phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GT Grey

3859 RON
Preț fără TVA: 3243 RON
Termen de livrare: 3-6 zile lucrătoare

Adaugă dotări suplimentare:

300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.
Caracteristici

 • Varianta mult-așteptată cu șezut tapițat se alătură noii generații a emblematicelor scaune ergonomice Ergohuman!
 • Cu scaunele din gama Ergohuman, poți petrece ore în șir în poziție așezată fără ca acest lucru să mai reprezinte o amenințare pentru sănătate și confort.
 • Scaunul Ergohuman 2 Elite reprezintă, înainte de toate, o garanție a unei posturi corecte și a unor funcții ergonomice inovatoare, datorită cărora utilizatorul are mai multe opțiuni pentru reglarea individuală a scaunului.

 • Scaunul Ergohuman 2 Elite GT Grey are o tetieră 2D reglabilă în 2 planuri:
  sus-jos, într-un interval de 80 mm.;
  unghi al poziției, într-un interval de 55°.
 • Datorită posibilității de reglare, fiecare utilizator, indiferent de înălțime, poate adapta scaunul la nevoile sale.

 • Spătarul scaunului este echipat cu un mecanism de reglare a înălțimii în 6 trepte. Intervalul de reglare este de 65 mm., astfel că scaunul se va potrivi și utilizatorilor înalți.

 • Secțiunea lombară independentă și flexibilă răspunde la mișcările utilizatorului în scaun, oferind un sprijin constant pentru coloana vertebrală. Spre deosebire de prima generație de scaune Ergohuman Elite, versiunea Elite 2 vine echipată cu posibilitatea de a regla forța de rezistență a profilului lombar cu ajutorul unui buton aflat în partea din spate, pe spătar.

 • Tetiera și spătarul sunt tapițate cu un tip nou și inovator de plasă mesh, de culoare gri.
 • Plasa are 10 zone diferite de tensiune pentru a se adapta perfect la corpul utilizatorului.
 • De asemenea, scaunul are în dotare și cotiere moi 5D ajustabile în 5 planuri:
  sus-jos, ceea ce permite ajustarea ergonomică la înălțimea fiecărui utilizator; poziția corectă a antebrațelor (90° față de trunchi) reduce tensiunea de la nivelul mușchilor spatelui în timpul orelor lungi de lucru;
  - cotierele sunt reglabile și în ceea ce privește distanța față de șezut, ceea ce le face adaptabile la înălțimea și la constituția utilizatorului;
  lungimea și unghiul suportului de antebraț pot fi, de asemenea, ajustate. Spre exemplu, pentru a sprijini tastarea (suportul spre interior) sau ridicarea de pe scaun (suportul spre exterior);
  - funcția inovatoare a cotierei ce permite înclinarea în sus a părții frontale în 8 trepte garantează un suport pentru antebraț atunci când, spre exemplu, se folosește telefonul, se joacă pe consolă sau se citește o carte.
 • Scaunul Ergohuman 2 Elite GT Grey este dotat cu mecanismul Drift Tilt care permite înclinarea spătarului și a șezutului, cu posibilitatea de blocare în 4 poziții.

 • Forța de rezistență a spătarului este reglabilă cu ajutorul unui buton, datorită utilizării fibrei de sticlă.

 • O caracteristică importantă a scaunului este posibilitatea de a regla unghiul negativ, astfel încât spatele tău să nu piardă contactul cu spătarul nici măcar atunci când te apleci spre tastatură. Reglarea spătarului și a șezutului cu câteva grade „înainte” va reduce presiunea asupra tibiilor și va elimina presiunea care poate duce la amorțeală sau la durere la nivelul picioarelor.

 • Scaunul Ergohuman 2 Elite GT Grey are un șezut tapițat cu o țesătură gri rezistentă, care garantează durabilitate și confort chiar și după mulți ani de utilizare.

 • Scaunul permite, de asemenea, reglarea înălțimii si adâncimii șezutului.
 • Intervalul de reglare a adâncimii este de 50 mm.

 • Reglarea adâncimii și a înălțimii șezutului, deblocarea mecanismului de balansare și blocarea poziției selectate a spătarului se realizează cu ajutorul unui singur joystick multifuncțional.

 • Noua generație de scaune Ergohuman Elite se distinge prin construcția integrală a spătarului din aluminiu.
 • Cadrul din aluminiu are elemente compozite din polimer de culoare gri.

 • Baza din aluminiu durabil este dotată în standard cu role moi pentru a reduce uzura pe suprafețele dure (parchet, gresie).

 • În plus, la momentul achiziției, scaunul poate fi dotat opțional cu un suport pentru picioare practic, tapițat în plasă mesh gri, precum și cu un umeraș montabil pe spatele spătarului.
 • Suportul pentru picioare nu este vândut ca produs separat. Achiziționarea lui este posibilă doar împreună cu scaunul. • În oferta noastră vei găsi și alte modele din gama Ergohuman. Consultă secțiunea „Din aceeași gamă”.
 • Scaun cu rezistență sporită pentru utilizatorii cu o greutate de până la 150 kg. Rezistența scaunului este certificată.
 • Scaunul este acoperit de o garanție a producătorului de 5 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.


 • Dimensiuni:  *Dimensiunile nominale pot varia ușor în funcție de configurația produsului. Toleranța dimensională între produsele de aceeași configurație este de +/- 5 mm.


Listă de prețuri

Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GT Grey 3859 RON

Prezentare 360°

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Din aceeași gamă

Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Green
3742 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: verde
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh verde. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Basic BS Black
3109 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Ergohuman 2 Basic BS Black de Grospol este o versiune îmbunătățită a generației anterioare de fotolii Ergohuman Basic. Fotoliul este un echivalent mai economic al modelelor avansate - Ergohuman 2 Elite și Ergohuman 2 Luxury.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Black
3742 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh neagră. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Basic BS Grey
3109 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: gri
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Ergohuman 2 Basic BS Grey de Grospol este o versiune îmbunătățită a generației anterioare de scaune Ergohuman Basic. Scaunul este un echivalent mai economic al modelelor avansate - Ergohuman 2 Elite și Ergohuman 2 Luxury.


Produse similare

Scaun de birou MaxPro WT HD
1670 - 1975 RON
Culori: 101 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Versiune WT HD - cadru alb, spătar și tetieră tapițate cu material textil. Funcționare inovatoare a spătarului - sprijin pentru spate în orice poziție, mecanism excelent, o serie de reglaje.


Scaun de birou Valio WT HD
1634 - 2102 RON
Culori: 100 cu livrare rapidă
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic cu un set avansat de reglaje. Disponibil într-o gamă largă de culori, cu spătar și șezut tapițate cu un material textil durabil. Echipat cu cotiere R9 reglabile în 4 planuri. Model ideal pentru birou și pentru spațiul de lucru de acasă.


Scaun de birou Marti BS HD
1638 - 1985 RON
Culori: 105 din care să alegi
Material: 10 din care să alegi
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Scaun Marti BS HD dotat cu tehnologia inovatoare Smart Move care se adaptează dinamic la mișcările utilizatorului. Are opțiunea de a regla tetiera, cotierele și înălțimea și adâncimea șezutului.


Copyright © 2003-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top