phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 King: Aqua Blue

1407 RON
Preț fără TVA: 1182 RON
Termen de livrare: 5-7 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

 • Cu scaunul de gaming Diablo X-One, te vei bucura de gaming în stil și într-un confort complet. Calitatea sa ridicată va asigura o utilizare de lungă durată și o satisfacție a investiției făcute.
 • Designul ergonomic al scaunului oferă un suport excelent pentru corpul utilizatorului, astfel că vei evita durerile de spate și de gât chiar și după sesiuni lungi de gaming.


  • Versiunea King (dimensiuni superioare) este dedicată utilizatorilor cu înălțimea cuprinsă între 175 cm. și 205 cm.

 • Datorită pernei lombare a modelului X-One, vei adopta o poziție naturală și confortabilă în timp ce stai pe scaun, aceasta susținându-ți coloana vertebrală și prevenind durerile.


 • Tetiera îți va susține secțiunea cervicală a coloanei vertebrale și va împiedica adoptarea unei poziții incorecte în care capul este aplecat în față.
 • Diablo X-One 2.0 King Size Aqua Blue rămâne la fel de confortabil ani la rând, datorită spumei HR de ultimă generație, care nu se deformează.

 • Tapițeria din piele ecologică HDS™ din a patra generație este rezistentă la orice abraziune și se curăță ușor.
 • Durabilitatea materialelor folosite va garanta că scaunul va arăta excelent timp de mulți ani.
 • Scaunul este confortabil datorită mecanismului încorporat Air Damper™ System, care asigură o amortizare excelentă.
 • Datorită sistemului Tilttech™ Butterfly, este posibilă reglarea înălțimii șezutului în funcție de înălțimea biroului și de înălțimea utilizatorului.
 • Sistemul Tilttech™ Swing îți oferă posibilitatea de a te legăna în siguranță în timpul unei pauze sau cand te relaxezi, iar spătarul îți oferă opțiunea de a îl bloca în punctul dorit.


 • Cotierele Armtech™ Vertical SoftTouch sunt reglabile în înălțime și sunt prevăzute cu un strat superior moale din spumă, oferind un suport confortabil pentru antebrațe și încheieturi.


 • Scaunul are o bază în cinci spițe cu role PFC™360 sigure, cu un diametru de 75 mm. Designul original este accentuat de jantele elegante. Învelișul de cauciuc al rolelor protejează podeaua de eventualele zgârieturi.

 • Sarcina maximă suportată a scaunului este de 180 kg.
 • Scaunul de gaming este acoperit de o garanție a producătorului de 2 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul de gaming GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul de gaming nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

 • Dimensiuni:


Listă de prețuri

Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 King: Aqua Blue 1407 RON
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Scaun ergonomic Diablo V-Basic: negru-gri
1469 RON
1680 RON
Culori: Negru-gri
Material: Plasă V-Mesh
Livrare în: 5-7 zile lucrătoare

Diablo V-Basic în negru-gri este un model ergonomic din gama exclusivistă de scaune de birou Diablo. Transformă-ți biroul, camera sau sala de conferințe cu acest model fiabil și modern. O combinație între designul modernist și culorile tradiționale, scaunul de birou Diablo V-Basic se potrivește foarte bine atât în birourile elegante, cât și în încăperile de acasă.


Birou de gaming Diablo X-Mate 1400
732 RON
838 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Placă melaminată HPL acoperită cu fibră de carbon
Livrare în: 5-7 zile lucrătoare

Complează-ți setup-ul de gaming cu o piesă de mobilier extraordinară din familia Diablo: Diablo X-Mate 1400. Un birou nou și revoluționar cu care vei duce plăcerea gamingului la un nou nivel. Modelul nu numai că va transforma spectaculos interiorul camerei tale, dar va face sesiunile zilnice de gaming și mai plăcute.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Normal: negru-roșu
1076 RON
1223 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-7 zile lucrătoare

Diablo X-One 2.0 Normal te face să uiți de disconfortul cauzat de orele lungi petrecute în fața monitorului. Este o piesă de mobilier ergonomică și multifuncțională, care asigură o poziție de ședere confortabilă și îți protejează coloana vertebrală.


Scaun de gaming Diablo X-One 2.0 Kids: Craft Edition
1027 RON
1088 RON
Culori: Alb și verde
Material: Piele ecologică HDS™ Air
Livrare în: 5-7 zile lucrătoare

Alegerea perfectă pentru micuții gameri care doresc să se simtă ca niște adevărați eroi ai lumii virtuale. Este fabricat din materiale durabile pentru a asigura confortul și siguranța în timpul sesiunilor lungi de gaming.


Produse similare

Scaun de gaming Xilium G Blue Edition
3581 RON
Culori: Negru și bleu
Material: Țesătură Bondai
Livrare în: 4-9 zile lucrătoare

Scaunul de gaming Xilium G Blue Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de gaming Xilium G Red Edition
3581 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Țesătură Sempre
Livrare în: 4-9 zile lucrătoare

Scaunul de gaming Xilium G Red Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Copyright © 2003-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top