phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun de birou Ergohuman 2 Elite BT Black

3800,47 RON
Preț fără TVA: 3193,67 RON
Termen de livrare: 4-7 zile lucrătoare

Adaugă dotări suplimentare:

300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.
Caracteristici

 • Varianta mult-așteptată cu șezut tapițat se alătură noii generații a emblematicelor scaune ergonomice Ergohuman!
 • Cu scaunele din gama Ergohuman, poți petrece ore în șir în poziție așezată fără ca acest lucru să mai reprezinte o amenințare pentru sănătate și confort.
 • Scaunul Ergohuman 2 Elite reprezintă, înainte de toate, o garanție a unei posturi corecte și a unor funcții ergonomice inovatoare, datorită cărora utilizatorul are mai multe opțiuni pentru reglarea individuală a scaunului.
 • Scaunul Ergohuman 2 Elite BT are o tetieră 2D reglabilă în 2 planuri:
  sus-jos, într-un interval de 80 mm.;
  unghi al poziției, într-un interval de 55°.
 • Datorită posibilității de reglare, fiecare utilizator, indiferent de înălțime, poate adapta scaunul la nevoile sale.

 • Spătarul scaunului este echipat cu un mecanism de reglare a înălțimii în 6 trepte. Intervalul de reglare este de 65 mm., astfel că scaunul se va potrivi și utilizatorilor înalți.

 • Secțiunea lombară independentă și flexibilă răspunde la mișcările utilizatorului în scaun, oferind un sprijin constant pentru coloana vertebrală. Spre deosebire de prima generație de scaune Ergohuman Elite, versiunea Elite 2 vine echipată cu posibilitatea de a regla forța de rezistență a profilului lombar cu ajutorul unui buton aflat în partea din spate, pe spătar.

 • Tetiera și spătarul sunt tapițate cu un tip nou și inovator de plasă mesh, de culoare neagră.
 • Plasa are 10 zone diferite de tensiune pentru a se adapta perfect la corpul utilizatorului.
 • De asemenea, scaunul are în dotare și cotiere moi 5D ajustabile în 5 planuri:
  sus-jos, ceea ce permite ajustarea ergonomică la înălțimea fiecărui utilizator; poziția corectă a antebrațelor (90° față de trunchi) reduce tensiunea de la nivelul mușchilor spatelui în timpul orelor lungi de lucru.
  - cotierele sunt reglabile și în ceea ce privește distanța față de șezut, ceea ce le face adaptabile la înălțimea și la constituția utilizatorului.
  lungimea și unghiul suportului de antebraț pot fi, de asemenea, ajustate. Spre exemplu, pentru a sprijini tastarea (suportul spre interior) sau ridicarea de pe scaun (suportul spre exterior).
  - funcția inovatoare a cotierei ce permite înclinarea în sus a părții frontale în 8 trepte garantează un suport pentru antebraț atunci când, spre exemplu, se folosește telefonul, se joacă pe consolă sau se citește o carte

 • Scaunul Ergohuman 2 Elite BT este dotat cu mecanismul Drift Tilt care permite înclinarea spătarului și a șezutului, cu posibilitatea de blocare în 4 poziții.

 • Forța de rezistență a spătarului este reglabilă cu ajutorul unui buton, datorită utilizării fibrei de sticlă.

 • O caracteristică importantă a scaunului este posibilitatea de a regla unghiul negativ, astfel încât spatele tău să nu piardă contactul cu spătarul nici măcar atunci când te apleci spre tastatură. Reglarea spătarului și a șezutului cu câteva grade „înainte” va reduce presiunea asupra tibiilor și va elimina presiunea care poate duce la amorțeală sau la durere la nivelul picioarelor.

 • Scaunul Ergohuman 2 Elite BT Black are un șezut tapițat cu o țesătură neagră rezistentă, care garantează durabilitate și confort chiar și după mulți ani de utilizare.

 • Scaunul permite, de asemenea, reglarea înălțimii si adâncimii șezutului.
 • Intervalul de reglare a adâncimii este de 50 mm.

 • Reglarea adâncimii și a înălțimii șezutului, deblocarea mecanismului de balansare și blocarea poziției selectate a spătarului se realizează cu ajutorul unui singur joystick multifuncțional.

