phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun de birou Futura 4S Plus

1669,8 RON
Preț fără TVA: 1403,19 RON
Termen de livrare: 2-3 săptămâni
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.
Caracteristici

 • Futura 4S Plus este o versiune îmbunătățită a scaunului Futura 4S de la Grospol care se bucură de o mare popularitate în rândul clienților noștri.
 • Noua versiune a scaunului a fost fabricată din materiale de cea mai bună calitate și a fost dotată cu reglarea înălțimii spătarului, ceea ce a extins gama deja bogată de funcții ergonomice.
 • O altă modificare este tetiera care are o funcție suplimentară de reglare pe adâncime.
 • Întreaga familie Futura se caracterizează printr-un spătar și un șezut perfect profilate.
 • Scaunul Futura 4S Plus are o tetieră practică reglabilă (3D) pentru o susținere confortabilă a capului în timpul lucrului și în momentele de relaxare. Tetiera este reglabilă în înălțime și adâncime și, de asemenea, se poate roti în jurul axei orizontale.


 • Spătarul este tapițat cu o plasă mesh durabilă și practică ce se adaptează la spatele utilizatorului, asigurând în același timp o bună circulație a aerului (chiar și în lunile de vară).
 • Versiunea PLUS utilizează o nouă plasă cu adaos de material, plăcută la atingere și la utilizare. Rezistența sa la abraziune este de până la 150.000 de cicluri Martindale.
 • O parte integrantă a spătarului este profilul lombar reglabil pe înălțime, care face posibilă ajustarea acestuia la înălțimea utilizatorului.


 • Versiunea 4S Plus oferă posibilitatea de a regla înălțimea spătarului într-un interval de 65 mm. și posibilitatea de a bloca înălțimea pe cinci niveluri.
 • Versiunea PLUS a spătarului este, de asemenea, ideală pentru utilizatorii mai înalți de 190 cm.


 • Partea din spate a spătarului este prevăzută cu un umeraș practic pentru haine.


 • Șezutul este tapițat - am pregătit pentru tine mai multe materiale textile durabile în multe culori interesante. Poți descoperi mostre de țesături în secțiunea Materiale (țesături)”.
 • Plasa se adaptează la spatele utilizatorului și asigură, de asemenea, o bună circulație a aerului.
 • Spuma șezutului este produsă cu ajutorul unei tehnologii de turnare, care îi sporește semnificativ durabilitatea și îi conferă elasticitatea potrivită chiar și după mai mulți ani de utilizare.
 • Calitățile ergonomice ridicate ale scaunului sunt confirmate și de reglarea adâncimii șezutului (distanța dintre șezut și spătar), ceea ce face ca funcțiile spătarului să fie accesibile atât pentru utilizatorii înalți, cât și pentru cei mai puțin înalți. Cu o singură mișcare a unei manete, poți îndepărta sau apropia șezutul de spătar.


 • O altă caracteristică distinctivă a modelului Futura este reglarea durității (elasticității) părții centrale a șezutului, ceea ce face posibilă o mai bună adaptare a proprietăților șezutului la așteptările utilizatorului. Reglarea se face cu ajutorul unui buton plăcut din punct de vedere estetic.


 • Scaunul este echipat cu un mecanism de mișcare Synchro SELF foarte bun, care constă în mișcarea simultană (balansare) a spătarului și a șezutului, cu posibilitate de blocare în orice poziție de înclinare aleasă.
 • Mișcarea spătarului este mai rapidă și mai pronunțată decât cea a șezutului.
 • Principalul avantaj al acestui mecanism este contactul continuu dintre spătar și spatele utilizatorului. Dacă poziția de înclinare aleasă nu este blocată, spătarul urmărește în mod constant spatele utilizatorului, asigurând un sprijin adecvat pentru utilizator în timpul lucrului.
 • Rezistența spătarului este reglată automat în funcție de greutatea utilizatorului.
 • Mecanismul (funcția SELF) reglează rezistența legănatului în funcție de greutatea utilizatorului.
 • Funcția „Anti-Shock” împiedică spătarul să lovească spatele utilizatorului atunci când se eliberează poziția de înclinare a spătarului ce a fost setată.
 • Mecanismul Synchro SELF se distinge, de asemenea, prin unghiul ergonomic de înclinare a spătarului în raport cu șezutul, acesta fiind îmbunătățit față de versiunea anterioară.
 • Înălțimea șezutului este reglabilă în mod lin cu ajutorul unui piston pneumatic.


