phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 World of Tanks

1111,17 RON   1847 RON
Preț fără TVA: 933,76 RON
Termen de livrare: 5-8 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

GAMING LA URMĂTORUL NIVEL

Prețuri atractive - profită de oferta limitată la produse selectate de la Diablo Chairs 

Vezi AICI și alte produse incluse în promoție

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

 • Scaunul de gaming Diablo X-One 2.0, produs sub licență World of Tanks, este un model pentru adevărații fani ai jocului. Dacă te numeri printre cei pentru care MMO-urile constituie o sursă de relaxare și distracție, atunci scaunul de gaming WOT este perfect pentru a te face remarcat(ă).
 • Modelul iese în evidență prin combinația de culori unică, iar logo-ul World of Tanks, brodat în portocaliu pe față și pe spate, atrage atenția.
 • Scaunul este dedicat utilizatorilor cu înălțimea cuprinsă între 150 cm. și 180 cm.

 • Scaunul este tapițat cu piele artificială ComfortTouch moale și foarte durabilă. Modelul poate suporta fără dificultate o mulțime de lovituri zilnice, păstrându-și aspecul impecabil.
 • Construcția și umplutura unui scaun de gaming sunt cele mai importante aspecte care afectează confortul, motiv pentru care scaunul Diablo x WOT are în interior spumă HR groasă și rezistentă.
 • Datorită stratului suplimentar Dual Layer™, grosimea șezutului este de 12 cm.

 • Tetiera scaunului este umplută cu spumă HR, iar perna lombară este realizată din spumă Memory care nu se deformează și care se adaptează corpului. Un astfel de suport va stabiliza corpul și va ajuta la menținerea unei posturi sănătoase și corecte.

 • Scaunul este echipat cu mecanismul Tilttech™ Butterfly, care permite reglarea înălțimii șezutului în funcție de preferințe și nevoi.
 • Spătarul poate fi blocat în patru poziții, datorită sistemului Tilttech™ Gear, ceea ce îți va permite să îți găsești poziția preferată.
 • Mecanismul Tilttech™ Swing oferă posibilitatea de balansare în scaun, amortizând astfel fiecare mișcare din timpul unei sesiuni intense de gaming.

 • Scaunul de gaming World of Tanks va oferi coatelor și antebrațelor tale stabilitatea și confortul de care ai nevoie atunci când țintești cele mai slabe puncte ale adversarului tău.
 • Cotierele Armtech™ Vertical SoftTouch sunt reglabile sus-jos, și îți oferă un confort sporit datorită utilizării unui strat exterior extrem de moale.

 • Sistemul Air Damper™ încorporat va asigura o amortizare excelentă, iar baza metalică împreună cu un piston robust susțin o saricină maximă de 160 kg.
 • Rolele manevrabile PFC™ 360 din cauciuc se deplasează ușor și silențios pe orice suprafață.

 • Scaunul de gaming este acoperit de o garanție a producătorului de 2 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul de gaming GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul de gaming nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

 • Dimensiuni:
Listă de prețuri

Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 World of Tanks 1111,17 RON
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Din aceeași gamă

Scaun ergonomic Diablo V-Basic: negru-gri
1730,55 RON
Culori: Negru-gri
Material: Plasă V-Mesh
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Diablo V-Basic în negru-gri este un model ergonomic din gama exclusivistă de scaune de birou Diablo. Transformă-ți biroul, camera sau sala de conferințe cu acest model fiabil și modern. O combinație între designul modernist și culorile tradiționale, scaunul de birou Diablo V-Basic se potrivește foarte bine atât în birourile elegante, cât și în încăperile de acasă.


Birou de gaming Diablo X-Mate 1400
615,66 RON
865,36 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Placă melaminată HPL acoperită cu fibră de carbon
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Complează-ți setup-ul de gaming cu o piesă de mobilier extraordinară din familia Diablo: Diablo X-Mate 1400. Un birou nou și revoluționar cu care vei duce plăcerea gamingului la un nou nivel. Modelul nu numai că va transforma spectaculos interiorul camerei tale, dar va face sesiunile zilnice de gaming și mai plăcute.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Normal: negru-roșu
987,28 RON
1210,27 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Diablo X-One 2.0 Normal te face să uiți de disconfortul cauzat de orele lungi petrecute în fața monitorului. Este o piesă de mobilier ergonomică și multifuncțională, care asigură o poziție de ședere confortabilă și îți protejează coloana vertebrală.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Kids: Craft Edition
863,42 RON
1088,3 RON
Culori: Alb și verde
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Alegerea perfectă pentru micuții gameri care doresc să se simtă ca niște adevărați eroi ai lumii virtuale. Este fabricat din materiale durabile pentru a asigura confortul și siguranța în timpul sesiunilor lungi de gaming.


Produse similare

Scaun de gaming Xilium G Blue Edition
3614,99 RON
Culori: Negru și bleu
Material: Țesătură Bondai
Livrare în: 6-7 săptămâni

Scaunul de gaming Xilium G Blue Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de gaming Xilium G Red Edition
3614,99 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Țesătură Sempre
Livrare în: 6-7 săptămâni

Scaunul de gaming Xilium G Red Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top