NOU! MOBILIER DE GRĂDINĂ CU LIVRARE DIN STOC
Expiră în:
OFERTĂ LIMITATĂ - PROFITĂ DE DISCOUNT!
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun de birou Futura 4S Plus TM01

1635,5 RON
Preț fără TVA: 1374,37 RON
Termen de livrare: 5-6 săptămâni
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.




Caracteristici

  • Futura 4S Plus TM01 este o versiune îmbunătățită a scaunului Futura 4S de la Grospol care se bucură de o mare popularitate în rândul clienților noștri.
  • Noua versiune a scaunului a fost fabricată din materiale de cea mai bună calitate și a fost dotată cu reglarea înălțimii spătarului, ceea ce a extins gama deja bogată de funcții ergonomice.
  • O altă modificare este tetiera care are o funcție suplimentară de reglare pe adâncime.
  • Întreaga familie Futura se caracterizează printr-un spătar și un șezut perfect profilate.
  • Scaunul Futura 4S Plus are o tetieră practică reglabilă (3D) pentru o susținere confortabilă a capului în timpul lucrului și în momentele de relaxare. Tetiera este reglabilă în înălțime și adâncime și, de asemenea, se poate roti în jurul axei orizontale.

  • Spătarul este tapițat cu o plasă mesh durabilă și practică ce se adaptează la spatele utilizatorului, asigurând în același timp o bună circulație a aerului (chiar și în lunile de vară).
  • Versiunea PLUS utilizează o nouă plasă cu adaos de material, plăcută la atingere și la utilizare. Rezistența sa la abraziune este de până la 150.000 de cicluri Martindale.
  • O parte integrantă a spătarului este profilul lombar reglabil pe înălțime, care face posibilă ajustarea acestuia la înălțimea utilizatorului.

  • Versiunea 4S Plus oferă posibilitatea de a regla înălțimea spătarului într-un interval de 65 mm. și posibilitatea de a bloca înălțimea pe cinci niveluri.
  • Versiunea PLUS a spătarului este, de asemenea, ideală pentru utilizatorii mai înalți de 190 cm.

  • Partea din spate a spătarului este prevăzută cu un umeraș practic pentru haine.

  • Scaunul este tapițat în țesătura durabilă TM01. Este un material produs din 100% poliester, fiind o țesătură de culoare uniformă, cu o textură ușor împletită, foarte rezistentă.
  • Calitățile ergonomice ridicate ale scaunului sunt confirmate și de reglarea adâncimii șezutului (distanța dintre șezut și spătar), care face ca funcțiile spătarului să fie accesibile atât utilizatorilor scunzi, cât și celor înalți. Cu o singură mișcare a unei manete, poți îndepărta sau apropia șezutul de spătar.
  • O altă caracteristică distinctivă a modelului Futura este reglarea durității (elasticității) părții centrale a șezutului, ceea ce face posibilă o mai bună adaptare a proprietăților șezutului la așteptările utilizatorului. Reglarea se face cu ajutorul unui buton plăcut din punct de vedere estetic.

  • Scaunul este echipat cu un mecanism de mișcare Synchro SELF foarte bun, care constă în mișcarea simultană (balansare) a spătarului și a șezutului, cu posibilitate de blocare în orice poziție de înclinare aleasă.
  • Mișcarea spătarului este mai rapidă și mai pronunțată decât cea a șezutului.
  • Principalul avantaj al acestui mecanism este contactul continuu dintre spătar și spatele utilizatorului. Dacă poziția de înclinare aleasă nu este blocată, spătarul urmărește în mod constant spatele utilizatorului, asigurând un sprijin adecvat pentru utilizator în timpul lucrului.
  • Rezistența spătarului este reglată automat în funcție de greutatea utilizatorului.
  • Mecanismul (funcția SELF) reglează rezistența legănatului în funcție de greutatea utilizatorului.
  • Funcția „Anti-Shock” împiedică spătarul să lovească spatele utilizatorului atunci când se eliberează poziția de înclinare a spătarului ce a fost setată.
  • Mecanismul Synchro SELF se distinge, de asemenea, prin unghiul ergonomic de înclinare a spătarului în raport cu șezutul, acesta fiind îmbunătățit față de versiunea anterioară.
  • Înălțimea șezutului este reglabilă în mod lin cu ajutorul unui piston pneumatic.

