phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Scaun de birou Xilium Mesh Black

4681,67 RON
Preț fără TVA: 3934,18 RON
Termen de livrare: 2-3 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

 • Xilium Mesh Black de la Nowy Styl este un scaun care ridică confortul de lucru la cel mai înalt nivel.
 • Acesta dispune de o serie de reglaje datorită cărora poate fi adaptat la cele mai variate nevoi ale utilizatorilor.
 • În versiunea prezentată, cu cadru negru și spătar cu plasă mesh, scaunul este disponibil pentru expediere rapidă.
 • În oferta noastră acest model este disponibil, de asemenea, și cu cadru alb (Xilium Mesh White).
 • Tetiera 3D tapițată oferă reglarea înălțimii într-un interval de 60 mm. și blocarea acesteia în 7 poziții, precum și reglarea adâncimii tetierei într-un interval de 180 mm. și un unghi de înclinare de 96°. O tetieră reglată corespunzător îți va oferi un confort sporit în timpul momentelor de relaxare și va reduce tensiunea de la nivelul mușchilor umerilor și ai gâtului în timp ce lucrezi.
 • Cadrul tetierei este fabricat din polipropilenă acoperită cu spumă turnată, de 25 mm. grosime, cu o densitate de 80 kg/m3.


 • Înălțimea spătarului poate fi reglată într-un interval de 110 mm., ceea ce duce, de asemenea, la creșterea adâncimii șezutului cu încă 20 mm. Reglarea se face prin intermediul a două butoane silențioase și intuitive situate de-o parte și de alta a șezutului.
 • Spătarul cu plasă mesh este montat pe un cadru negru din poliamidă consolidată cu fibră de sticlă.


 • Scaunul este echipat cu un suport lombar cu posibilitatea de reglare a adâncimii într-un interval de 20 mm., prin intermediul unui buton.


 • Funcția brevetată X-Move permite mișcarea dinamică în plan frontal, adică în lateral. În plus, aceasta activează o mișcare de torsiune fină în regiunea lombară (așa-numitul plan transversal).
 • Această mișcare este prezentată în imaginea de mai jos.


 • Șezutul tapițat, spațios și plat, îți va permite să te așezi confortabil în orice poziție. Cadrul este din polipropilenă, fiind acoperit cu spumă turnată cu o grosime de 50 mm., cu o densitate de 65 kg/m³.
 • Șezutul este tapițat cu țesătura Step disponibilă în două culori: negru și gri. Rezistența sa la abraziune este de până la 100.000 de cicluri Mardindale. Testată pentru inflamabilitate scăzută, având totodată certificările EcoLabel și OekoTex.
 • Un scaun în această țesătură este întotdeauna disponibil în depozitul nostru. Există, de asemenea, posibilitatea realizării scaunului și în alte culori de tapițerie la comandă.
 • Cotierele 4D se pot roti la 360° și sunt cele mai potrivite pentru sarcinile care necesită folosirea frecventă a tastaturii calculatorului. Ele pot fi percepute ca o prelungire a blatului de birou, reducând astfel tensiunea de la nivelul mușchilor gâtului și ai cefei. Sunt fabricate din poliamidă consolidată cu fibră de sticlă, iar suporturile moi de antebraț sunt fabricate din poliuretan negru.
 • Înălțimea cotierelor poate fi reglată într-un interval de 100 mm. și blocată în 11 poziții. Cotierele pot fi reglate pe lățime (stânga-dreapta) într-un interval de 70 mm. (max. 35 mm. în stânga, max. 35 mm. în dreapta). De asemenea, pot fi reglate față-spate într-un interval de 40 mm. • Ai la dispoziție două mecanisme avansate din care să alegi: SYN1-ST și ERN-ST.
 • Mecanismul sincron SYN1-ST cu care este echipat scaunul Xilium permite:
  - balansarea liberă prin care spătarul oscilează în sincron cu șezutul (raport 2,5:1); spătarul oscilează până la 30°;
  - blocarea spătarului în 5 poziții;
  - reglarea forței de rezistență a spătarului se face cu ajutorul unei rotițe, putând fi, astfel, ajustată la greutatea utilizatorului (în intervalul 45-150 kg.);
  - reglarea adâncimii șezutului poate fi realizată într-un interval de 100 mm. (se pot obține 20 mm. suplimentari prin reglarea înălțimii spătarului);
  - obținerea unui unghi de înclinare negativ în intervalul 0-3°;
  - reglarea înălțimii șezutului în mod lin cu ajutorul unui piston pneumatic;
  - prevenirea lovirii utilizatorului de către spătar atunci când acesta este eliberat din poziția în care a fost blocat (sistem Anti-Shock).


