NOU! MOBILIER DE GRĂDINĂ CU LIVRARE DIN STOC
Expiră în:
OFERTĂ LIMITATĂ - PROFITĂ DE DISCOUNT!
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Vitrină Amelia Fresh Style bej

1243,24 RON
Preț fără TVA: 1044,74 RON
Termen de livrare: 6-8 săptămâni
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Din motive logistice, produsele Jan Nowak ce depășesc o anumită volumetrie sau greutate sunt disponibile numai cu plată în avans, înainte de expediere, iar livrarea se va face exclusiv pe palet, cu o companie de logistică. Modalitatea de plată și de livrare ți-o vom confirma telefonic, după plasarea comenzii, ținând cont de produsul / produsele alese.

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

  • Vitrina Amelia Fresh Style de la Jan Nowak în culoarea bej este piesa de mobilier ideală pentru orice living sau spațiu de birou.
  • Vitrina este dotată cu o încuietoare ce îți va garanta securitatea obiectelor depozitate. Astfel, vei putea expune obiecte de valoare sau vei putea depozita documente importante.
  • Datorită nuanței calde de bej, piesa de mobilier din gama Fresh Style îi va conferi spațiului tău interior un design modern și elegant, precum și o notă de naturalețe.

  • Ușile elegante sunt realizate din sticlă și din metal acoperit cu pulbere în culoarea atemporală bej. 
  • Piesa de mobilier, asemenea întregii game de produse de la Jan Nowak, se remarcă prin durabilitatea și prin funcționalitatea sa excepționale.
  • Partea din spate și părțile laterale ale vitrinei sunt realizate din metal acoperit cu pulbere, cu o grosime de 0,6 mm, în culoarea bej.

  • Modelul este dotat cu o încuietoare în 3 puncte, cu câte doua rânduri de chei incluse, și cu 4 rafturi reglabile în trepte de 25 mm. Astfel, vei putea depozita obiecte de dimensiuni mari sau mici.
  • Dacă îți pierzi cheile sau trebuie să înlocuiești încuietoarea, există opțiunea de a achiziționa atât o cheie, cât și o încuietoare.

  • Dulapul îndeplinește standardele de siguranță actuale în materie de sănătate și mediu, confirmate de certificatul emis de Institutul Național de Sănătate Publică din Polonia.
  • Piesa de mobilier este în conformitate cu reglementările GDPR, astfel că permite depozitarea în siguranță a documentelor importante.
  • Modelul necesită o scurtă asamblare conform instrucțiunilor însoțitoare. Asamblarea va fi facilitată de instrucțiunile clare și de videoclipul instructiv din partea de jos a paginii.

  • Vitrina este acoperită de o garanție a producătorului de 6 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți livrăm piesa de mobilier GRATUIT oriunde în țară.
  • IMPORTANT: Dacă vitrina nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să o returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

  • Specificații tehnice:
    - înălțime: 185 cm.
    - lățime: 90 cm.
    - adâncime: 40 cm.
    - greutate: 46,5 kg.

Listă de prețuri

Vitrină Amelia Fresh Style bej 1243,24 RON

Filmuleț de prezentare

Prezentare video a produsului Vitrină Amelia Fresh Style bej - Jan Nowak <p>Vitrina Amelia Fresh Style de la Jan Nowak în culoarea bej este ideală pentru orice spațiu de birou sau pentru living-ul tău. Aceasta este dotată cu o încuietoare ce îți va garanta siguranța obiectelor depozitate.</p> 2024-01-05 https://www.mobila24.ro/images/product/szafa-amelia-bezowa-1
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top