  • Înălțimea reglabilă a cotierelor 4D (interval de 70 mm.)  permite o poziție confortabilă și ergonomică a antebrațelor (90° față de trunchi), ceea ce reduce tensiunea musculară a spatelui în timpul șederii prelungite.
  • Suportul de antebraț este reglabil în unghi. Dacă îl îndrepți spre interior este mai ușor să tastezi, iar dacă îl îndrepți spre exterior te ajută să te ridici de pe scaun. Suportul vine, de asemenea, cu posibilitatea de reglare față-spate.
  • Scaunul este prevăzut cu reglarea distanței dintre cotiere și șezut, ceea ce permite sa reglezi și mai bine poziția cotierelor în funcție de înălțimea utilizatorului.
  • Cotierele scaunului Futura 4S Plus sunt reglabile în patru planuri.

  • Baza mobilă ușoară, din aluminiu, lustruită până la culoarea crom (lucioasă), este elegantă și, în același timp, extrem de robustă și stabilă.
  • Are incluse în dotare standard role moi care nu zgârie suprafețele dure (parchet, gresie). Aceste role pot fi utilizate și pe suprafețe acoperite cu mochetă.
  • Familia Futura include, de asemenea, un model înrudit, fără tetieră - Futura 3S Plus.



  • Modelul este acoperit de o garanție a producătorului de 3 ani, prevăzută în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți vom livra produsul GRATUIT la adresa indicată, oriunde în țară.
  • IMPORTANT: în conformitate cu legea și cu termenii și condițiile noastre, ai dreptul deplin de a returna bunurile nefolosite în cazul în care acestea nu corespund așteptărilor tale.


  • Scaunul de birou necesită o scurtă asamblare, conform instrucțiunilor însoțitoare.


    Șezut: 490 mm. (lățime) x 465-515 mm. (adâncime)

    *Dimensiunea nominală poate varia ușor în funcție de configurația produsului. Toleranța dimensională între produsele cu aceeași configurație este de +/- 5 mm.

Listă de prețuri

Scaun de birou Futura 4S Plus TM01 1635,5 RON

Prezentare 360°

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Scaun de birou Futura Mesh
1332 RON
Culori: Negru
Material: Plasă mesh
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou din familia Futura tapițat integral cu plasă neagră tip mesh. Echipat cu tetieră, spătar, șezut și cotiere reglabile. Cadru și bază realizate din plastic negru rezistent.


Scaun de birou Futura 3S Plus
1507 - 1636 RON
Culori: 104 la alegere
Material: Plasă + material textil
Livrare în: 4-6 săptămâni

Scaun de birou ergonomic în versiunea îmbunătățită Plus. Suplimentar față de avantajele predecesorului său, noua versiune are un spătar reglabil pe înălțime.


Scaun de birou Play
1074 RON
Culori: 2 șezuturi la alegere
Material: Material textil Play
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O serie de reglaje importante, raport calitate-preț excelent, livrare rapidă, design prietenos.


Scaun de birou Ergofix
1004 RON
Culori: 3 la alegere
Material: Material textil + plasă mesh
Livrare în: 3-4 săptămâni

Șezut confortabil, mecanism excelent, cotiere lombare reglabile și tetieră. Expediere rapidă.


Produse similare

Scaun de birou Futura Mesh
1332 RON
Culori: Negru
Material: Plasă mesh
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou din familia Futura tapițat integral cu plasă neagră tip mesh. Echipat cu tetieră, spătar, șezut și cotiere reglabile. Cadru și bază realizate din plastic negru rezistent.


Scaun de birou Nodi BS HD
1032 - 1083 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Ergonomie și raport calitate-preț excelente. O serie de reglaje importante precum tetiera reglabilă. Recomandat pentru camera adolescenților.


Scaun de birou Valio BS HD
1865 - 2220 RON
Culori: 100 cu livrare rapidă
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic cu un set avansat de reglaje. Disponibil într-o gamă largă de culori, cu spătar cu plasă mesh și șezut tapițat cu un material textil durabil. Echipat cu cotiere R9 reglabile în 4 planuri. Model ideal pentru birou și pentru spațiul de lucru de acasă.


Scaun de birou Level BS HD
1448 - 1696 RON
Culori: 99 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 2-3 săptămâni

Scaun de birou Level cu design modern și ergonomie excelentă. Are tetieră reglabilă și spătar cu plasă mesh.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top