 • Înălțimea reglabilă a cotierelor 4D (interval de 90 mm.) permite o poziție confortabilă și ergonomică a antebrațelor (90° față de trunchi), ceea ce reduce tensiunea musculară a spatelui în timpul șederii prelungite.
 • De asemenea, suportul de antebraț este reglabil în unghi. Dacă îl îndrepți spre interior este mai ușor să tastezi, iar dacă îl îndrepți spre exterior te ajută să te ridici de pe scaun. Suportul vine, de asemenea, cu posibilitatea de reglare față-spate.
 • Scaunul este prevăzut, de asemenea, cu distanța dintre cotiere și șezut reglabilă, ceea ce permite sa reglezi și mai bine poziția cotierelor în funcție de înălțimea utilizatorului.
 • În total, cotiera scaunului Futura 4S Plus este reglabilă în patru planuri.


 • Baza mobilă ușoară, din aluminiu, lustruită până la culoarea crom (lucioasă), este elegantă și, în același timp, extrem de robustă și stabilă.
 • Are incluse în dotare standard role moi care nu zgârie suprafețele dure (parchet, gresie). Aceste role pot fi utilizate și pe suprafețe acoperite cu mochetă.
 • Familia Futura include, de asemenea, un model înrudit, fără tetieră - Futura 3S Plus.


 • Modelul este acoperit de o garanție a producătorului de 3 ani, prevăzută în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți vom livra produsul GRATUIT la adresa indicată, oriunde în țară.
 • IMPORTANT: în conformitate cu legea și cu termenii și condițiile noastre, ai dreptul deplin de a returna bunurile nefolosite în cazul în care acestea nu corespund așteptărilor tale.


 • Scaunul de birou necesită o scurtă asamblare, conform instrucțiunilor însoțitoare.

 • Dimensiuni model:


  Șezut: 490 mm. (lățime) x 465-515 mm. (adâncime)
  *Dimensiunea nominală poate varia ușor în funcție de configurația produsului. Toleranța dimensională între produsele cu aceeași configurație este de +/- 5 mm.


Materiale (9 tipuri)

Bondai Grospol

Bondai, de la producătorul Fidivi, este o țesătură creponată jacard care se remarcă prin culoarea sa uniformă și prin st... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
BN01
BN02
BN03
BN04
BN05
BN06
BN13
BN14

Magic Velvet Grospol

Magic Velvet este o țesătură plăcută la atingere (pluș, catifea), fabricată în întregime din poliester. Are o rezistență... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
MV-16 (verde)
MV-12 (roz)
MV-08 (maro)
MV-07 (galben)
MV-06 (bej închis)
MV-05 (gri)
MV-03 (bleumarin)
MV-01 (negru)
MV-02 (roșu)
MV-13 (bleu)

Note

O țesătură de tapițerie din poliester 100%, cu o greutate de 363 g/m2. Se așează bine pe suprafețe și arată foarte bine ... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
N-01 (negru)
N-03 (albastru)
N-04 (verde deschis)
N-05 (gri)
N-07 (galben)
N-10 (albastru deep sky)
N-11 (portocaliu)
N-12 (magenta)
N-02 (roșu)
N-14 (grafit)
N-15 (bleumarin)
N-16 (verde închis)

Seattle Grospol

Seattle este un material din țesătură structurală de la producătorul Elastron. Se distinge prin faptul că este moale, ar... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
SE01
SE02
SE04
SE05
SE06
SE08
SE13
SE14
SE16
SE17

Hygge

Hygge este o țesătură de tapițerie de înaltă calitate de la producătorul polonez Toptextil, care se distinge prin aspect... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
HG-01 (negru)
HG-14 (gri închis)
HG-04 (verde închis)
HG-05 (gri deschis)
HG-03 (bleumarin)
HG-12 (roz)
HG-13 (bleu)
HG-06 (bej)

Medley Grospol

Un material foarte popular printre clienții noștri, cu o țesătură strânsă și o textură foarte delicată. Se „așează” perf... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
MD-08 (maro) - Temporar indisponibil
MD-01 (negru)
MD-02 (roșu)
MD-03 (albastru)
MD-04 (verde deschis)
MD-05 (gri)
MD-06 (bej)
MD-09 (vinețiu)
MD-10 (bleu)
MD-11 (portocaliu aprins)
MD-07 (cărămiziu)
MD-13 (albastru marin)

Valencia Grospol

Material lavabil (piele ecologică) cu o reputație recunoscută la nivel mondial și cu parametri de înaltă calitate. Rezis... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
VL-01 (negru)
VL-03 (albastru)
VL-04 (măsliniu)
VL-05 (gri)
VL-06 (bej deschis)
VL-07 (bej închis)
VL-09 (vinețiu)
VL-11 (galben pal)
VL-14 (gri închis)
VL-15 (albastru marin)
VL-16 (turcoaz închis)
VL-02 (roșu)

