phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Etajeră REG-19

696 RON
Preț fără TVA: 584,87 RON
Termen de livrare: 2-3 săptămâni
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

  • Etajera REG-19 de la Halmar prezintă un design industrial ideal pentru locuințele amenajate în stil loft, dar și pentru spațiile de birouri.
  • Cadrul este compus din trei rame dreptunghiulare metalice acoperite cu pulbere neagră cu finisaj mat, și din profile metalice subțiri care formează un „X” în partea din spate. Acest design sporește stabilitatea piesei de mobilier, dar și siguranța obiectelor depozitate.
  • Etajera are șase rafturi fabricate din MDF în culoarea stejar sonoma.
  • Piesa de mobilier prezintă două secțiuni. Prima secțiune, prezentată în imagine în partea stângă, are rafturile mai scurte, iar a doua, din partea dreaptă, are rafturile mai lungi, ambele de formă dreptunghiulară. Acestea pot fi montate și în mod opus, astfel se va potrivi perfect în orice spațiu al locuinței tale. 
  • Dimensiunile considerabile ale rafturilor îți asigură un spațiu de depozitare substanțial pentru a expune fotografii sau alte amintiri de familie, dar și dispozitive sau plante. Poți vizualiza culoarea în secțiunea „Galerie”.