UN PLUS DE CONFORT PENTRU CAMERA COPILULUI
Expiră în:
PÂNĂ LA 35% DISCOUNT LA SCAUNE DE ADOLESCENȚI
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun ergonomic Diablo V-Basic: negru-gri

1469 RON   1680 RON
Preț fără TVA: 1234 RON
Termen de livrare: 5-7 zile lucrătoare
Cel mai mic preț al produsului din ultimele 30 de zile, înainte de introducerea reducerii: 1439 RON
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de negociere

GAMING LA URMĂTORUL NIVEL

Prețuri atractive - profită de oferta limitată la produse selectate de la Diablo Chairs 

Vezi AICI și alte produse incluse în promoție

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

 • Scaun de birou ergonomic Diablo V-Basic: negru-gri.
 • Un scaun de birou poate fi intrigant și neobișnuit, dar sigur pentru postură, dacă a fost creat în colaborare cu designeri profesioniști, creativi și experimentați.
 • Rezultatul muncii lor comune este V-Basic, un model ergonomic din gama exclusivă de scaune de birou Diablo. Transformă-ți biroul, camera sau sala de conferințe cu acest model fiabil și modern!

 • Scaunul de birou inovator se distinge prin silueta sa suplă, linia stilistică modernă și combinația elegantă de culori negru-gri, completată de cromul bazei în cinci spițe.
 • O combinație de design modernist și culori tradiționale, scaunul de birou Diablo V-Basic se potrivește foarte bine atât în birourile elegante, cât și în interioarele locuințelor.

 • Scaunul de birou are un design ergonomic care impune și menține în mod confortabil o postură corectă a corpului în fața monitorului.
 • Plasa V-Mesh din care sunt realizate șezutul și spătarul modelului V-Basic asigură circulația necesară a aerului. Aceasta conferă un confort sporit în timpul lucrului chiar și în zilele deosebit de călduroase.

 • Reglarea înălțimii șezutului permite ajustarea precisă a scaunului de birou la înălțimea utilizatorului și la dimensiunea biroului.
 • Tetiera oferă suportul necesar pentru cap și stabilizează secțiunea cervicală a coloanei vertebrale, asigurând în același timp un confort și o ergonomie sporite la birou. Datorită mecanismului Tilttech™ Gear, poziția tetierei poate fi reglată cu precizie.
 • Spătarul reglabil în înălțime este o parte extrem de importantă a scaunului de birou, deoarece susține întreaga coloană vertebrală. Posibilitatea de a regla unghiul spătarului în patru planuri cu ajutorul mecanismului Tilttech™ Gear oferă un confort suplimentar pentru lucrul de zi cu zi.
 • Cotierele Armtech™ Hybrid SoftTouch, reglabile în trei planuri, îmbunătățesc poziția corpului și reduc presiunea asupra umerilor și brațelor, în timp ce spuma moale care acoperă partea superioară a cotierelor oferă un suport suplimentar pentru antebrațe.
 • Rolele din cauciuc PFC™360 asigură mobilitate și o funcționare silențioasă, protejând podeaua de zgârieturi.
 • Pistonul pneumatic cu mecanismul Air Damper™ System garantează amortizarea necesară și, prin urmare, un confort suplimentar.
 • Fă-te confortabil(ă) și ai grijă de postura ta cu scaunul de birou Diablo V-Basic! Datorită soluțiilor inovatoare, protejarea spatelui împotriva formării sau agravării defectelor posturale este acum mai ușoară și mai confortabilă ca niciodată.
 • Scaunul de birou este acoperit de o garanție a producătorului de 2 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul de birou GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul de birou nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

 • Dimensiuni:


Listă de prețuri

Scaun ergonomic Diablo V-Basic: negru-gri 1469 RON
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Birou de gaming Diablo X-Mate 1400
732 RON
838 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Placă melaminată HPL acoperită cu fibră de carbon
Livrare în: 5-7 zile lucrătoare

Complează-ți setup-ul de gaming cu o piesă de mobilier extraordinară din familia Diablo: Diablo X-Mate 1400. Un birou nou și revoluționar cu care vei duce plăcerea gamingului la un nou nivel. Modelul nu numai că va transforma spectaculos interiorul camerei tale, dar va face sesiunile zilnice de gaming și mai plăcute.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Normal: negru-roșu
1223 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-7 zile lucrătoare

Diablo X-One 2.0 Normal te face să uiți de disconfortul cauzat de orele lungi petrecute în fața monitorului. Este o piesă de mobilier ergonomică și multifuncțională, care asigură o poziție de ședere confortabilă și îți protejează coloana vertebrală.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Kids: Craft Edition
1088 RON
Culori: Alb și verde
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-7 zile lucrătoare

Alegerea perfectă pentru micuții gameri care doresc să se simtă ca niște adevărați eroi ai lumii virtuale. Este fabricat din materiale durabile pentru a asigura confortul și siguranța în timpul sesiunilor lungi de gaming.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 King: Aqua Blue
1407 RON
Culori: Alb și albastru
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-7 zile lucrătoare

Diablo X-One 2.0 te face să uiți de disconfortul cauzat de orele lungi petrecute în fața monitorului. Este o piesă de mobilier ergonomică și multifuncțională, care asigură o poziție de ședere confortabilă și îți protejează coloana vertebrală.


Produse similare

Scaun de birou Futura Mesh
1334 RON
Culori: Negru
Material: Plasă mesh
Livrare în: 3-4 săptămâni

Scaun de birou din familia Futura tapițat integral cu plasă neagră tip mesh. Echipat cu tetieră, spătar, șezut și cotiere reglabile. Cadru și bază realizate din plastic negru rezistent.


Scaun de birou Play
1076 RON
Culori: 2 șezuturi la alegere
Material: Material textil Play
Livrare în: 3-5 săptămâni

O serie de reglaje importante, raport calitate-preț excelent, livrare rapidă, design prietenos.


Scaun de birou Ergofix
1006 RON
Culori: 3 la alegere
Material: Material textil + plasă mesh
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Șezut confortabil, mecanism excelent, cotiere lombare reglabile și tetieră. Expediere rapidă.


Scaun de birou Nodi WS HD
1144 - 1205 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Ergonomie și raport calitate-preț excelente. O serie de reglaje importante precum tetiera reglabilă. Recomandat pentru camera adolescenților. Cadru alb.


Copyright © 2003-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top