Strong Grospol

Strong este o țesătură tricotată plăcută la atingere, fabricată în întregime din poliester. Are o rezistență bună la abr... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
SG-14 (gri payne)
SG-12 (roz prăfuit)
SG-08 (bej)
SG-07 (galben ocru)
SG-06 (alb fildeș)
SG-05 (gri deschis)
SG-04 (verde închis)
SG-03 (albastru marin)
SG-02 (cărămiziu)
SG-13 (albastru tirolez)
SG-01 (negru)

Synergy Grospol

O țesătură de tapițerie fabricată din 95% lână și 5% poliamidă, cu o greutate de 400 g/m2. Țesută dens în culori pastela... citește mai mult

Arată o fotografie reală cu materialul
SR-02 (roșu cu mici accente portocalii)
SR-03 (albastru cobalt)
SR-04 (verde chartreuse cu mici accente închise)
SR-05 (gri deschis)
SR-06 (bej deschis)
SR-07 (bej închis)
SR-09 (gri)
SR-08 (bleu ceruleum cu mici accente portocalii)
SR-10 (albastru închis cu mici accente cărămizii)
SR-11 (galben șofran cu mici accente bej)
SR-12 (roz cu mici accente portocalii)
SR-13 (bleu cu mici accente portocalii)

Listă de prețuri

Materiale disponibile
Versiune Magic Velvet Grospol Bondai Grospol Note Seattle Grospol Medley Grospol Hygge Valencia Grospol Strong Grospol Synergy Grospol
Futura 4S Plus 1669,8 RON 1669,8 RON 1669,8 RON 1729,06 RON 1729,06 RON 1729,06 RON 1752,75 RON 1752,75 RON 1776,46 RON

Prezentare 360°


Alte prezentări 360°

Futura 4S Plus, Hygge HG03 - click

Futura 4S Plus, Bondai BN01 - click

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Scaun de birou Futura Mesh
1349,83 RON
Culori: Negru
Material: Plasă mesh
Livrare în: 4-8 zile lucrătoare

Scaun de birou din familia Futura tapițat integral cu plasă neagră tip mesh. Echipat cu tetieră, spătar, șezut și cotiere reglabile. Cadru și bază realizate din plastic negru rezistent.


Scaun de birou Futura 3S Plus
1527,59 - 1657,96 RON
Culori: 104 la alegere
Material: Plasă + material textil
Livrare în: 2-3 săptămâni

Scaun de birou ergonomic în versiunea îmbunătățită Plus. Suplimentar față de avantajele predecesorului său, noua versiune are un spătar reglabil pe înălțime.


Scaun de birou Play
1089,1 RON
Culori: 2 șezuturi la alegere
Material: Material textil Play
Livrare în: până la 10 săptămâni

O serie de reglaje importante, raport calitate-preț excelent, livrare rapidă, design prietenos.


Scaun de birou Futura 4S Plus TM01
1657,96 RON
Culori: Negru
Material: Plasă + material textil
Livrare în: 4-8 zile lucrătoare

O nouă versiune a consacratului scaun Futura 4S. Fabricat din materiale de o calitate superioară, echipat cu o tetieră 3D și cu posibilitatea de reglare a înălțimii spătarului. Este caracterizat printr-un profil excelent al spătarului și al șezutului.


Produse similare

Scaun de birou Futura Mesh
1349,83 RON
Culori: Negru
Material: Plasă mesh
Livrare în: 4-8 zile lucrătoare

Scaun de birou din familia Futura tapițat integral cu plasă neagră tip mesh. Echipat cu tetieră, spătar, șezut și cotiere reglabile. Cadru și bază realizate din plastic negru rezistent.


Scaun de birou Nodi BS HD
1046,44 - 1097,41 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Ergonomie și raport calitate-preț excelente. O serie de reglaje importante precum tetiera reglabilă. Recomandat pentru camera adolescenților.


Scaun de birou Valio BS HD
1890,23 - 2250,5 RON
Culori: 100 cu livrare rapidă
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic cu un set avansat de reglaje. Disponibil într-o gamă largă de culori, cu spătar cu plasă mesh și șezut tapițat cu un material textil durabil. Echipat cu cotiere R9 reglabile în 4 planuri. Model ideal pentru birou și pentru spațiul de lucru de acasă.


Scaun de birou Level BS HD
1468,33 - 1719,56 RON
Culori: 99 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou Level cu design modern și ergonomie excelentă. Are tetieră reglabilă și spătar cu plasă mesh.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top