REVENIREA PRIMĂVERII LA BIROU!
Expiră în:
10% DISCOUNT LA SCAUNE DE BIROU SELECTATE
   phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Kids: negru-roșu

1024,46 RON
Preț fără TVA: 860,89 RON
Termen de livrare: Temporar indisponibil
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.

Indisponibil temporar

Caracteristici

  • Scaunul de gaming Diablo X-Horn Kids este o piesă de mobilier confortabilă și comodă pentru copiii care petrec ore îndelungate în fața calculatorului. Scaunul de gaming a fost proiectat având în vedere confortul utilizatorului și postura corectă.
  • Forma sa ergonomică oferă un sprijin adecvat pentru spate și gât, astfel că utilizatorul nu se va simți obosit nici după o sesiune lungă de gaming.
  • Combinația de negru și roșu a design-ului adaugă o notă unică, făcând scaunul de gaming un accesoriu excelent pentru orice cameră.

  • Scaunul de gaming este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu piele ecologică HDS™ care este rezistentă la abraziune și asigură durabilitate pentru o perioadă lungă de timp.


  • Șezutul scaunului de gaming este umplut cu o cantitate mare de spumă, astfel că este foarte elastic, confortabil și nu se deformează.
  • Tetiera distinctivă și perna lombară ergonomică sunt umplute cu spumă Memory flexibilă, asigurându-se că aceste elemente revin întotdeauna la forma lor inițială.

  • Datorită ajustării înălțimii și a ajustării 3D a cotierelor, scaunul de gaming X-Horn poate fi reglat pentru a se potrivi perfect utilizatorului.
  • Cotierele reglabile 3D ARMTECH™ HYBRID SOFTTOUCH se disting prin cele trei niveluri de reglare: sus-jos, față-spate și stânga-dreapta. Dispun de un strat superior moale pentru un plus de confort.

  • Scaunul de gaming este echipat cu mecanismul Tilttech™ care oferă posibilitatea de balansare plăcută, cu blocarea unghiului de înclinare selectat.

  • Baza cu amprentă la sol extinsă asigură o utilizare stabilă, iar rolele din cauciuc moale PFC™ 360 protejează podeaua de posibile zgârieturi.


  • În magazinul nostru, scaunul de gaming X-Horn este disponibil la un preț atractiv, cu livrare gratuită. Este alegerea perfectă pentru orice copil care dorește să se bucure de confort și stil în timpul petrecut în fața calculatorului sau a consolei.
  • Sarcina maximă suportată a scaunului este de 90 kg.
  • Scaunul de gaming este acoperit de o garanție a producătorului de 2 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți livrăm scaunul de gaming GRATUIT oriunde în țară.
  • IMPORTANT: Dacă scaunul de gaming nu corespunde așteptărilor copilului tău, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

  • Dimensiuni:



Listă de prețuri

Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Kids: negru-roșu 1024,46 RON

Prezentare 360°

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: negru-alb
1358,92 RON
Culori: Negru-alb
Material: Piele ecologică HDS™
Livrare în: 7-10 zile lucrătoare

Diablo X-Horn 2.0 combină nu doar funcționalitatea, ci și un design original care atrage atenția. Coarnele caracteristice de pe tetieră sunt doar unul dintre elementele care fac ca acest scaun de gaming să iasă în evidență față de altele de pe piață. Șezutul și spătarul, realizate în întregime din piele ecologică HDS™ moale, asigură confort chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming.


Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: negru-roșu
1358,92 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică HDS™
Livrare în: 7-10 zile lucrătoare

Alege scaunul de gaming Diablo X-Horn 2.0 care oferă nu doar confort, ci și un design original. Cu acesta, vei deveni un adevărat rege al gamingului, iar confortul va rămâne la un nivel ridicat în timpul sesiunilor lungi de gaming. Coarnele distinctive de pe tetieră sunt doar unul dintre elementele care diferențiază acest scaun de gaming de altele de pe piață.


Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: alb-negru
1111,17 RON
1343 RON
Culori: Alb-negru
Material: Piele ecologică HDS™
Livrare în: 7-10 zile lucrătoare

Construcția scaunului Diablo X-Horn 2.0 a fost proiectată pentru a oferi un suport optim pentru spate, gât și umeri, oferind confort sporit în timpul sesiunilor îndelungate de gaming. Scaunul dispune, de asemenea, de cotiere reglabile și de o înălțime reglabilă a șezutului, permițându-ți să îl ajustezi în funcție de nevoile tale individuale.


Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: negru-albastru
1358,92 RON
Culori: Negru și albastru
Material: Piele ecologică HDS™
Livrare în: 7-10 zile lucrătoare

Scaunul de gaming Diablo X-Horn 2.0 are un design modern, într-o combinație de culori contrastante de negru și albastru. Scapă de postura incorectă atunci când stai la birou în fața PC-ului! Cu scaunul ergonomic Diablo X-Horn 2.0, devii regele gamingului!


Produse similare

Scaun de birou Speed BS HD
684,64 RON
Culori: 2 la alegere
Material: Plasă mesh respirabilă, material textil durabil
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Scaun cu o serie de funcții ergonomice, cu cadru negru și spătar cu plasă mesh. Preț accesibil și calitate bună. Garanție 2 ani.


Scaun de birou Easy White Bleumarin
708,29 RON
Culori: Șezut și spătar: bleumarin. Cadru: alb
Material: Material textil prietenos cu pielea
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Easy White este un scaun ergonomic pentru copii sau adolescenți. Designul său modern și reglajele ergonomice sunt principalele puncte forte ale scaunului. Acesta este dotat cu cotiere mobile și suport lombar reglabil. Tapițat în țesătură bleumarin.


Scaun de birou Nodi BS
919,95 - 973,16 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Ergonomie și raport calitate-preț excelente. O serie de reglaje importante. Recomandat pentru camera adolescenților.


Scaun de birou Nodi WS
1044,11 - 1094,95 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Ergonomie și raport calitate-preț excelente. O serie de reglaje importante. Recomandat pentru camera adolescenților. Cadru alb.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top