A ÎNCEPUT PREMIUM GARDEN SALE!
Expiră în:
MOBILIER DE GRĂDINĂ LA PREȚURI REDUSE
   phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Dark Obsidian

986,96 RON
Preț fără TVA: 829,38 RON
Termen de livrare: 5-8 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

 • Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Dark Obsidian nu este doar un scaun de gaming funcțional și confortabil, ci și un element de design unic pentru camera ta. Designul său futurist și detaliile interesante vor atrage cu siguranță atenția oricărui gamer.
 • Versiunea Normal (dimensiune standard) este dedicată utilizatorilor cu înălțimea cuprinsă între 150 cm. și 180 cm.

 • Materialele de bună calitate folosite la fabricarea scaunului Diablo X-Gamer 2.0 Normal fac ca acesta să fie durabil și ușor de curățat. Țesătura EcoFiber™ este rezistentă la abraziune și foarte respirabilă.


 • Designul ergonomic al scaunului oferă un sprijin optim pentru spate, gât și umeri, permițând ore lungi de joc fără stări de disconfort.
 • Scaunul de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal are șezutul și spătarul reglabile în înălțime, astfel că îl poți personaliza cu ușurință în funcție de nevoile tale.


 • Șezutul și spătarul sunt umplute cu spumă HR elastică, foarte moale, pentru a asigura o poziție confortabilă în timpul jocului.
 • Scaunul de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal are un suport lombar sub forma unei perne umplute cu spumă elastică Memory.
 • Diablo X-Gamer 2.0 Normal este echipat cu mecanismul Tilttech™, datorită căruia scaunul are o funcție de legănare (scaunul se înclină până la 115°!).


 • Cotierele Armtech™ Hold SoftTouch oferă un suport confortabil pentru antebrațe și un sprijin eficient pentru mâini și încheieturi în timpul lucrului de zi cu zi, al studiului sau al sesiunilor de gaming. Acestea îți vor permite să menții o poziție ergonomică, iar spuma moale care acoperă partea superioară îți va oferi un plus de confort.


 • Scaunul de gaming este echipat cu role din cauciuc PFC™360, de 60 mm., care protejează podeaua de posibile zgârieturi și, de asemenea, facilitează deplasarea atât pe suprafețe dure (parchet, gresie), cât și moi (mochetă, covoare).


 • Este disponibil în numeroase culori, ceea ce facilitează crearea unei atmosfere deosebite în camerele pasionaților de gaming. Alege culoarea care ți se potrivește!


 • Sarcina maximă suportată a scaunului este de 130 kg.
 • Scaunul de gaming este acoperit de o garanție a producătorului de 2 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul de gaming GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul de gaming nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

 • Dimensiuni:Listă de prețuri

Scaun de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Dark Obsidian 986,96 RON

Prezentare 360°

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Scaun de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Snow White
801,2 RON
986,95 RON
Culori: Alb și negru
Material: Piele ecologică + țesătură EcoFiber™
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Scaunul de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Snow White este alegerea perfectă pentru cei care apreciază confortul și stilul în timpul sesiunilor lungi de gaming. Acest scaun unic a fost conceput pentru cei mai exigenți gameri care caută cele mai bune soluții pentru confortul lor.


Scaun de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Deep Red
986,96 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică + țesătură EcoFiber™
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Scaunul de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Deep Red este alegerea perfectă pentru cei care apreciază confortul și stilul în timpul sesiunilor lungi de gaming. Acest scaun unic a fost conceput pentru cei mai exigenți gameri care caută cele mai bune soluții pentru confortul lor.


Scaun de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Cool Water
986,96 RON
Culori: Negru și albastru
Material: Piele ecologică + țesătură EcoFiber™
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare

Construcția solidă a scaunului combinată cu spuma HR moale asigură un confort sporit chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming.


Scaun de gaming Diablo X-Gamer 2.0 Normal: Green Emerald
986,96 RON
Culori: Negru și verde
Material: Piele ecologică + țesătură EcoFiber™
Livrare în: 5-8 zile lucrătoare
Un scaun robust și confortabil, acesta va fi o alegere bună nu numai pentru gaming, ci și pentru lucrul de acasă sau școala online. Marca Diablo este o garanție a satisfacției.

Produse similare

Scaun de gaming Xilium G Blue Edition
3613,74 RON
4846,96 RON
Culori: Negru și bleu
Material: Țesătură Bondai
Livrare în: Temporar indisponibil

Scaunul de gaming Xilium G Blue Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de gaming Xilium G Red Edition
3613,74 RON
4846,96 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Țesătură Sempre
Livrare în: Temporar indisponibil

Scaunul de gaming Xilium G Red Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top