulată a rolelor de la baza acestora. Majoritatea scaunelor de birou îți permit să detașezi rolele, astfel că poți înlătura complet orice mizerie (praf, păr, firimituri) cu o cârpă umedă, un aspirator și o foarfecă.

Nu uita că scaunele de birou sunt cele mai folosite piese de mobilier într-un birou, așa că este firesc să apară uzura în timp. Printr-o întreținere săptămânală, prelungim durata de viață a scaunului de birou și îi menținem aspectul la cel mai înalt nivel.

Scaun de birou Grospol Smart BScaun de birou Smart B de la Grospol

Scaun Level Cross WS
897,83 - 1214,63 RON
Culori: 101 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun rotativ cu profilare confortabilă a spătarului și a șezutului. Cadru alb, spătar cu plasă mesh. Posibilitate de a comanda o variantă cu cotiere.


Scaun de birou Smart B
1986,22 - 2547,35 RON
Culori: 83 de culori din care poți alege
Material: 8 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun rotativ cu spătar care utilizează tehnologia Smart Move. Dedicat persoanelor înalte, chiar și celor de peste 200 cm. Disponibil într-o gamă largă de culori. Echipat cu cotiere negre ajustabile.


Scaun Level V BT
817,16 - 1147,99 RON
Culori: 99 de culori la alegere
Material: 10 tipuri la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de conferință tip cantilever, tapițat. Disponibil cu sau fără cotiere. Confortabil, cu un design deosebit. 


Scaun de birou Smart AL1
2336,91 - 2804,54 RON
Culori: 92 de culori din care poți alege
Material: 9 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun rotativ cu spătar care utilizează tehnologia Smart Move. Dedicat persoanelor înalte, chiar și celor de peste 200 cm. Disponibil într-o gamă largă de culori. Echipat cu o bază lustruită și cotiere fixe.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top