REVENIREA PRIMĂVERII LA BIROU!
Expiră în:
10% DISCOUNT LA SCAUNE DE BIROU SELECTATE
   phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00

Corp mediu Lena gri

1005,25 RON
Preț fără TVA: 844,75 RON
Termen de livrare: 4-8 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Din motive logistice, produsele Jan Nowak ce depășesc o anumită volumetrie sau greutate sunt disponibile numai cu plată în avans, înainte de expediere, iar livrarea se va face exclusiv pe palet, cu o companie de logistică. Modalitatea de plată și de livrare ți-o vom confirma telefonic, după plasarea comenzii, ținând cont de produsul / produsele alese.

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.




Caracteristici

  • Corpul mediu Lena de la Jan Nowak în culoarea gri a fost creat pentru spațiile de interior în care funcționalitata și design-ul minimalist sunt de nelipsit.
  • Piesa de mobilier este ideală atât pentru spații de birou, cabinete medicale sau saloane de înfrumusețare, precum și pentru depozite sau ateliere.

  • Corpul mediu reprezintă piesa de mobilier perfectă pentru orice spațiu interior indiferent de dimensiuni, datorită culorii sale și a design-ului compact.
  • Modelul este realizat din metal cu o grosime de 0,6 mm rezistent la deteriorări.

  • Corpul mediu este compus din două sertare dotate cu glisiere rezistente, excelente pentru depozitarea accesoriilor de birotică sau a uneltelor mici, și dintr-un spațiu de depozitare dotat cu un raft reglabil pe înălțime în trepte de 25 mm.
  • Fiecare spațiu de depozitare este prevăzut cu încuietoare cu câte două rânduri de chei.
  • Dacă îți pierzi cheile sau trebuie să înlocuiești încuietoarea, există opțiunea de a achiziționa atât o cheie, cât și o încuietoare rotundă.

  • Corpul mediu îndeplinește standardele de siguranță actuale confirmate de certificatul Institutului Național de Igienă din Polonia.
  • Piesa de mobilier este în conformitate cu reglementările GDPR, așadar permite depozitarea documentelor importante.
  • Modelul necesită o scurtă asamblare conform instrucțiunilor însoțitoare. Asamblarea va fi facilitată de instrucțiunile clare și de videoclipul instructiv din partea de jos a paginii.

  • Corpul mediu este acoperit de o garanție a producătorului de 6 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți livrăm piesa de mobilier GRATUIT oriunde în țară.
  • IMPORTANT: Dacă corpul mediu nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

  • Specificații tehnice:
    - lungime: 90 cm;
    - adâncime: 40 cm;
    - înălțime: 90 cm;
    - greutate: 31 kg.


Listă de prețuri

Corp mediu Lena gri 1005,25 RON

Filmuleț de prezentare

Prezentare video a produsului Corp mediu Lena gri - Jan Nowak <p>Corpul mediu Lena de la Jan Nowak, în culoarea gri, este o piesă de mobilier fundamentală în orice birou sau clinică, precum și în orice atelier sau depozit.</p> 2024-04-16 https://www.mobila24.ro/images/product/niska-metalowa-szafka-szara-lena-1
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: 08:00-17:00
Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top