phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Scaun de birou Kim HD Chrome

1287 RON
Preț fără TVA: 1082 RON
Termen de livrare: 3-5 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

 • Scaun de birou din seria Kim HD de la Grospol, cu o bază elegantă, lustruită până la culoarea crom.
 • Ideal pentru lucrul de zi cu zi, grație designului său universal, acesta se potrivește perfect atât în spațiile de birou, cât și în locuințe.
 • Mecanismul SF1 Plus permite o mișcare lină și coordonată a șezutului și a spătarului, care imită mișcarea utilizatorului în scaun, garantând astfel o susținere ergonomică a spatelui.
 • Spătarul se înclină în sincron cu șezutul (spătarul se mișcă mai repede și mai departe), oferind în același timp posibilitatea de a bloca în mai multe poziții unghiul de înclinare ales (inclusiv în poziția standard de lucru).
 • Presiunea (sprinjinul pentru spate) exercitată de spătar se va ajusta automat la greutatea ta - aceasta este funcția SELF a mecanismului.
 • Dacă poziția de înclinare selectată a spătarului și a șezutului nu este blocată, spătarul urmărește în mod constant spatele utilizatorului, garantându-i un sprijin adecvat pe toată lungimea.


 • Mecanismul este, de asemenea, dotat cu reglarea adâncimii șezutului (distanța față de spătar) pentru a se adapta la înălțimea utilizatorului. O adâncime corectă a șezutului permite utilizarea deplină a funcțiilor spătarului și, de asemenea, permite adaptarea șezutului la lungimea coapselor. Reglarea se face cu ajutorul unui buton situat sub șezut.
 • Reglare 3D a cotierelor, în 3 planuri:
  Reglare sus-jos, ce permite adaptarea ergonomică la înălțimea fiecărui utilizator, iar poziția corectă a antebrațului (90° față de trunchi) reduce tensiunea de la nivelul mușchilor spatelui în timpul orelor lungi de lucru. Înălțimea cotierelor este reglabilă într-un interval de 7 cm.
  - De asemenea, cotierele sunt reglabile în lungime, astfel că suportul pentru antebraț poate fi ajustat la lungimea acestuia. Intervalul de ajustare este de 5 cm.
  - În plus, cotierele au un unghi variabil al poziției suportului pentru antebraț. Spre exemplu, orientarea spre interior a suportului pentru antebraț facilitează tastarea.


 • Șezutul, spătarul și tetiera sunt tapițate în materialul Hygge, care se distinge prin aspectul său natural și prin țesătura subtilă.
 • Materialul are proprietăți hidrofobe, ceea ce împiedică absorbția lichidelor ce pot fi vărsate accidental.
 • Proprietățile de înaltă performanță, cum ar fi certificarea la 100.000 de cicluri Martindale, rezistența culorii la lumină și la abraziune, precum și certificarea ignifugă, fac ca țesătura Hygge să fie ideală pentru scaunele din birouri și spații comerciale.
 • Scaunul este disponibil în 3 culori la alegere:
  - Hygge HG-14 (grafit);
  - Hygge HG-01 (negru);
  - Hygge HG-03 (bleumarin).

 • Funcția de reglare a înălțimii spătarului îți va permite să îl reglezi la înălțimea utilizatorului. Intervalul de ajustare este de până la 9 cm.

 • Spătarul și șezutul sunt clar profilate.
 • Versiunea prezentată, „HD”, este prevăzută cu o tetieră tapițată.
 • Aceasta este reglabilă în înălțime și în unghi.
 • Înălțimea șezutului poate fi reglată lin cu ajutorul unui piston pneumatic pentru a se adapta la înălțimea utilizatorului.
 • Spuma care umple spătarul și șezutul este turnată prin injecție, ceea ce o face mai durabilă și mai rezistentă chiar și după mulți ani.
 • Baza în cinci spițe, lustruită până la culoarea crom, este prevăzută cu role moi pentru a reduce uzura pe suprafețele dure (parchet, gresie).

 • Scaunul are un certificat de rezistență și siguranță a utilizării emis de REMODEX Zakład Badań i Wdrożeń Przemysłu Meblarskiego (Institutul de Cercetare și Implementare în Industria de Mobilier REMODEX, din Polonia), cu o sarcină maximă admisă de 150 kg.

 • Modelul este acoperit de o garanție a producătorului de 3 ani, prevăzută în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
 • Îți vom livra produsul GRATUIT la adresa indicată, oriunde în țară.
 • Dacă nu corespunde așteptărilor tale, ai dreptul de a-l returna fără probleme în termen de 14 zile de la livrare.
 • Dimensiuni model:
  Șezut: 490 mm. (lățime) x 420-480 mm. (adâncime)


  *Dimensiunile nominale pot varia ușor în funcție de configurația produsului. Toleranța dimensională între produsele de aceeași configurație este de +/- 5 mm.


Materiale (1 tip)

Hygge - Kim HD Chrome

Hygge este o țesătură de tapițerie de înaltă calitate de la producătorul polonez Toptextil, care se distinge prin aspect... citește mai mult

HG-03 (bleumarin)
HG-14 (grafit)
HG-01 (negru)

Listă de prețuri

Materiale disponibile
Versiune Hygge - Kim HD Chrome
Scaun de birou Kim HD Chrome 1287 RON

Prezentare 360°


Alte prezentări 360°

Scaun de birou Kim HD Chrome, țesătură Hygge HG-14 - click


Scaun de birou Kim HD Chrome, țesătură Hygge HG-01 - click

Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Din aceeași gamă

Scaun de birou Kim HD Black
1165 RON
Culori: Negru sau gri
Material: Hygge
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Scaun de un confort fără precedent, cu o serie de reglaje importante. Dotat cu tetieră. Disponibil în două culori la alegere.


Produse similare

Scaun de birou Mike B
1124 - 1200 RON
Culori: 88 din care să alegi
Material: 9 din care să alegi
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Ergonomie excelentă, execuție precisă, spătar înalt.


Scaun de birou Jupiter
1097 RON
Culori: Negru
Material: Plasă mesh, țesătură Jupiter
Livrare în: 11-13 săptămâni

Scaunul Jupiter combină ergonomia cu un design atemporal și materiale durabile. Jupiter dispune de o gamă completă de funcții pentru a asigura o postură sănătoasă și confortabilă a corpului. Scaunul are o tetieră, un spătar, un profil lombar, un șezut și cotiere reglabile.


Scaun de birou Valio BT HD
1567 - 2055 RON
Culori: 100 cu livrare rapidă
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic cu un set avansat de reglaje. Disponibil într-o gamă largă de culori, cu spătar și șezut tapițate cu un material textil durabil. Echipat cu cotiere R9 reglabile în 4 planuri. Model ideal pentru birou și pentru spațiul de lucru de acasă.


Scaun de birou Team Plus HD B Black
1122 - 1471 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-6 zile lucrătoare

Raport calitate-preț excelent, ergonomie ridicată, profile clare. Livrare rapidă. HD - tetieră reglabilă, spătar profilat tapițat pe ambele părți, cotiere reglabile - două tipuri.


Copyright © 2003-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top