NOU! MOBILIER DE GRĂDINĂ CU LIVRARE DIN STOC
Expiră în:
OFERTĂ LIMITATĂ - PROFITĂ DE DISCOUNT!
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun de birou Futura Mesh

1331,55 RON
Preț fără TVA: 1118,95 RON
Termen de livrare: 4-7 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

  • Futura Mesh este o altă versiune a scaunului de birou din renumita familie Futura de la Grospol.
  • Versiunea prezentată se remarcă printr-un șezut tapițat cu o plasă neagră rezistentă.
  • Scaunul de birou are tetiera, spătarul, șezutul și cotierele reglabile. Toate detaliile sunt furnizate mai jos în descrierea produsului.
  • Futura Mesh a fost echipat cu o tetieră 3D cu înălțimea ajustabilă (într-un interval de 50 mm.), cu adâncimea ajustabilă și cu unghiul de înclinare reglabil. Tetiera este tapițată cu aceeași plasă mesh precum restul scaunului. Pe partea din spate a tetierei există un umeraș practic.

  • Spătarul este tapițat cu o plasă neagră tip mesh, rezistentă și practică, ce se adaptează la spatele utilizatorului și asigură o bună circulație a aerului. Are certificat de atestare a ignifugării (țigară), iar rezistența la abraziune este de până la 150.000 de cicluri Martindale.
  • Spătarul este echipat și cu un profil reglabil pe înălțime al coloanei lombare, ceea ce permite adaptarea acestuia la înălțimea utilizatorului. În plus, spătarul poate fi reglat pe înălțime în 5 trepte (într-un interval de 50 mm).
  • O astfel de distanță de reglare face ca scaunul să fie potrivit și pentru utilizatorii mai înalți de 190 cm.


  • Șezutul scaunului este tapițat cu aceeași plasă mesh ca spătarul și tetiera. Posibilitatea de a regla adâncimea șezutului (distanța dintre șezut și spătar) îți permite să reglezi scaunul la înălțimea utilizatorului. Intervalul de reglare este de până la 40 mm. Această funcție reduce riscul de amorțire a coapselor pentru utilizatorii înalți, permițând în același timp utilizatorilor mai puțin înalți să beneficieze de funcția spătarului. Reglarea lină a înălțimii șezutului se face cu ajutorul unui piston pneumatic.


  • Înălțimea cotierelor față de baza șezutului este reglabilă în intervalul 190-270 mm. La cotiere, poți regla și proeminența suportului de antebraț (față-spate).


  • Mecanismul folosit în scaun este Synchro SELF cu funcție de mișcare simultană a spătarului și șezutului, cu posibilitate de blocare. Mișcarea spătarului este mai rapidă și mai clară decât mișcarea șezutului. Principalul avantaj al unui astfel de mecanism este contactul continuu al spătarului cu spatele utilizatorului. Dacă poziția de înclinare aleasă nu este blocată, spătarul urmează în mod constant spatele utilizatorului, garantându-i acestuia un sprijin adecvat în timpul orelor de lucru. Rezistența spătarului este setată automat în funcție de greutatea utilizatorului. În plus, scaunul împiedică spătarul să lovească spatele utilizatorului după ce se deblochează poziția de înclinare a spătarului ce a fost setată (Anti-Shock).

  • Plasa mesh folosită este extrem de durabilă și de rezistentă la întindere, chiar și la o utilizare frecventă și îndelungată. În plus, este rezistentă la abraziune (rezistență peste 150.000 de cicluri). Se adaptează perfect la forma corpului utilizatorului și asigură circulația liberă a aerului.


  • Baza scaunului este realizată din nailon negru dur, rezistent la deformare. Este echipată cu cinci role moi cu diametrul de 60 mm., concepute pentru lucrul în siguranță pe podele dure cum ar fi parchetul. Funcționează bine și pe covor.

