A ÎNCEPUT PREMIUM GARDEN SALE!
Expiră în:
MOBILIER DE GRĂDINĂ LA PREȚURI REDUSE
   phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: negru-roșu

1358,46 RON
Preț fără TVA: 1141,56 RON
Termen de livrare: 5-6 săptămâni
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

 • Scaunul de gaming Diablo X-Horn 2.0 oferă nu doar confort, ci și un design original. Cu acesta, vei deveni un adevărat rege al gamingului, iar confortul va rămâne la un nivel ridicat în timpul sesiunilor lungi de gaming.
 • Coarnele distinctive de pe tetieră sunt doar unul dintre elementele care diferențiază acest scaun de gaming de altele de pe piață. Șezutul și spătarul sunt realizate în întregime din piele ecologică HDS™ moale care asigură confort chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming.
 • Cusăturile rezistente ale tapițeriei, de pe șezut și spătar, garantează că scaunul de gaming își va păstra aspectul original timp de mulți ani.

 • Scaunul de gaming X-Horn a fost îmbunătățit cu un strat suplimentar de spumă HR flexibilă, ceea ce înseamnă că vei avea parte de un confort sporit în timpul utilizării.
 • Șezutul profilat al scaunului de gaming este spațios și confortabil, datorită spumei HR.


 • Versiunea Normal (dimensiune standard) este dedicată utilizatorilor cu înălțimea cuprinsă între 150 cm. și 180 cm.
 • Sarcina maximă suportată a scaunului este de 136 kg.

 • La dezvoltarea scaunului de gaming X-Horn, nu s-a ținut cont doar de designul original, ci și de ergonomie și funcționalitate. Datorită unor ajustări precum cotierele 3D, tetiera sau perna lombară reglabilă, scaunul de gaming X-Horn ajută la combaterea formării sau agravării afecțiunilor neplăcute la nivelul spatelui, capului și gâtului.


 • Tetiera distinctivă și perna lombară ergonomică sunt umplute cu spumă Memory flexibilă, asigurându-se că aceste elemente revin întotdeauna la forma lor inițială.

 • Cotierele reglabile 3D ARMTECH™ HYBRID SOFTTOUCH se disting prin cele trei niveluri de reglare: sus-jos, față-spate și stânga-dreapta. Suportul moale pentru antebraț al cotierei oferă un confort sporit.


 • Scaunul de gaming este echipat cu mecanismul Tilttech™ care oferă posibilitatea de balansare, cu blocarea unghiului de înclinare selectat. • Baza cu amprentă la sol extinsă (până la 67 cm.) asigură o utilizare stabilă, iar rolele din cauciuc moale PFC™ 360 protejează podeaua de posibile zgârieturi.


 • Scaunul de gaming este acoperit de o garanție a producătorului de 2 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul de gaming GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul de gaming nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

 • Dimensiuni:Listă de prețuri

Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: negru-roșu 1358,46 RON

Prezentare 360°

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Din aceeași gamă

Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: negru-alb
986,95 RON
1358,45 RON
Culori: Negru-alb
Material: Piele ecologică HDS™
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Diablo X-Horn 2.0 combină nu doar funcționalitatea, ci și un design original care atrage atenția. Coarnele caracteristice de pe tetieră sunt doar unul dintre elementele care fac ca acest scaun de gaming să iasă în evidență față de altele de pe piață. Șezutul și spătarul, realizate în întregime din piele ecologică HDS™ moale, asigură confort chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming.


Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: alb-negru
1086,02 RON
1358,45 RON
Culori: Alb-negru
Material: Piele ecologică HDS™
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Construcția scaunului Diablo X-Horn 2.0 a fost proiectată pentru a oferi un suport optim pentru spate, gât și umeri, oferind confort sporit în timpul sesiunilor îndelungate de gaming. Scaunul dispune, de asemenea, de cotiere reglabile și de o înălțime reglabilă a șezutului, permițându-ți să îl ajustezi în funcție de nevoile tale individuale.


Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Normal: negru-albastru
1358,46 RON
Culori: Negru și albastru
Material: Piele ecologică HDS™
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Scaunul de gaming Diablo X-Horn 2.0 are un design modern, într-o combinație de culori contrastante de negru și albastru. Scapă de postura incorectă atunci când stai la birou în fața PC-ului! Cu scaunul ergonomic Diablo X-Horn 2.0, devii regele gamingului!


Scaun de gaming Diablo X-Horn 2.0 Kids: negru-roșu
1024,11 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică HDS™
Livrare în: 4-5 săptămâni

Scaunul de gaming X-Horn este un scaun confortabil și elegant pentru copiii cărora le place să petreacă timp în fața calculatorului. A fost proiectat având în vedere confortul utilizatorului și postura corectă.


Produse similare

Scaun de gaming Xilium G Blue Edition
3613,74 RON
4846,96 RON
Culori: Negru și bleu
Material: Țesătură Bondai
Livrare în: 6-7 săptămâni

Scaunul de gaming Xilium G Blue Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de gaming Xilium G Red Edition
3613,74 RON
4846,96 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Țesătură Sempre
Livrare în: 6-7 săptămâni

Scaunul de gaming Xilium G Red Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de gaming Diablo X-Ray Normal: negru-roșu
1420,37 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică HDS™ și HDS™ Air
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Scaunul de gaming Diablo X-Ray este un model care va fi, cu siguranță, pe placul oricărui gamer. Liniile sale dinamice și designul futurist atrag atenția. Diablo X-Ray are, de asemenea, o construcție solidă, realizată din materiale de înaltă calitate. Un cadru solid din metal, piele ecologică de înaltă calitate și rolele durabile fac ca acest scaun de gaming să fie nu numai confortabil, ci și durabil și ușor de întreținut.


Scaun de gaming Diablo X-Player 2.0 Normal: Frost Black
1420,37 RON
Culori: Albastru și negru
Material: Material EcoFiber™ + plasă Diablo Honeycomb™
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Cu scaunul de gaming din seria X-Player, te vei putea bucura de jocul preferat fără a resimți dureri de spate și de gât. Diablo X-Player are un design distinctiv și atractiv, cu influențe din lumea gamingului.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top