REVENIREA PRIMĂVERII LA BIROU!
Expiră în:
10% DISCOUNT LA SCAUNE DE BIROU SELECTATE
   phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Dulap pentru păstrarea valorilor Oliver gri

2518,79 RON
Preț fără TVA: 2116,63 RON
Termen de livrare: 4-8 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Din motive logistice, produsele Jan Nowak ce depășesc o anumită volumetrie sau greutate sunt disponibile numai cu plată în avans, înainte de expediere, iar livrarea se va face exclusiv pe palet, cu o companie de logistică. Modalitatea de plată și de livrare ți-o vom confirma telefonic, după plasarea comenzii, ținând cont de produsul / produsele alese.

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

  • Dulapul pentru păstrarea valorilor Oliver de la Jan Nowak în culoarea gri este o piesă versatilă care va asigura siguranța obiectelor depozitate. 
  • Dulapul este ideal pentru orice spațiu din cadrul unei companii, precum un birou, un spațiu de relaxare sau un vestiar. Acesta poate fi utilizat pentru depozitarea obiectelor personale ale angajaților, dar și pentru depozitarea și arhivarea documentelor importante. 

  • Dulapul are 33 de spații de depozitare. Acestea sunt prevăzute cu încuietori cu câte două rânduri de chei.
  • Dacă îți pierzi cheile sau trebuie să înlocuiești încuietoarea, există opțiunea de a achiziționa atât o cheie, cât și o încuietoare.
  • Modelul este fabricat din metal de 0,6 mm grosime de calitate superioară, acoperit cu pulbere, fiind astfel rezistent la deteriorări și ușor de curățat.

  • Piesa de mobilier este în conformitate cu reglementările GDPR, astfel că permite depozitarea în siguranță a documentelor importante.
  • Dualpul necesită o scurtă asamblare conform instrucțiunilor însoțitoare. Asamblarea va fi facilitată de instrucțiunile clare și de videoclipul instructiv din partea de jos a paginii.

  • Dulapul este acoperit de o garanție a producătorului de 6 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți livrăm dulapul GRATUIT oriunde în țară.
  • IMPORTANT: Dacă piesa de mobilier nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să o returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

  • Specificații tehnice:
    - înălțime: 185 cm.
    - lungime: 90 cm.
    - adâncime: 45 cm.
    - greutate: 73 kg.

Listă de prețuri

Dulap pentru păstrarea valorilor Oliver gri 2518,79 RON

Filmuleț de prezentare

Prezentare video a produsului Dulap pentru păstrarea valorilor Oliver gri - Jan Nowak <p>Dulap pentru păstrarea valorilor Oliver de la Jan Nowak în culoarea gri are 33 de spații de depozitare ideale pentru orice vestiar sau birou.&nbsp;</p> 2024-01-08 https://www.mobila24.ro/images/product/szafa-depozytowa-oliver-szara-7
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top