phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Scaun ergonomic Diablo V-Basic: negru-gri

1730,55 RON
Preț fără TVA: 1454,24 RON
Termen de livrare: 5-8 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

 • Scaun de birou ergonomic Diablo V-Basic: negru-gri.
 • Un scaun de birou poate fi intrigant și neobișnuit, dar sigur pentru postură, dacă a fost creat în colaborare cu designeri profesioniști, creativi și experimentați.
 • Rezultatul muncii lor comune este V-Basic, un model ergonomic din gama exclusivă de scaune de birou Diablo. Transformă-ți biroul, camera sau sala de conferințe cu acest model fiabil și modern!

 • Scaunul de birou inovator se distinge prin silueta sa suplă, linia stilistică modernă și combinația elegantă de culori negru-gri, completată de cromul bazei în cinci spițe.
 • O combinație de design modernist și culori tradiționale, scaunul de birou Diablo V-Basic se potrivește foarte bine atât în birourile elegante, cât și în interioarele locuințelor.

 • Scaunul de birou are un design ergonomic care impune și menține în mod confortabil o postură corectă a corpului în fața monitorului.
 • Plasa V-Mesh din care sunt realizate șezutul și spătarul modelului V-Basic asigură circulația necesară a aerului. Aceasta conferă un confort sporit în timpul lucrului chiar și în zilele deosebit de călduroase.

 • Reglarea înălțimii șezutului permite ajustarea precisă a scaunului de birou la înălțimea utilizatorului și la dimensiunea biroului.
 • Tetiera oferă suportul necesar pentru cap și stabilizează secțiunea cervicală a coloanei vertebrale, asigurând în același timp un confort și o ergonomie sporite la birou. Datorită mecanismului Tilttech™ Gear, poziția tetierei poate fi reglată cu precizie.
 • Spătarul reglabil în înălțime este o parte extrem de importantă a scaunului de birou, deoarece susține întreaga coloană vertebrală. Posibilitatea de a regla unghiul spătarului în patru planuri cu ajutorul mecanismului Tilttech™ Gear oferă un confort suplimentar pentru lucrul de zi cu zi.
 • Cotierele Armtech™ Hybrid SoftTouch, reglabile în trei planuri, îmbunătățesc poziția corpului și reduc presiunea asupra umerilor și brațelor, în timp ce spuma moale care acoperă partea superioară a cotierelor oferă un suport suplimentar pentru antebrațe.
 • Rolele din cauciuc PFC™360 asigură mobilitate și o funcționare silențioasă, protejând podeaua de zgârieturi.
 • Pistonul pneumatic cu mecanismul Air Damper™ System garantează amortizarea necesară și, prin urmare, un confort suplimentar.
 • Sarcina maximă suportată a scaunului este de 140 kg.
 • Fă-te confortabil(ă) și ai grijă de postura ta cu scaunul de birou Diablo V-Basic! Datorită soluțiilor inovatoare, protejarea spatelui împotriva formării sau agravării defectelor posturale este acum mai ușoară și mai confortabilă ca niciodată.
 • Scaunul de birou este acoperit de o garanție a producătorului de 2 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul de birou GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul de birou nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

 • Dimensiuni:


Listă de prețuri

Scaun ergonomic Diablo V-Basic: negru-gri 1730,55 RON
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Din aceeași gamă

Birou de gaming Diablo X-Mate 1400
615,66 RON
865,36 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Placă melaminată HPL acoperită cu fibră de carbon
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Complează-ți setup-ul de gaming cu o piesă de mobilier extraordinară din familia Diablo: Diablo X-Mate 1400. Un birou nou și revoluționar cu care vei duce plăcerea gamingului la un nou nivel. Modelul nu numai că va transforma spectaculos interiorul camerei tale, dar va face sesiunile zilnice de gaming și mai plăcute.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Normal: negru-roșu
987,28 RON
1210,27 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Diablo X-One 2.0 Normal te face să uiți de disconfortul cauzat de orele lungi petrecute în fața monitorului. Este o piesă de mobilier ergonomică și multifuncțională, care asigură o poziție de ședere confortabilă și îți protejează coloana vertebrală.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Kids: Craft Edition
863,42 RON
1088,3 RON
Culori: Alb și verde
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Alegerea perfectă pentru micuții gameri care doresc să se simtă ca niște adevărați eroi ai lumii virtuale. Este fabricat din materiale durabile pentru a asigura confortul și siguranța în timpul sesiunilor lungi de gaming.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Kids: alb-negru
999,68 RON
Culori: Alb și negru
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Scaunul de gaming X-One Kids: alb-negru oferă un confort incredibil pentru copilul tău, fiind în strânsă legătură cu stilul. Scaunul va fi, cu siguranță, pe placul celor mici.


Produse similare

Scaun de birou Futura Mesh
1346,82 RON
Culori: Negru
Material: Plasă mesh
Livrare în: 6-8 săptămâni

Scaun de birou din familia Futura tapițat integral cu plasă neagră tip mesh. Echipat cu tetieră, spătar, șezut și cotiere reglabile. Cadru și bază realizate din plastic negru rezistent.


Scaun de birou Play
1086,67 RON
Culori: 2 șezuturi la alegere
Material: Material textil Play
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

O serie de reglaje importante, raport calitate-preț excelent, livrare rapidă, design prietenos.


Scaun de birou Ergofix
1015,72 RON
Culori: 3 la alegere
Material: Material textil + plasă mesh
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Șezut confortabil, mecanism excelent, cotiere lombare reglabile și tetieră. Expediere rapidă.


Scaun de birou Smart B
2008,99 - 2576,56 RON
Culori: 83 de culori din care poți alege
Material: 8 la alegere
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Scaun rotativ cu spătar care utilizează tehnologia Smart Move. Dedicat persoanelor înalte, chiar și celor de peste 200 cm. Disponibil într-o gamă largă de culori. Echipat cu cotiere negre ajustabile.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top