INSPIRAȚII DE TOAMNĂ - 8% REDUCERE
Au mai rămas:
FOLOSEȘTE CODUL AUTUMN
0 0

Scaun de birou Futura Mesh

1199 RON
Termen de livrare: 3-6 zile lucrătoare
14 zile termen de retur
Livrare întotdeauna gratuită
și opțiune de retur
De 17 ani pe piață
și peste 350.000 de comenzi

Caracteristici

 • Futura Mesh este o altă versiune a scaunului de birou din renumita familie Futura de la Grospol.
 • Versiunea prezentată se remarcă printr-un șezut tapițat cu o plasă neagră rezistentă.
 • Scaunul de birou are tetiera, spătarul, șezutul și cotierele reglabile. Toate detaliile sunt furnizate mai jos în descrierea produsului.
 • Futura Mesh a fost echipat cu o tetieră 3D cu înălțimea ajustabilă (într-un interval de 50 mm.), cu adâncimea ajustabilă și cu unghiul de înclinare reglabil. Tetiera este tapițată cu aceeași plasă mesh precum restul scaunului. Pe partea din spate a tetierei există un umeraș practic.

 • Spătarul este tapițat cu o plasă neagră tip mesh, rezistentă și practică, ce se adaptează la spatele utilizatorului și asigură o bună circulație a aerului. Are certificat de atestare a ignifugării (țigară), iar rezistența la abraziune este de până la 150.000 de cicluri Martindale.
 • Spătarul este echipat și cu un profil reglabil pe înălțime al coloanei lombare, ceea ce permite adaptarea acestuia la înălțimea utilizatorului. În plus, spătarul poate fi reglat pe înălțime în 5 trepte (într-un interval de 50 mm).
 • O astfel de distanță de reglare face ca scaunul să fie potrivit și pentru utilizatorii mai înalți de 190 cm.


 • Șezutul scaunului este tapițat cu aceeași plasă mesh ca spătarul și tetiera. Posibilitatea de a regla adâncimea șezutului (distanța dintre șezut și spătar) îți permite să reglezi scaunul la înălțimea utilizatorului. Intervalul de reglare este de până la 40 mm. Această funcție reduce riscul de amorțire a coapselor pentru utilizatorii înalți, permițând în același timp utilizatorilor mai puțin înalți să beneficieze de funcția spătarului. Reglarea lină a înălțimii șezutului se face cu ajutorul unui piston pneumatic.


 • Înălțimea cotierelor față de baza șezutului este reglabilă în intervalul 190-270 mm. La cotiere, poți regla și proeminența suportului de antebraț (față-spate).


 • Mecanismul folosit în scaun este Synchro SELF cu funcție de mișcare simultană a spătarului și șezutului, cu posibilitate de blocare. Mișcarea spătarului este mai rapidă și mai clară decât mișcarea șezutului. Principalul avantaj al unui astfel de mecanism este contactul continuu al spătarului cu spatele utilizatorului. Dacă poziția de înclinare aleasă nu este blocată, spătarul urmează în mod constant spatele utilizatorului, garantându-i acestuia un sprijin adecvat în timpul orelor de lucru. Rezistența spătarului este setată automat în funcție de greutatea utilizatorului. În plus, scaunul împiedică spătarul să lovească spatele utilizatorului după ce se deblochează poziția de înclinare a spătarului ce a fost setată (Anti-Shock).

 • Plasa mesh folosită este extrem de durabilă și de rezistentă la întindere, chiar și la o utilizare frecventă și îndelungată. În plus, este rezistentă la abraziune (rezistență peste 150.000 de cicluri). Se adaptează perfect la forma corpului utilizatorului și asigură circulația liberă a aerului.


 • Baza scaunului este realizată din nailon negru dur, rezistent la deformare. Este echipată cu cinci role moi cu diametrul de 60 mm., concepute pentru lucrul în siguranță pe podele dure cum ar fi parchetul. Funcționează bine și pe covor.

 • Are un certificat de rezistență și siguranță a utilizării, conform standardului EN 1335, emis de către REMODEX Zakład Badań i Wdrożeń Przemysłu Meblarskiego (Institutul de Cercetare și Implementare în Industria de Mobilier REMODEX, din Polonia).
 • Un scaun de birou cu durabilitate sporită pentru utilizatorii cu o greutate de până la 150 kg. Rezistența scaunului este confirmată de un certificat.


 • Modelul este acoperit de o garanție a producătorului de 3 ani, prevăzută în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți vom livra produsul GRATUIT la adresa indicată, oriunde în țară.
 • Scaunul de birou necesită o scurtă asamblare, conform instrucțiunilor însoțitoare.
 • IMPORTANT: în conformitate cu legea și cu termenii și condițiile noastre, ai dreptul deplin de a returna bunurile nefolosite în cazul în care acestea nu corespund așteptărilor tale.


 • Dimensiuni:

  Șezut: 470 mm. (lățime) x 470-510 mm. (adâncime)
  *Dimensiunea nominală poate varia ușor în funcție de configurația produsului. Toleranța dimensională între produsele cu aceeași configurație este de +/- 5 mm.


Listă de prețuri

Scaun de birou Futura Mesh 1199 RON

Prezentare 360°

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Scaun de birou Play
Scaun de birou Ergofix
Scaun de birou Futura 4S Plus
Scaun de birou Futura 3S Plus
Scaun de birou Nodi BS HD
Scaun de birou Futura 4S Plus
Scaun de birou Marti BS HD
Scaun de birou Valio BS HD
Scaun de birou Level BS HD
Copyright © 2003-2023 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne 0745.599.121
Go Top