DESCOPERĂ ADEVĂRATA RELAXARE
Expiră în:
FOTOLII CONFORTABILE CU 10% DISCOUNT
   phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Vitrină Amelia Fresh Style bej

1257,07 RON
Preț fără TVA: 1056,36 RON
Termen de livrare: 2 săptămâni
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Din motive logistice, produsele Jan Nowak ce depășesc o anumită volumetrie sau greutate sunt disponibile numai cu plată în avans, înainte de expediere, iar livrarea se va face exclusiv pe palet, cu o companie de logistică. Modalitatea de plată și de livrare ți-o vom confirma telefonic, după plasarea comenzii, ținând cont de produsul / produsele alese.

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

  • Vitrina Amelia Fresh Style de la Jan Nowak în culoarea bej este piesa de mobilier ideală pentru orice living sau spațiu de birou.
  • Vitrina este dotată cu o încuietoare ce îți va garanta securitatea obiectelor depozitate. Astfel, vei putea expune obiecte de valoare sau vei putea depozita documente importante.
  • Datorită nuanței calde de bej, piesa de mobilier din gama Fresh Style îi va conferi spațiului tău interior un design modern și elegant, precum și o notă de naturalețe.

  • Ușile elegante sunt realizate din sticlă și din metal acoperit cu pulbere în culoarea atemporală bej. 
  • Piesa de mobilier, asemenea întregii game de produse de la Jan Nowak, se remarcă prin durabilitatea și prin funcționalitatea sa excepționale.
  • Partea din spate și părțile laterale ale vitrinei sunt realizate din metal acoperit cu pulbere, cu o grosime de 0,6 mm, în culoarea bej.

  • Modelul este dotat cu o încuietoare în 3 puncte, cu câte doua rânduri de chei incluse, și cu 4 rafturi reglabile în trepte de 25 mm. Astfel, vei putea depozita obiecte de dimensiuni mari sau mici.
  • Dacă îți pierzi cheile sau trebuie să înlocuiești încuietoarea, există opțiunea de a achiziționa atât o cheie, cât și o încuietoare.

  • Dulapul îndeplinește standardele de siguranță actuale în materie de sănătate și mediu, confirmate de certificatul emis de Institutul Național de Sănătate Publică din Polonia.
  • Piesa de mobilier este în conformitate cu reglementările GDPR, astfel că permite depozitarea în siguranță a documentelor importante.
  • Modelul necesită o scurtă asamblare conform instrucțiunilor însoțitoare. Asamblarea va fi facilitată de instrucțiunile clare și de videoclipul instructiv din partea de jos a paginii.

  • Vitrina este acoperită de o garanție a producătorului de 6 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți livrăm piesa de mobilier GRATUIT oriunde în țară.
  • IMPORTANT: Dacă vitrina nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să o returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

  • Specificații tehnice:
    - înălțime: 185 cm.
    - lățime: 90 cm.
    - adâncime: 40 cm.
    - greutate: 46,5 kg.

Listă de prețuri

Vitrină Amelia Fresh Style bej 1257,07 RON

Filmuleț de prezentare

Prezentare video a produsului Vitrină Amelia Fresh Style bej - Jan Nowak <p>Vitrina Amelia Fresh Style de la Jan Nowak în culoarea bej este ideală pentru orice spațiu de birou sau pentru living-ul tău. Aceasta este dotată cu o încuietoare ce îți va garanta siguranța obiectelor depozitate.</p> 2024-01-05 https://www.mobila24.ro/images/product/szafa-amelia-bezowa-1
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Din aceeași gamă

Dulap metalic Filip cu seif, antracit (90x185 cm)
1635,32 RON
Culori: Antracit
Material: Metal
Livrare în: 4-5 săptămâni

Dulapul Filip este proiectat pentru a răspunde celor mai variate necesități ale diferitelor categorii de clienți. Modelul este compus dintr-o vitrină, sertare, un compartiment inferior, seif, toate cu cheie pentru a garanta siguranța bunurilor depozitate.


Dulap metalic Filip cu seif, antracit-alb (90x185 cm)
1635,32 RON
Culori: Antracit și alb
Material: Metal
Livrare în: 2 săptămâni

Dulapul Filip permite depozitarea obiectelor valoroase precum documente confidențiale. Fiecare compartiment este dotat cu încuietori individuale, cu câte doua rânduri de chei incluse.


Dulap metalic Filip cu seif, alb (90x185 cm)
1635,32 RON
Culori: Alb
Material: Metal
Livrare în: 6-7 săptămâni

Dulapul Filip este piesa de mobilier ce răspunde celor mai variate necesități ale diferitelor categorii de clienți. Datorită culorii sale, alb, acesta se va potrivi în orice interior. 


Vitrină Amelia albă
1257,07 RON
Culori: Alb
Material: Sticlă și metal acoperit cu pulbere
Livrare în: 2 săptămâni

Vitrina Amelia albă de la Jan Nowak este în conformitate cu reglementările GDPR, astfel că permite depozitarea în siguranță a documentelor importante.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top