 • Mecanismul sincron avansat ERN-ST:
  - Reglarea adâncimii șezutului: 100 mm + 20 mm asociat cu reglarea înălțimii spătarului;
  - Blocarea unghiului de înclinare a spătarului: în 5 poziții;
  - Unghi negativ de înclinare a șezutului: 0-3°;
  - Unghi de înclinare a spătarului: 20°;
  - Reglarea forței de rezistență a spătarului: prin intermediul unei manete, pentru utilizatorii cu greutate între 45-150 kg;
  - Posibilitate de balansare liberă;
  - Anti-Shock: protecție împotriva lovirii spătarului de spatele utilizatorului atunci când este eliberat blocatorul.
 • Baza în cinci spițe din poliamidă de culoare neagră, cu un diametru de 735 mm., este dotată cu role autoblocante potrivite pentru suprafețe dure precum parchetul sau gresia.
 • Gama de scaune Xilium este concepută având la bază o listă de materiale care conține cerințe pentru furnizori în ceea ce privește aspectele legate de sănătatea și siguranța utilizatorului.
 • Aproximativ 96% din materiale sunt reciclabile la sfârșitul ciclului de viață al scaunului. Iar atunci când cumperi un scaun din această gamă, vei putea fi sigur că emisiile și volumul de deșeuri vor fi reduse la minimum. Așadar, alegând Xilium, contribui la protejarea mediului înconjurător.
 • Scaunul are certificare de siguranță GS pentru utilizatori cu o greutate de până la 150 kg., un certificat de conformitate cu standardul EN 1335, un protocol de evaluare ergonomică, un certificat de ergonomie și un certificat Blue Angel.
 • Scaunul este acoperit de o garanție a producătorului de 5 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți livrăm scaunul GRATUIT oriunde în țară.
 • IMPORTANT: Dacă scaunul nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

 • Dimensiuni:


Materiale (2 tipuri)

Xilium - Step (STG) / Step Melange (STMG) - mecanism ERN-ST

Un material foarte rezistent, cu o țesătură de fibre interesantă. 100% Treviera CS. Greutate: 335 g/m2. Rezistență la ab... citește mai mult

STG60999 (negru) - Expediere după 11.06.2024
STMG60004 (gri) - Ultimele 3 bucăți

Xilium - Step (STG) / Step Melange (STMG)

Un material foarte rezistent, cu o țesătură de fibre interesantă. 100% Treviera CS. Greutate: 335 g/m2. Rezistență la ab... citește mai mult

STMG60004 (gri) - Ultimele 6 bucăți

Listă de prețuri

Materiale disponibile
Versiune Xilium - Step (STG) / Step Melange (STMG)
Xilium Mesh Black, mecanism SYN1-ST 4681,67 RON
Xilium Mesh Black, mecanism ERN-ST 4681,67 RON

Prezentare 360°

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Din aceeași gamă

Scaun de birou Xilium Mesh White
4833,9 RON
Culori: Gri
Material: Step Melange
Livrare în: 2-3 zile lucrătoare

Design modern și o gamă de reglaje ergonomice. Funcția inovatoare X-Move. Spătarul este tapițat cu plasă mesh și montat pe un cadru consolidat cu fibră de sticlă albă.


Scaun de gaming Xilium G Blue Edition
3614,99 RON
Culori: Negru și bleu
Material: Țesătură Bondai
Livrare în: 6-7 săptămâni

Scaunul de gaming Xilium G Blue Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de gaming Xilium G Red Edition
3614,99 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Țesătură Sempre
Livrare în: 6-7 săptămâni

Scaunul de gaming Xilium G Red Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de birou Xilium Mesh White Chrome
4833,9 RON
Culori: Gri
Material: Step Melange
Livrare în: 2-3 zile lucrătoare

Design modern și o gamă de reglaje ergonomice. Funcția inovatoare X-Move. Spătarul este tapițat cu plasă mesh și montat pe un cadru consolidat cu fibră de sticlă albă.


Produse similare

Scaun de birou Smart B
2008,99 - 2576,56 RON
Culori: 83 de culori din care poți alege
Material: 8 la alegere
Livrare în: 2-3 zile lucrătoare

Scaun rotativ cu spătar care utilizează tehnologia Smart Move. Dedicat persoanelor înalte, chiar și celor de peste 200 cm. Disponibil într-o gamă largă de culori. Echipat cu cotiere negre ajustabile.


Scaun de birou Marti BS HD
1654,25 - 2004,26 RON
Culori: 105 din care să alegi
Material: 10 din care să alegi
Livrare în: 2-3 zile lucrătoare

Scaun Marti BS HD dotat cu tehnologia inovatoare Smart Move care se adaptează dinamic la mișcările utilizatorului. Are opțiunea de a regla tetiera, cotierele și înălțimea și adâncimea șezutului.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top