  • Are un certificat de rezistență și siguranță a utilizării, conform standardului EN 1335, emis de către REMODEX Zakład Badań i Wdrożeń Przemysłu Meblarskiego (Institutul de Cercetare și Implementare în Industria de Mobilier REMODEX, din Polonia).
  • Un scaun de birou cu durabilitate sporită pentru utilizatorii cu o greutate de până la 150 kg. Rezistența scaunului este confirmată de un certificat.


  • Modelul este acoperit de o garanție a producătorului de 3 ani, prevăzută în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți vom livra produsul GRATUIT la adresa indicată, oriunde în țară.
  • Scaunul de birou necesită o scurtă asamblare, conform instrucțiunilor însoțitoare.
  • IMPORTANT: în conformitate cu legea și cu termenii și condițiile noastre, ai dreptul deplin de a returna bunurile nefolosite în cazul în care acestea nu corespund așteptărilor tale.


  • Dimensiuni:

    Șezut: 470 mm. (lățime) x 470-510 mm. (adâncime)
    *Dimensiunea nominală poate varia ușor în funcție de configurația produsului. Toleranța dimensională între produsele cu aceeași configurație este de +/- 5 mm.


Listă de prețuri

Scaun de birou Futura Mesh 1331,55 RON

Prezentare 360°

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Scaun de birou Futura 3S Plus
1506,91 - 1635,5 RON
Culori: 104 la alegere
Material: Plasă + material textil
Livrare în: 4-6 săptămâni

Scaun de birou ergonomic în versiunea îmbunătățită Plus. Suplimentar față de avantajele predecesorului său, noua versiune are un spătar reglabil pe înălțime.


Scaun de birou Play
1074,34 RON
Culori: 2 șezuturi la alegere
Material: Material textil Play
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O serie de reglaje importante, raport calitate-preț excelent, livrare rapidă, design prietenos.


Scaun de birou Futura 4S Plus TM01
1635,5 RON
Culori: Negru
Material: Plasă + material textil
Livrare în: 5-6 săptămâni

O nouă versiune a consacratului scaun Futura 4S. Fabricat din materiale de o calitate superioară, echipat cu o tetieră 3D și cu posibilitatea de reglare a înălțimii spătarului. Este caracterizat printr-un profil excelent al spătarului și al șezutului.


Scaun de birou Ergofix
1004,21 RON
Culori: 3 la alegere
Material: Material textil + plasă mesh
Livrare în: 3-4 săptămâni

Șezut confortabil, mecanism excelent, cotiere lombare reglabile și tetieră. Expediere rapidă.


Produse similare

Scaun de birou Nodi BS HD
1032,27 - 1082,54 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Ergonomie și raport calitate-preț excelente. O serie de reglaje importante precum tetiera reglabilă. Recomandat pentru camera adolescenților.


Scaun de birou Futura 4S Plus
1647,17 - 1752,39 RON
Culori: 104 țesături cu producție rapidă
Material: Plasă + material textil
Livrare în: 6-8 săptămâni

O nouă versiune a consacratului scaun Futura 4S. Fabricat din materiale de o calitate superioară și echipat cu posibilitatea de reglare a înălțimii spătarului și cu o tetieră 3D. Este caracterizat printr-un profil excelent al spătarului și al șezutului.


Scaun de birou Valio BS HD
1864,63 - 2220,02 RON
Culori: 100 cu livrare rapidă
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic cu un set avansat de reglaje. Disponibil într-o gamă largă de culori, cu spătar cu plasă mesh și șezut tapițat cu un material textil durabil. Echipat cu cotiere R9 reglabile în 4 planuri. Model ideal pentru birou și pentru spațiul de lucru de acasă.


Scaun de birou Level BS HD
1448,44 - 1696,27 RON
Culori: 99 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 2-3 săptămâni

Scaun de birou Level cu design modern și ergonomie excelentă. Are tetieră reglabilă și spătar cu plasă mesh.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top