 • Noua generație de scaune Ergohuman 2 Elite se distinge prin construcția integrală a spătarului din aluminiu.
 • Cadrul din aluminiu are elemente compozite din polimer de culoare neagră.

 • Baza din aluminiu durabil este dotată în standard cu role moi pentru a reduce uzura pe suprafețele dure (parchet, gresie).

 • În plus, la momentul achiziției, scaunul poate fi dotat opțional cu un suport pentru picioare practic, tapițat în plasă mesh neagră, precum și cu un umeraș montabil pe spatele spătarului.
 • Suportul pentru picioare nu este vândut ca produs separat. Achiziționarea lui este posibilă doar împreună cu scaunul.


 • În oferta noastră vei găsi și alte modele din gama Ergohuman. Consultă secțiunea „Din aceeași gamă”.
 • Scaun cu rezistență sporită pentru utilizatorii cu o greutate de până la 150 kg. Rezistența scaunului este certificată.
 • Scaunul este acoperit de o garanție a producătorului de 5 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

 • Dimensiuni:  *Dimensiunile nominale pot varia ușor în funcție de configurația produsului. Toleranța dimensională între produsele de aceeași configurație este de +/- 5 mm.


Listă de prețuri

Scaun de birou Ergohuman 2 Elite BT Black 3800,47 RON

Prezentare 360°


Filmuleț de prezentare

Prezentare video a produsului Scaun de birou Ergohuman 2 Elite BT Black - Grospol <p>Varianta mult-așteptată cu șezut tapițat se alătură noii generații a emblematicelor scaune ergonomice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru negru, tapițerie și plasă mesh negre.<br></p> 2023-12-12 https://www.mobila24.ro/images/product/Ergohuman_Elite_BT_black-01
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Green
3741,91 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: verde
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 2-3 săptămâni

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh verde. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Basic BS Black
3109,48 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 2-3 săptămâni

Ergohuman 2 Basic BS Black de Grospol este o versiune îmbunătățită a generației anterioare de fotolii Ergohuman Basic. Fotoliul este un echivalent mai economic al modelelor avansate - Ergohuman 2 Elite și Ergohuman 2 Luxury.


Scaun de birou Ergohuman 2 Elite GS Black
3741,91 RON
Culori: Cadru: gri deschis; plasă mesh: neagră
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

O nouă generație a scaunelor emblematice Ergohuman! Modelul oferit are un cadru gri și tapițerie cu plasă mesh neagră. Ergohuman 2 Elite reprezintă garanția confortului și a unei posturi corecte.


Scaun de birou Ergohuman 2 Basic BS Grey
3109,48 RON
Culori: Cadru: negru; plasă mesh: gri
Material: Plasă mesh inovatoare
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Ergohuman 2 Basic BS Grey de Grospol este o versiune îmbunătățită a generației anterioare de scaune Ergohuman Basic. Scaunul este un echivalent mai economic al modelelor avansate - Ergohuman 2 Elite și Ergohuman 2 Luxury.


Produse similare

Scaun de birou MaxPro BT HD
1561,95 - 1928,15 RON
Culori: 101 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-5 săptămâni

Versiune BT HD - cadru negru, spătar și tetieră tapițate cu material textil. Funcționare inovatoare a spătarului - sprijin pentru spate în orice poziție, mecanism excelent, o serie de reglaje.


Scaun de birou Valio BT HD
1585,65 - 2079,85 RON
Culori: 100 cu livrare rapidă
Material: 10 la alegere
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic cu un set avansat de reglaje. Disponibil într-o gamă largă de culori, cu spătar și șezut tapițate cu un material textil durabil. Echipat cu cotiere R9 reglabile în 4 planuri. Model ideal pentru birou și pentru spațiul de lucru de acasă.


Scaun de birou Marti BS HD
1657,96 - 2008,73 RON
Culori: 105 din care să alegi
Material: 10 din care să alegi
Livrare în: 4-7 zile lucrătoare

Scaun Marti BS HD dotat cu tehnologia inovatoare Smart Move care se adaptează dinamic la mișcările utilizatorului. Are opțiunea de a regla tetiera, cotierele și înălțimea și adâncimea șezutului.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top